Nupp lån

/Nupp lån
Nupp lån2018-10-13T07:09:00+00:00

Nupp lån fra 1.000 til 6.000 kr.

Nupp rentefrit 60 dage

Nupp lån penge fra 1.000 til 6.000 kr.

Nupp Repræsentativt Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 6.000 kr. med 36 ydelser, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse efter de første 60 dage: 263 kr. Debitorrente: 21,7% (Variabel i lånets løbetid). ÅOP: 32,9%. Samlede kreditomk. 3.460 kr. Samlet tilbagebetaling: 9.460 kr. Stiftelsesomk.: 200 kr. Midl. faktureringsbegyr: 33 kr.

 

❓ Hvem står bag Nupp?

Nupp er låneformidler for Basisbank A/S, hvilket betyder, at det er Basisbank A/S, som står for at behandle alle låneansøgninger indsendt via Nupp.dk. Basisbank står samtidig også for alle udbetalinger af lån taget via Nupp. Basisbank er en dansk internetbank, som har hovedkontor i København. For nogle kunder kan det give tryghed at vide, at det er en erfaren bank som står for behandlingen af låneansøgningerne og udbetalingerne af lånene. Derfor kan du være helt tryg ved at ansøge om et lån på Nupp, i og med det er erfarne folk i Basisbank, som vil håndtere og behandle din låneansøgning og selve udbetalingen af dit lån. Nupp.dk er en dansk låneudbyder, der tilbyder attraktive og rentefrie forbrugslån.

Her har du som forbruger mulighed for at låne op til 6.000 kr. rentefrit i de første 60 dage. Andre tilbyder rentefrit lån i 30 dage. Denne måde at låne penge på er især eftertragtet for unge mennesker, der har svært ved at få råd til at tage et lån med mange ekstra udgifter i form af renter og gebyrer. Med et sms lån fra Nupp får du som forbruger altså et let og ligetil lån.

4 lånekrav hos Nupp:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have fast indkomst

 

5 Fordele:

  1. Du kan ansøge fra du er 18 år
  2. Underskrive med NemID
  3. Rentefri i de første 60 dage
  4. Få svar med det samme
  5. Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til

👉 Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning hos Nupp?

Nupp er blandt Danmarks mest attraktive forbrugslån med en rentefri periode på hele 60 dage. Har du mulighed for at tilbagebetale lånet inden for de første 60 dage, vil lånet altså gå under kategorien rentefrit lån. og du vælger selv over hvor mange ydelser, du ønsker at tilbagebetale lånet. Der er altså gode muligheder for at tilpasse lånet til netop dit behov og din økonomi.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør overveje at tage et lån på Nupp.dk. Ikke nok med at det er dejlig nemt at ansøge og låne penge hos Nupp, så går det også rigtig hurtigt. Du vil nemlig kunne forvente at få svar på din låneansøgning inden for få sekunder, og hvis du ansøger i deres ekspeditionstid, vil pengene kunne være på din konto inden for kun 30 minutter. Alle låneaftaler på Nupp.dk skal desuden underskrives med NemID, hvilket både gør det hurtigt, nemt og ikke mindst sikkert at tage et lån.

💰 Nupp tilbyder lån hurtigt og nemt.

Nupp.dk er desuden låneformidler for Basisbank, hvilket medvirker til at øge deres troværdighed som låneudbyder. Ikke nok med det så behøver du heller ikke at bekymre dig om at stå til ansvar for, hvad de lånte penge skal bruges til – det er Nupp og Basisbank nemlig fuldstændig ligeglade med. Det vigtige er at hjælpe dig med at låne penge til dét, du lige står og mangler.

Nupp kan tilbyde deres kunder lån op til 6.000 kr. Du kan låne mellem 1.000 og 6.000 kr. hurtigt og nemt, og så kan lånet endda blive helt rentefrit, hvis du sørger for at tilbagebetale det inden de første 60 dage er gået. På Nupp.dk har du mulighed for selv at sammensætte dit lån, således at du kan tilpasse det til dine ønsker og behov. Du vælger selv, hvor mange penge du vil låne (mellem 1.000 og 6.000 kr.) og du kan også selv vælge, over hvor mange ydelser, du ønsker at tilbagebetale lånet. Her kan du vælge mellem henholdsvis 12, 24 og 36 ydelser. Selve låneaftalens løbetid vil være inklusiv den rentefrie periode, hvorfor du kan vælge mellem 14, 26 eller 38 måneders løbetid på lånet.

🔎 Gode grunde til at låne penge hos Nupp lån.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med fordel kan låne penge hos Nupp. Et forbrugslån fra Nupp er først og fremmest for dig, der ikke har brug for at låne mere end 6.000 kr., og som er interesseret i at låne penge, hvor du har mulighed for at betale så få renter som muligt.

En god grund til at låne penge på Nupp.dk kan desuden være, at du får svar med det samme. Når du har indsendt din låneansøgning, kan du regne med at få svar stort set med det samme. Du skal altså ikke vente længe, fra du ansøger om lånet, til at du har pengene stående på din konto. En anden god grund er, at du som sagt kan låne op til 6.000 kr. ganske rentefrit i de første 60 dage. Det er begrænset hvor mange lån, du kan finde på markedet, som tilbyder en rentefri periode på 60 dage, hvorfor du med fordel kan vælge at tage et lån hos Nupp.

Desuden har Nupp den holdning, at det faktisk ikke vedrører dem, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge til. Du har altså fuldstændig frie hænder, når det kommer til, hvad pengene skal bruges til. Det betyder samtidig, at når du ansøger om et lån hos Nupp, så kan de garantere dig, at de behandler din ansøgning fortroligt, og at de ikke vil stille dig nogle nærgående spørgsmål. Generelt set er et lån hos Nupp meget fleksibelt, hvorfor det kan være perfekt til dem som lige står og mangler lidt ekstra penge til alt lige fra en dyr tandlægeregning til en ny smartphone.

🆓 Rentefrit lån de første 60 dage.

Med et lån fra Nupp kan du som sagt låne op til 6.000 kr. med en rentefri periode på 60 dage. Det betyder, at de første 60 dage af lånet er afdragsfrie. Fordelen ved at de første 60 dage er rentefrie er, at du som låner har muligheden for at få et helt rentefrit lån. Hvis du sørger for at tilbagebetale hele lånet inden de 60 rentefrie dage er gået, så vil lånet nemlig være fuldstændig rentefrit. Du kan altså slippe for at betale renter, hvis du har mulighed for at tilbagebetale lånet i den rentefrie periode.

Nupp hurtigt

Dog skal du være opmærksom på, at det dog ikke er ensbetydende med, at lånet så vil være helt gratis. Selv hvis du formår at tilbagebetale lånet inden de 60 rentefrie dage er gået, og du dermed slipper for renterne, så vil der med stor sandsynlighed stadig være nogle stiftelsesomkostninger og andre gebyrer i forbindelse med lånet.

Desuden er det en god ide at have in mente, at et rentefrit lån meget muligt ikke er det billigste forbrugslån på markedet. Hvis låneudbyderen ikke kan tjene penge på renter, så må indtjeningen jo komme fra et andet sted. Derfor bør man overveje det grundigt, før man tager et rentefrit lån. I mange tilfælde vil man kunne opleve at omkostningerne ved at have taget et rentefrit lån kan være relativt store, og at der kan forekomme løbende udgifter på lånet. Her er det en fordel at kende til ÅOP, som kan bruge til at sammenligne lån rent prismæssigt. I sidste ende bliver du nødt til at sammenligne omkostningerne ved at tage et lån med rente og et lån uden renter.

✏️ Hvor finder du Nupp.dk

Ikke nok med at det er nemt at låne penge hos Nupp, så er det også ganske hurtigt. Der går nemlig ikke lang tid fra du har trykket ’ansøg’ til pengene kan stå på din bankkonto. Nupp svarer nemlig som regel deres låneansøgere få sekunder efter, at ansøgningen er blevet sendt afsted. Du skal altså nærmest ikke vente fra du trykke ’ansøg’ til du kan gå i gang med at underskrive en låneaftale med Nupp.

Nupp.dk er låneformidler for  Basisbank A/S
Adresse Teglholm Allé 15
2450 København SV
kontakt telefon nummer 70 20 58 22

Besøg NUPP her

Nupp Trustpilot Score 4 ud af 5 stjerner God

Hvis du ansøger om at lån på Nupp.dk i deres ekspeditionstid (hverdage kl. 9.00-20.00 og weekender kl. 11.00-16.00), så kan du regne med at pengene vil være på din konto inden for 30 minutter. Idet du samtidig skal underskrive lånet med NemID, skal du heller ikke bruge lang tid på det. Så længe du vælger at ansøge inden for ekspeditionstid, så vil du sagtens kunne stå med de lånte penge på din konto i løbet af ingen tid.

💶 Hvordan ansøger du – Underskriv lånet med NemID.

Som nævnt skal alle låneaftaler mellem låntagere og Nupp.dk underskrives med NemID. At underskrive sin låneaftale med NemID er efterhånden blevet ret almindeligt i forhold til at låne penge på nettet. NemID medvirker til at gøre lånet mere sikkert for både dig og låneudbyderen, og desuden er det hurtigt og nemt at bruge.

Når du har ansøgt om et lån hos Nupp og lånet er blevet godkendt, så vil du automatisk få en mail, der indeholder et link til underskrift med NemID. Det eneste du skal gøre er at følge linket og benytte dig af NemID, som du er vant til eksempelvis på din netbank eller lignende.

📌 Sådan tager du et lån hos Nupp.

Hos Nupp er det meget nemt og simpelt at ansøge om et kviklån. Inde på Nupp.dk kan du på forsiden af hjemmesiden finde en formular, hvor du kan vælge det beløb, du ønsker at låne, antal ydelser du ønsker at tilbagebetale lånet over, samt se hvad din månedlige ydelse vil være baseret på dine forrige valg. Herefter skal du udfylde navn, e-mail, telefonnummer, cpr nummer samt registreringsnummer og kontonummer. Når alle felter i formularen er udfyldt, kan du trykke ’Ansøg nu’. Når låneansøgningen er succesfuldt sendt afsted, vil du kort efter modtage svar på din ansøgning. Du skal herefter underskrive den godkendte låneaftale med NemID, hvorefter du typisk vil kunne regne med, at pengene er på din konto senest 30 minutter senere.

Efter du har ansøgt om lånet og underskrevet låneaftalen, vil du have 14 dages fortrydelsesret, hvis du af en eller anden årsag fortryder, at du tog lånet.

Hvem kan låne penge hos Nupp?

Som så mange andre låneudbydere har Nupp nogle få krav til deres låntagere, som skal opfyldes før man har mulighed for at låne penge. Disse krav er meget lig andre låneudbyderes krav til deres låntagere, og de er derfor på ingen måde urimelige.

Hvis du gerne vil låne penge hos Nupp, skal du først og fremmest være fyldt 18 år, og dermed være betegnet som myndig i Danmark. Desuden skal du have en fast dansk bopæl, hvilket betyder at din primære adresse skal være her i Danmark. Derudover kan du ikke låne penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. I et sådan tilfælde vil du skulle lede efter specifikke lån, der egner sig til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret. Sidst men ikke mindst så har Nupp også et krav om, at du som låntager skal have en eller anden form for fast indtægt.

ÅOP og debitorrente.

Hvis du ikke har meget forudgående viden om lån og andre økonomiske begreber, så kan det være en rigtig god ide at læse lidt op på nogle få vigtige begreber. ÅOP og debitorrente er to af de mest væsentlige og vigtige begreber at kende til, når man overvejer at tage et lån.

ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Dette begreb kan hjælpe dig med at få et indblik i de samlede omkostninger, som lånet vil medføre. Det vil sige renter, gebyrer osv. På den måde vil du bedre kunne få en ide om, hvor mange omkostninger du vil have om året, hvis du tager et lån. ÅOP vil selvfølgelig være baseret på, hvor mange penge du låner, og vil give dig muligheden for at sammenligne priser på forskellige lån.

Debitorrente er et udtryk for den pålydende rente inklusiv renters rente. Typisk kaldes debitorrenten også for den årlige effektive rente. Idet der typisk tilskrives renter på et lån op til flere gange i løbet af et år, kan der dog i nogle tilfælde opstå en forskel på den pålydende rente og debitorrenten.

Nupp rentefrit 60 dage

Hvad kan pengene bruges til?

Når du låner penge hos Nupp har du fuld frihed til at bruge de lånte penge til lige dét, du ønsker. Der er altså ingen krav om, at du skal kunne stå til ansvar for, hvad du har valgt at pengene skal bruges til. Dette hænger sammen med at Nupp heller ikke har noget krav om, at du skal stille sikkerhed for at kunne låne penge. Netop af den grund, skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt du skal kunne forsvare, hvad du vil bruge pengene til eller ej.

For dig som låntager betyder det, at du helt frit kan vælge, om pengene skal gå til en ny smartphone, en ny vaskemaskine, et nyt fjernsyn, eller noget helt andet. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan bruge pengene til.

Gode overvejelser før du låner penge.

Inden du beslutter dig for at låne penge, er det altid en rigtig god ide, at lægge et budget og skabe sig et overblik over ens samlede økonomi. Ved at kende til din samlede økonomi, vil du nemlig være bedre i stand til at vurdere, hvor stor en månedlig ydelse, dit budget vil kunne bære. Det nytter ikke noget at du ender med at låne flere penge, end din økonomi kan klare. I den forbindelse bør du også beregne din ÅOP, der som tidligere nævnt er en betegnelse for dine samlede årlige omkostninger i procent. Så hurtigt skal du betale lånet tilbage, læs artiklen fra B.T

ÅOP vil nemlig også kunne give dig et bedre indtryk af, hvor mange penge du vil kunne håndtere at låne, ikke bare på nuværende tidspunkt men også i løbet af resten af året. Det er altså vigtigt at du får skabt dig et overblik over dine normale udgifter, både månedligt og årligt, så du bedre kan få en ide om, hvor mange penge du har til rådighed i forhold til at tilbagebetale det hurtige lån.

Desuden bør du sørge for at prøve at begrænse dig selv, så du udelukkende låner de penge, du står og har brug for. Det kan hurtigt blive fristende at låne flere penge, end man reelt set har brug for – især når lånet hos Nupp er rentefrit i de første 60 dage, men for din egen skyld, bør du kun låne de penge, som du står og mangler.

nupp.dk