Plutus finansiering

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

plutus lån

 

Plutus lån fra 3.000 – 75.000 kr. Du kan selv bestemme hvor meget du vil låne hos Plutus.

Hos Plutus lån bestemmer også selv om hvor stort dit lån skal være, du kan vælge at låne fra 3000 kr. helt op til 75.000 kr. det tager kun fem minutter at ansøge om et lån inde på vores hjemmeside, det er gratis og uforpligtende og du har hele 14 dags fri returret. Du hæfter først for dit lån når du har underskrevet med dit nem-id hos Plutus.

Du får svar med det samme og vi behandler din ansøgning helt anonymt, og den forbindelse du søger over igennem internettet er krypteret for din sikkerheds skyld. Når dit lån er godkendt får du pengene udbetalt den næste hverdag og så er du klar til at komme ud i byen og fornøje dig.

Plutus tilbyder hurtig finansiering til dig der ikke har lys til at gå og bruge livet på at vente på de ting du gerne vil have eller står og mangler.

 

Plutus lån – Livet er for kort til at vente.

Hvis du også syntes at livet er alt for kort til at vente på at du endelig har fået sparet pengene op til det du står og mangler eller ikke kan leve uden. Det kan også være at du her og nu står og mangler noget akut, hvis din vaskemaskine, køleskab eller computer er gået i stykker og du ikke kan leve uden er Plutus også en god ide til dig.

Det er heller ikke altid at man orker den lange tur ned i banken eller ikke orker at skulle stå skoleret foran din bankrådgiver, og udsættes for et andet tredje gangs forhør om hvad du skal brugene pengene til og hvorfor du mener at det ikke kan vente når du kan spare op til det du står og mangler om tre eller fire år.

Fordelen ved at tage et hurtigt lån uden sikkerhed er, at du ikke skal bekymre sig om hvorvidt du nu også får betalt det ind på din opsparing op hver måned, da du med et lån er sikker på at der bliver trukket de penge der skal gå til dit afdrag på lånet hver måned.

 

plutus lån

 

Du kan selv bestemme hvad du vil låne hos Plutus lån.

Du bestemmer også selv om hvor stort dit lån skal være, du kan vælge at låne fra 3000 kr. helt op til 75.000 kr. det tager  kun fem minutter at ansøge om et lån inde på vores hjemmeside, det er gratis og uforpligtende og du har hele 14 dags fri returret. Du hæfter først for dit lån når du har underskrevet med dit nem-id.

Du får svar med det samme og vi behandler din ansøgning helt anonymt, og den forbindelse du søger over igennem internettet er krypteret for din sikkerheds skyld. Når dit lån er godkendt får du pengene udbetalt den næste hverdag og så er du klar til at komme ud i byen og fornøje dig.

 

Lukkede låneudbydere i Danmark

  • Trustbuddy lån
  • Kliklån
  • Netcredit
  • Kvikautomaten
  • Solida
  • EK
  • Profillån
  • Dan aktiv lån
  • Fokuslån

 

Vores renter er yderst konkurrence dygtige.

Kviklånsmarkedet har en hurtig ekspeditionens tid og rådigheden over pengene meget hurtigere og du har pengene inde på din konto næste hverdag efter dit lån er godkendt ved os. Du kan ikke låne fra 3000 kr. op helt op til 75.000 kr.

Hvis du skal låne over 20.000 kr. skal du kunne dokumentere din indkomst, hvis du låner under skal du ikke vise nogen dokumentation det bliver ikke lettere at låne penge end ved hos. Om du kan få lån kommer også lidt an på om du er registeret i RKI, hvis du er registeret i RKI kan det påvirke dine muligheder negativt.

Du kan ved os låne et stort lån til en lav rente, på den måde kan du betale alle dine små lån og klatgæld af og samle det hele ved os. På den måde får du samlet din økonomi ved og derved får du mere luft i økonomi. Du spare desuden også rigtig mange penge ved at samle din gæld ved os.

 

Vi kan også oplyse dig om at du ikke skal låne mere end hvad du har brug for, dermed holder du renten på dit lån nede om undgår at komme til at betale unødvendigt mange renter, men det skal dog nævnes at renten bliver lavere jo flere penge du låner, på den måde kommer du ikke til at betale så meget tilbage i renter. Når du låner ved os er vi ikke interesserede i at høre om hvad du har tænkt dig at bruge pengene på, og du har derfor fuld frihed over dine lån og dine penge.

 

Tryghed og tillid

Ved os er tryghed og tillid det vigtigste for os, vores hjemmeside er e-mærket og vi godkender dit lån med nem-id. Desuden er ansøgningen også helt anonym og forbindelsen er krypteret så ingen af dine oplysninger ender i de forkerte hænder. Vi er et dansk firma og vi har igennem flere år tilbudt billige og gode låne faciliteter til dansker der ikke har lyst til at tage en masse små lån og som måske har lyst til at betale alt sin gamle gæld ud og samle det hele et sted.

Vi har også været med til at opfylde mange danskeres drøm om en ny bil, en drømme rejse eller bare nogle nye hårde hvidevarer, men som ikke har lyst til at skulle tage den lange tur ned i banken igen,  hvor man risikere at skulle udleve et ydmygende forhør der så ender med at ende ud i et låne afslag, fordi de ikke mener at du har brug for at låne penge uden afslag til det der nu giver mening for dig.

Du er mere end velkommen til at gå ind på vores hjemmeside for at se mere, her kan du også få inspiration til hvor meget du gerne vil låne og hvad du gerne vil låne til. Inde på hjemmesiden har vi også en beregner så du kan se hvor meget du kan låne og hvor lang tid du vil bruge på at betale tilbage.

Vi sidder også klar i kundeservice ved telefonerne klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig så meget vi kan, hvis du ringer ind til os er vi sikker på at vi kan hjælpe dig og opklare dine spørgsmål.

 

Trustpilot og anmeldelser

Der er ingen bedømmelser

plutus logo

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Plutus ApS

I samarbejde med Ekspres Bank

Adresse:
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København K

Mandag-fredag kl. 9 – 17

Weekend lukket

info@plutus.dk

 

Se Alternativer til Plutus

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top