Nordisk lån

Nordisklån er her!
Hvem siger, at det skal være besværligt at låne penge? I hvert fald ikke Nordisk lån. Med et lån fra Nordisk lån er det altid enkelt og nemt at låne penge. Nordisk lån er et af Danmarks nyeste og mest attraktive lån, hvor du kan låne op til 75.000 kr. Når du ansøger om et lån, kan du få svar i løbet af få minutter – så enkelt er det. Og pengene får du udbetalt senest dagen efter dit lån er blevet godkendt. For at tage et lån hos Nordisk lån, er det eneste det kræver, at du er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark, har fast arbejde og en indkomst på over 150.000 kr., og at du selvfølgelig heller ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret.

 • 10.000 – 75.000 Lån max
 • 18 år Alder min.
 • 20,50 – 46,30% ÅOP
 • 12 – 72 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 46,3%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.14 dages fortrydelsesret.

Lånekrav.

 • Være fyldt 18 år
 • Fast bopæl i Danmark
 • Fast arbejde
 • Indkomst på minimum 150.000 kr.
 • Ikke stå i RKI eller Debitor Registeret

 

Fordele for dig

 1. Du kan allerede ansøge fra du er 18 år
 2. Få svar indenfor få minutter
 3. Uforpligtende ansøgning
 4. Op til 50.000 kroner i kredit

 

Når du ansøger om et lån hos Nordisklån, kan du skræddersy lånet lige som du ønsker. Du bestemmer altså selv, hvor mange penge du vil låne og hvor lang tid, du vil være om at betale pengene tilbage. Dette er bare én blandt de mange fordele, der er ved at tage et lån hos Nordisklån. Og du må ikke glemme, at et lån kan være med til at gøre netop DIN drøm til virkelighed.

Hvad er Nordisk lån.

Nordisk lån er en låneside, der tilbyder lån fra 10.000 kr. op til 75.000 kr. til en lav rente og med en god månedlig ydelse. Nordisk lån er stiftet af nogle af låneindustriens mest erfarne mennesker, og er i dag et af Danmarks nyeste og mest attraktive kviklån på markedet. Nordisk lån samarbejder desuden med Basisbank, som er blandt nogle af de bedste og mest veletablerede banker i Danmark. Derfor kan Nordisk lån tilbyde attraktive lån til deres kunder, som kan udbetales hurtigt og nemt. Så enkelt er det. Det betyder samtidig også, at når du ansøger om et lån på Nordisklån så behandles din ansøgning af Basisbank. Du kan derfor være helt tryg ved at ansøge om et lån.

Med et lån fra Nordisk lån kan du betale lånet tilbage, når du vil, og du vælger også selv dit lånebeløb til at starte med. Det er meget nemt og overskueligt at låne penge hos Nordisk lån. De har lavet en nem og overskuelig låneansøgning og de garanterer også en kort godkendelsesproces. På den måde kan kunder regne med at få svar på deres låneansøgning indenfor få minutter. Samtidig kan du være helt tryg ved at låne penge hos Nordisk lån, hvor der altid er fokus på sikkerhed. Nordisk lån anvender nemlig NemID i forbindelse med ansøgningsprocessen. Det er altså vigtigt, at deres kunder får en tryg og sikker oplevelse ved at låne penge på Nordisklån.

nordisk lån penge

Hvem kan låne penge på Nordisklån.dk?

Det er ret simpelt hos Nordisklån. Det eneste det kræver, for at du kan ansøge og få godkendt et lån er, at du som minimum er fyldt 18 år, at du har fast bopæl i Danmark, at du har fast arbejde samt en indkomst over 150.000 kr., og at du ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI. Så længe disse kriterier er opfyldt, står der ikke noget mellem dig og et lån hos Nordisk lån.

Så enkelt er det at tage et lån hos Nordisk lån.

Hos Nordisklån.dk har de gjort en ære ud af, at det skal være nemt, hurtigt og enkelt for deres kunder at ansøge om et lån. Så længe at man opfylder alle kriterier for at tage et lån, burde det altid være nemt og ligetil at ansøge om et lån samt at få ansøgningen godkendt hos Nordisk lån.

Ved hjælp af tre simple trin kan du ansøger om et lån. I det første trin skal du indtaste dine oplysninger i forhold til blandt andet bopæl, bankforhold samt beskæftigelsesforhold. Disse oplysninger hænger direkte sammen med de kriterier, som Nordisk lån har opstillet i forbindelse med ansøgning om et lån, og skal derfor bare bekræfte, at man er berettiget lånet. I det andet trin skal du logge ind med NemID, hvilket er med til at gøre lånet sikkert for dig. NemID gør, at du nemt og sikkert kan ansøge om et lån og samtidig få et hurtigt svar på din ansøgning.

Ved det tredje trin får du svar på din ansøgning. Du kan regne med at få svar i løbet af få minutter, så længe at du har ansøgt inden for Nordisk låns åbningstider. Uanset hvad er du garanteret at få et hurtigt svar, og du kan være sikker på, at du får pengene udbetalt senest dagen efter, at du har ansøgt og fået godkendt dit lån. Så bliver det vist ikke meget nemmere.

Skræddersy dit eget lån hos Nordisk lån.

Når du vælger at ansøge om et lån hos Nordisk lån, har du mulighed for at skræddersy lånet, så det passer bedst til dig og dine behov. Det betyder, at du selv kan vælge, hvor mange penge du ønsker at ansøge om at låne. Når du ansøger om at låne penge, skal du som minimum være interesseret i at låne 10.000 kr., mens du maksimalt kan låne 75.000 kr. Det samme max beløb som Lånlet tilbyder. Herefter har du selv mulighed for at vælge lånets løbetid. Her kan du vælge alt mellem 12 og 72 måneder, alt efter hvad der passer dit budget bedst. På den måde kan du altså selv bestemme, hvor hurtigt eller langsomt du ønsker at afbetale lånet.

På Nordisk lån vil du med det samme kunne se, hvor meget din månedlige ydelse vil være, alt efter hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang tid du vil være om at betale de lånte penge tilbage. Det gør samtidig, at du kan være helt sikker på, hvad din udgift vil være hver måned, hvis du vælger at ansøge og få godkendt et lån hos Nordisk lån.

nordisk lån sedler

Hvor finder jeg kontakt til Nordisk lån.

Ikke nok med at det er nemt og enkelt at låne penge hos Nordisklån, så kan der også være mange fordele ved at vælge at ansøge om et lån på Nordisklån. Nordisk lån kan i forbindelse med et lån tilbyde alle deres kunder en attraktiv og lav rente. Desuden tilbyder de en god månedlig ydelse. Den månedlige ydelse fastlægges på basis af dit valgte lånebeløb og løbetid. På den måde kan du altid være sikker på at kende dine egne udgifter i forbindelse med lånet både før og efter du ansøger.

Hverdage 9 – 16
Lørdag    9 – 12
Søndag    Lukket

info@nordisklaan.dk

Finansieringen udbydes
i samarbejde med Basisbank A/S

Bedømmelse Nordisklån Trustpilot Score ingen anmeldelser endnu

Derudover tilbyder Nordisklån, at du som kunde kan betale lånet tilbage, når det passer dig bedst. Det betyder, at du til hver en tid kan vælge at ændre, hvor meget du vil afbetale af lånet hver måned. Eksempelvis kan du nemt betale mere af hver måned, hvis du pludselig har mulighed for det. Du kan også nemt vælge at betale hele lånet ud på et hvilket som helst givent tidspunkt, hvis du ønsker det. Det bedste ved det hele er, at det ikke koster dig noget som helt at ændre på, hvornår og hvor meget du vil betale tilbage af lånet.

Gør drømmen virkelig med et lån fra Nordisk lån.

Et lån kan være starten på dét, som du altid har gået og drømt om. Mange foretrækker måske selv at spare penge op til deres drøm, men nogle gange skal man også bare leve livet. Et lån kan derfor være en god måde, hvorpå man hurtigt og nemt kan komme i gang med sin drøm.

Udover de mange fordele og at det er nemt og enkelt at tage et lån hos Nordisk lån, kan et lån netop være med til at gøre drømmen til virkelighed. Det kan være at du længe har gået og drømt om en ny bil, eller en dyr luksusrejse, som du aldrig rigtig har fået taget dig sammen til at bestille. Det kan også være at du mangler lidt penge til et nyt hus, eller til et nyt køkken, badeværelse eller terrasse. Det kan også være mere simple ting som en ny bærbar computer, et nyt fjernsyn, en ny dyr smartphone eller noget helt andet. Uanset hvad din drøm er, så kan et lån fra Nordisk lån være begyndelsen på at gøre din drøm til virkelighed. Se hvor meget danskerne låner, læs artiklen her

nordisklån

Nordisk lån

4.8 (96%) 5 Stemme[r]