Nupp

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

nupp.dk

 

Nupp Udbetaling og afbetalings info.

Udbetaling beløb 1.000 – 6.000

⏲️ Afbetaling løbetid 1 – 38 måneder

Alderskrav minimum 18 år

 

Hvem står bag Nupp?

Andre tilbyder rentefrit lån i 30 dage. Denne måde at låne penge på er især eftertragtet for unge mennesker, der har svært ved at få råd til at tage en kredit med mange ekstra udgifter i form af renter og gebyrer.

Med et sms lån får du som forbruger altså en let og ligetil kredit.

Nupp er låneformidler for Basisbank A/S, hvilket betyder, at det er Basisbank A/S, som står for at behandle alle låneansøgninger indsendt via hjemmeside. Basisbank står samtidig også for alle udbetalinger der kommer via Nupp. Basisbank er en dansk internetbank, som har hovedkontor i København.

For nogle kunder kan det give tryghed at vide, at det er en erfaren bank som står for behandlingen af låneansøgningerne og udbetalingerne af lånene.

Derfor kan du være helt tryg ved at ansøge om kredit her, i og med det er erfarne folk i Basisbank, som vil håndtere og behandle din låneansøgning og selve udbetalingen. Nupp er en dansk låneudbyder, der tilbyder attraktive og rentefrie forbrugslån.

 

4 lånekrav

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have fast indkomst

 

5 Fordele:

 

  1. Du kan ansøge fra du er 18 år
  2. Underskrive med NemID
  3. Rentefri i de første 60 dage
  4. Få svar med det samme
  5. Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til

 

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?

De er blandt Danmarks mest attraktive forbrugslån med en rentefri periode på hele 60 dage. Har du mulighed for at betale tilbage inden for  60 dage, vil lånet altså gå under kategorien rentefrit. og du vælger selv over hvor mange ydelser, du ønsker at tilbagebetale lånet.

Der er altså gode muligheder for at tilpasse dit lån til netop dit behov og din økonomi. Nupp lån udbetales fra 1.000 til 6.000 kr.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør overveje at optage kredit her. Ikke nok med at det er dejlig nemt at ansøge og låne penge her, så går det også rigtig hurtigt.

Du vil nemlig kunne forvente at få svar på din låneansøgning inden for få sekunder, og hvis du ansøger i deres ekspeditionstid, vil pengene kunne være på din konto inden for kun 30 minutter. Alle låneaftaler skal desuden underskrives med NemID, hvilket både gør det hurtigt, nemt og ikke mindst sikkert at tage et lån.

 

Tilbyder lån hurtigt og nemt.

Du behøver du ikke at bekymre dig om at stå til ansvar for, hvad pengene skal bruges til – det er udbyder og Basisbank nemlig fuldstændig ligeglade med. Det vigtige er at hjælpe dig med at få penge til dét, du lige står og mangler.

De tilbyder deres kunder kredit op til 6.000 kr. Du kan låne mellem 1.000 og 6.000 kr. hurtigt og nemt, og så kan lånet endda blive helt rentefrit, hvis du sørger for at tilbagebetale det inden 60 dage er gået.

På hjemmesiden har du mulighed for selv at sammensætte din kredit, således at du kan tilpasse det til dine ønsker og behov. Du vælger selv, hvor mange penge du vil låne (mellem 1.000 og 6.000 kr.) og du kan også selv vælge, over hvor mange ydelser, du ønsker at tilbagebetale lånet.

Her kan du vælge mellem henholdsvis 12, 24 og 36 ydelser. Selve låneaftalens løbetid vil være inklusiv den rentefrie periode, hvorfor du kan vælge mellem 14, 26 eller 38 måneders løbetid på lånet.

 

Gode grunde til at få kredit.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med fordel kan låne penge her. Et forbrugslån er først og fremmest for dig, der ikke har brug for mere end 6.000 kr., og som er interesseret i at låne penge, hvor du har mulighed for at betale så få renter som muligt.

En god grund til at låne kan desuden være, at du får svar med det samme. Når du har indsendt din låneansøgning, kan du regne med at få svar stort set med det samme. Du skal altså ikke vente længe, fra du ansøger om lånet, til at du har pengene stående på din konto.

En anden god grund er, at du som sagt kan låne op til 6.000 kr. ganske rentefrit i de første 60 dage. Det er begrænset hvor mange kreditter du kan finde på markedet, som tilbyder en rentefri periode på 60 dage, hvorfor du med fordel kan vælge at tage et lån hos Nupp.

Desuden har de den holdning, at det faktisk ikke vedrører dem, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge til. Du har altså fuldstændig frie hænder, når det kommer til, hvad pengene skal bruges til.

Det betyder samtidig, at når du ansøger, så kan de garantere dig, at de behandler din ansøgning fortroligt, og at de ikke vil stille dig nogle nærgående spørgsmål. Generelt set er kreditten meget fleksibelt, hvorfor det kan være perfekt til dem som lige står og mangler lidt ekstra penge til alt lige fra en dyr tandlægeregning til en ny smartphone.

 

Rentefrit lån de første 60 dage.

Med et hurtig lån kan du som sagt låne op til 6.000 kr. med en rentefri periode på 60 dage. Det betyder, at det er afdragsfrit i 60 dage. Fordelen ved rentefriheden er, at du som låner har muligheden for at få det helt rentefrit.

Hvis du sørger for at tilbagebetale alle pengene inden de 60 rentefrie dage er gået, så vil lånet nemlig være fuldstændig rentefrit. Du kan altså slippe for at betale renter, hvis du har mulighed for at tilbagebetale lånet i den rentefrie periode.

Dog skal du være opmærksom på, at det dog ikke er ensbetydende med, at det så vil være helt gratis. Selv hvis du formår at tilbagebetale beløbet inden de 60 rentefrie dage er gået, og du dermed slipper for renterne, så vil der med stor sandsynlighed stadig være nogle stiftelsesomkostninger og andre gebyrer i forbindelse med lånet.

 

Desuden er det en god ide at have in mente, at et rentefrit lån meget muligt ikke er det billigste forbrugslån på markedet. Hvis låneudbyderen ikke kan tjene penge på renter, så må indtjeningen jo komme fra et andet sted. Derfor bør man overveje det grundigt, før man tager et rentefrit et af slagsen.

I mange tilfælde vil man kunne opleve at omkostningerne ved at have taget en rentefri kredit kan være relativt store, og at der kan forekomme løbende udgifter på lånet. Her er det en fordel at kende til ÅOP, som kan bruge til at sammenligne med rent prismæssigt.

I sidste ende bliver du nødt til at sammenligne omkostningerne ved at tage et kredit med rente og et hurtig lån uden renter.

 

Svar på få sekunder

Ikke nok med at det er nemt, så er det også ganske hurtigt. Der går nemlig ikke lang tid fra du har trykket ’ansøg’ til pengene kan stå på din bankkonto. De svarer nemlig som regel deres låneansøgere få sekunder efter, at ansøgningen er blevet sendt afsted.

Du skal altså nærmest ikke vente fra du trykke ’ansøg’ til du kan gå i gang med at underskrive en låneaftale.

Nupp.dk er låneformidler for Basisbank A/S

Hvis du ansøger på Nupp.dk i deres ekspeditionstid (hverdage kl. 9.00-20.00 og weekender kl. 11.00-16.00), så kan du regne med at pengene vil være på din konto inden for 30 minutter. I det du samtidig skal underskrive lånet med dit NemID, skal du heller ikke bruge lang tid på det.

Så længe du vælger at ansøge inden for ekspeditionstid, så vil du sagtens kunne stå med pengene på din konto i løbet af ingen tid.

 

Hvordan ansøger du.

Som nævnt skal alle låneaftaler mellem låntagere og udbyder underskrives med dit NemID. At underskrive sin låneaftale med NemID er efterhånden blevet ret almindeligt i forhold til at låne på nettet. NemID medvirker til at gøre lånet mere sikkert for både dig og låneudbyderen, og desuden er det hurtigt og nemt at bruge.

Når du har ansøgt om et hurtig lån & er blevet godkendt, så vil du automatisk få en mail, der indeholder et link til underskrift med NemID. Det eneste du skal gøre er at følge linket og benytte dig af NemID, som du er vant til eksempelvis på din netbank eller lignende.

 

Sådan tager du et lån.

Det meget nemt og simpelt at ansøge om et kviklån. Ind på forsiden kan du finde en formular, hvor du kan vælge det beløb, du ønsker, antal ydelser du ønsker at tilbagebetale over, samt se hvad din månedlige ydelse vil være baseret på dine forrige valg.

Herefter skal du udfylde navn, e-mail, telefonnummer, cpr nummer samt registreringsnummer og kontonummer. Når alle felter i formularen er udfyldt, kan du trykke ’Ansøg nu’. Når låneansøgningen er succesfuldt sendt afsted, vil du kort efter modtage svar på din ansøgning.

 

Du skal herefter underskrive den godkendte låneaftale med dit NemID, hvorefter du typisk vil kunne regne med, at pengene er på din konto senest 30 minutter senere.

Efter du har ansøgt om lånet og underskrevet låneaftalen, vil du have 14 dages fortrydelsesret, hvis du af en eller anden årsag fortryder.

Hvem kan låne penge?

Som så mange andre låneudbydere er der nogle krav til låntager, som skal opfyldes før man har mulighed for at ansøge. Disse krav er meget lig andre låneudbyderes krav til deres låntagere, og de er derfor på ingen måde urimelige.

Hvis du gerne vil låne hos Nupp, skal du først og fremmest være fyldt 18 år, og dermed være betegnet som myndig i Danmark. Desuden skal du have en fast dansk bopæl, hvilket betyder at din primære adresse skal være her i Danmark.

Derudover kan du ikke få penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. I et sådan tilfælde vil du skulle lede efter specifikke lån, der egner sig til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret. Sidst men ikke mindst så har de også et krav om, at du som låntager skal have en eller anden form for fast indtægt.

 

ÅOP og debitorrente.

Hvis du ikke har meget forudgående viden om penge og andre økonomiske begreber, så kan det være en rigtig god ide at læse lidt op på nogle få vigtige begreber. ÅOP og debitorrente er to af de mest væsentlige og vigtige begreber at kende til.

ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Dette begreb kan hjælpe dig med at få et indblik i de samlede omkostninger. Det vil sige renter, gebyrer osv.

På den måde vil du bedre kunne få en ide om, hvor mange omkostninger du vil have om året.

ÅOP vil selvfølgelig være baseret på, hvor mange penge du låner, og vil give dig muligheden for at sammenligne priser.

Debitorrente er et udtryk for den pålydende rente inklusiv renters rente. Typisk kaldes debitorrenten også for den årlige effektive rente. Idet der typisk tilskrives renter på op til flere gange i løbet af et år, kan der dog i nogle tilfælde opstå en forskel på den pålydende rente og debitorrenten.

 

Hvad kan pengene bruges til?

Når du ansøger om penge her har du fuld frihed til at bruge de lånte penge til lige dét, du ønsker. Der er altså ingen krav om, at du skal kunne stå til ansvar for, hvad du har valgt at pengene skal bruges til.

Dette hænger sammen med at der heller ikke er noget krav om, at du skal stille sikkerhed. Netop af den grund, skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt du skal kunne forsvare, hvad du vil bruge pengene til eller ej.

For dig som låntager betyder det, at du helt frit kan vælge, om pengene skal gå til en ny smartphone, en ny vaskemaskine, et nyt fjernsyn, eller noget helt andet. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan bruge pengene til.

 

Gode overvejelser før du låner penge.

Inden du beslutter dig for at optage et hurtig lån, er det altid en rigtig god ide, at lægge et budget og skabe sig et overblik over ens samlede økonomi. Ved at kende til din samlede økonomi, vil du nemlig være bedre i stand til at vurdere, hvor stor en månedlig ydelse, dit budget vil kunne bære.

Det nytter ikke noget at du ender med at ansøge om flere flere penge, end din økonomi kan klare. I den forbindelse bør du også beregne din ÅOP, der som tidligere nævnt er en betegnelse for dine samlede årlige omkostninger i procent.

ÅOP vil nemlig også kunne give dig et bedre indtryk af, hvor mange penge du vil kunne håndtere, ikke bare på nuværende tidspunkt men også i løbet af resten af året.

Det er altså vigtigt at du får skabt dig et overblik over dine normale udgifter, både månedligt og årligt, så du bedre kan få en ide om, hvor mange penge du har til rådighed i forhold til at tilbagebetale pengene igen.

Desuden bør du sørge for at prøve at begrænse dig selv, så du udelukkende ansøger om de penge du står og har brug for. Det kan hurtigt blive fristende at du låner penge du reelt set ikke har brug for – især når det er for din egen skyld, bør du kun låne de penge, som du står og mangler.

 

Trustpilot og Google anmeldelser

◾ Bruger erfaringer og kundeanmeldelser på  Trustpilot bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner

nupp.dk

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Adresse Adresse Teglholm Allé 15, 2450 København SV

☎️ Telefon nummer 70 20 58 22

E-mail kundeservice@nupp.dk

Åbningstider Mandag – fredag 9.00-20.00,  weekend 11.00-16.00

 

Se Alternativer til NUPP

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

 

Scroll to Top