Nordiclån

Nordiclån – Lån 10.000 – 150.000 kr. Kun et klik væk.

nordiclån logo op til 50.000 kr.

Lån helt enkelt 150.000 kr. Ansøg nu!

Annonce

Eks.: 10.000 kr. over 95 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%. ÅOP: 19,80%. Mdl. ydelse: 199 kr. Samlet tilbagebetaling: 18.942 kr. Samlede kreditomk.: 8.942 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. 

 

Hvem er Nordiclån.

Nordiclån startede den 2. maj 2016. De tilbyder lån op til 50.000 kr. til personer der er fyldt 20 år. Hos Nordiclån skal det være trygt og nemt at låne penge. Her vælger du selv, hvilken måde du vil låne penge på. Du kan altså låne penge, som det passer dig bedst.

Det betyder, at du selv vælger det lånebeløb, du har behov for og ønske om at låne såvel som lånets løbetid. Hvis du pludselig skulle få mulighed for at betale hele lånet ud før lånets løbetid er udløbet, så kan du nemt gøre det uden at det koster ekstra. Du låner altså penge på din måde.

 

3 faste Krav hos Nordiclån.

  1. Du skal minimum være 20 år
  2. Du må ikke være i RKI eller Debitor registreret
  3. Du skal kunne dokumentere din indtægt

 

4 Fordele ved lånet.

  • Uforpligtende ansøgning
  • Du kan få kredit fra du er fyldt 20 år
  • Kredit op til 150.000
  • Du kan afbetale over 102 måneder
  • Få svar på 1 time
  • Udbetaling efter 1 – 2 hverdage efter du er godkendt.

 

Nordiclån – Lån penge via 3 simple trin via denne låneguide.

Det skal være enkelt og nemt at låne penge ifølge Nordiclån. Du kan derfor låne penge via 3 simple og nemme trin på deres hjemmeside.

 

Trin 1: Indtast dine oplysninger

I det første trin skal du indledningsvis vælge, hvor mange penge du vil låne og vælge en ønsket løbetid for dit lån. Herefter skal du udfylde en række personlige oplysninger, herunder dit fulde navn, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dit statsborgerskab (og eventuel opholdstilladelse) samt din fødselsdato.

Nordiclån vil desuden gerne have oplysninger omkring din bopæl og din civilstand. Derfor skal du angive din boligtype, din adresse inklusivt postnummer og by, din civilstand, antal hjemmeboende børn samt antal biler ejet.

Derudover skal du også angive dine beskæftigelsesforhold, herunder din jobfunktion, eventuelle arbejdsgiver, hvor længe du har været ansat, din årsindtægt før skat, din månedlige udbetaling af løn efter skat, samt hvorvidt du er medlem af en a-kasse.

Til sidst vil Nordiclån gerne vide lidt om dine bankoplysninger. Du skal her angive, hvorvidt du har lån hos andre finansierings selskaber, om du har VISA/Dankort, og om du har kreditkort.

I den forbindelse bedes du også give Nordiclån registreringsnummeret og kontonummeret til din bankkonto, således at de kan udbetale lånet dertil. De personlige oplysninger som du angiver i ansøgningen bliver selvfølgelig behandlet fortroligt. Nordiclån anvender dem udelukkende til at gennemføre et videre betalingsforløb så effektivt som muligt.

Bemærk at ansøgningen selvfølgelig er fuldstændig uforpligtende. Lånet er først blevet accepteret, når du vælger at underskrive en låneaftale mellem dig og Nordiclån.

 

Trin 2: Log ind med MitID

Når du har udfyldt felterne omkring personlige oplysninger i ansøgningen, skal du som det næste i trin 2 logge ind med MitID. Det er både nemt og sikkert at benytte sig af MitID til at ansøge om et lån, og samtidig medvirker det til, at Nordiclån kan give dig et hurtigt svar på din ansøgning.

 

Trin 3: Hurtigt svar på ansøgningen

Når ansøgningen er blevet sendt af sted, kan du i trin 3 forvente svar på ansøgningen i løbet af 1 time, såfremt du har ansøgt i Nordiclåns åbningstid. Du burde altså få et hurtigt svar.

nordiclån

 

Nordiclån – helt enkelt at låne penge.

Nordiclån er en virksomhed som låner penge ud til dig, derved kan du nemt og hurtigt få indfriet din unikke drømme. Nordiclån er en virksomhed som er sammensat af forskellige låne udbydere. Dette betyder vi samler lånene, så du nemt kan få et klart overblik over, hvad der er på markedet.

Hvis du leder efter et simpelt, hurtigt og ikke mindst nemt lån, så er Nordiclån det helt rette valg for dig. De har nemlig gjort det helt enkelt at låne penge, og via 3 simple trin kan du nemt låne de penge, du ønsker. Når du låner penge hos Nordiclån, så låner du på din måde.

Du vælger derfor selv, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang en løbetid du ønsker. Du kan låne op til 50.000 kr. og vælge en løbetid på mellem 36 og 102 måneder. Uanset hvad du vælger, så er der mange fordele forbundet med at optage lån uden dokumentation hos Nordiclån.

 

Kort ansøgning

Det tager ikke lang tid at låne penge hos Nordiclån. Når du låner penge her kan du nemlig forvente at få svar på din ansøgning inden en time. Dette gælder så længe, at du ansøger inden for deres åbningstid hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18. Ansøger du uden for deres åbningstid, får du svar på ansøgningen dagen efter.

Du skal både bruge MitID til selve ansøgningen og til at underskrive låneaftalen med, hvilket medvirker til at gøre låneprocessen nem og hurtig. Du kan regne med at få pengene udbetalt på din konto hurtigst muligt, hvilket typisk er samme dag, som Nordiclån godkender lånet eller dagen efter.

Vil du vide mere om Nordiclån eller har du nogle spørgsmål, så kan du altid nemt kontakte Nordiclån på telefonnummer 99 99 90 09 – de sidder klar hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18.

 

Lån helt op til 50.000 kr. nu og her.

Som kunde hos Nordiclån har du mulighed for at låne op til 50.000 kr. med det samme på en enkel, hurtig og nem måde. Du kan også låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. hos Modus Finans, og du vælger selv, hvor lange lånets løbetid skal være. Du kan vælge en løbetid på alt mellem 36 og 102 måneder.

Du kan altså tilpasse lånet, så det passer bedst muligt til dig og dine behov. Når du benytter Nordiclåns hjemmeside, kan du samtidig se, hvilken månedlig ydelse dit valgte lånebeløb og løbetid giver. På den måde kan du hurtigt få et overblik over lånet, inden du går i gang med selve ansøgningen.

Du skal dog også være opmærksom på, at såfremt du er registreret i RKI eller Debitor Registret, så kan du ikke låne penge hos Nordiclån. De har nemlig et krav om, at ansøgeren ikke må være registreret der. Du skal desuden være klar på, at der vil blive foretaget en individuel kreditvurdering af dig og din økonomi, når du ansøger om et Nordiclån.

 

Fordele med et Nordiclån.

Der følger mange fordele med, hvis du vælger at ansøge om et lån hos Nordiclån. Blandt andet har de valgt at tilbyde deres kunder en fast lav rente samt en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse fastlægges på baggrund af dit valgte lånebeløb og lånets samlede løbetid. Fordelen ved en fast månedlig ydelse er, at du altid kender til dine månedlige udgifter i forbindelse med lånet. Der kommer altså ikke pludseligt nogle ubehagelige overraskelser.

Desuden har Nordiclån valgt, at deres kunder altid kan betale lånet ud, præcis når de vil. Får du derfor pludselig mulighed for at betale mere af lånet af eller måske mulighed for at betale hele lånet ud på én gang, så har du altså mulighed for det; det koster ikke ekstra hos Nordiclån. Læs mere om Nordiclån anmeldelse i bunden af denne side.

Bekymre du dig om at skulle stille sikkerhed for lånet? Det behøver du ikke med et lån hos Nordiclån. Her er der nemlig ingen krav om at stille sikkerhed for lånet. Du vil heller ikke blive spurgt om, hvad du har planer om at bruge de lånte penge til – det er fuldstændigt op til dig selv.

For mange mennesker kan dette være en stor fordel, hvorfor du altså med god grund kan vælge at optage et lån hos Nordiclån

 

Lån penge hos Nordiclån

Det er helt naturligt, hvis du har nogle bekymringer i forbindelse med ønsket om at låne penge. Mange mennesker er bange for, at de løber en risiko, hvis de vælger at optage et lån på nettet. Hos Nordiclån løber du på ingen måde nogen risiko ved at optage et lån med det samme.

Nordiclån er et såkaldt billigt kontantlån, som kun gives under ansvarlige forhold. Det betyder, at det er vigtigt for Nordiclån, at du har en stabil økonomi, både før og efter du har lånt penge hos dem. Det er noget de tager højde for, mens de behandler din låneansøgning, hvor de også foretager en hurtig kreditvurdering af dig og din økonomiske situation. På den måde kan du være helt tryg ved at optage et lån hos Nordiclån

 

Sådan udbetales lånet til dig.

Når du har fået tilsendt en låneaftale fra Nordiclån baseret på din låneansøgning, skal du underskrive den, før pengene kan blive udbetalt. Du kan vælge om du vil underskrive låneaftalen elektronisk med MitID eller om du hellere vil underskrive en fysisk kontrakt.

Hvis du vælger at underskrive aftalen med MitID, kan du potentielt få udbetalt lånet efter 1-2 hverdage. Foretrækker du i stedet at underskrive en fysisk kontrakt, vil du få den tilsendt med posten. Så snart Nordiclån har fået den underskrevne fysiske kontrakt retur, så vil de overføre pengene til din valgte bankkonto.

Er du interesseret i at få pengene hurtigst muligt, kan det altså anbefales at du vælger at underskrive låneaftalen elektronisk med MitID – det er både hurtigt, nemt og sikkert.

 

Nordiclån arbejder i hele Norden.

Vi i Nordiclån er ikke kun en dansk forretning, vi arbejder i hele norden, derfor hedder vi Nordiclån. De er tilgængelig for alle og er nemme at komme i kontakt med. Som sagt samler de og giver et overblik over, hvilke lån der er af muligheder for her i norden.

Dette betyder, at de gerne vil være der for vores kunder samt kommende kunder. de ønsker du får det bedste lån og en unik oplevelse, når du vælger at handle igennem os. Vi mener selv, at når de har et samarbejde mellem andre låne udbyder, kan vi tilbyde dig de bedste lån, som findes her i norden.

 

Nordiclån udbetaling

 

Alle vores lån er sammensat, sådan til du også kan få den mest optimale løsning. Deres L'easy lån er super nemme samt hurtige, derved passer de til alle typer. Deres mål med Leasy lån er, at du ikke skal belastes mere end højst nødvendig for at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Du skal ikke møde op hos dem og afgive forklaring på, hvorfor du gerne vil låne penge. Nej det er meget enkelt du klikker bare ind på deres hjemmeside og vælge det lån, som du ønsker at få. Derefter vil du modtage pengene nemt og hurtigt og helt uden besvær. Du underskriver bare lånet hjemme fra din egen dejlige private hjem ved brug af MitID.

 

Nordiclån er nemt og hurtigt, så spar dig selv for en masse besvær.

Nordiclån er en online låne udbyder, som har samlet alle låne udbydere her i norden for dig. De er bare et enkelt klik væk fra dine store drømme. Det betyder du selv nemt og hurtigt kan ansøge hjemme fra dit eget private hjem helt uden bekymringer. Når du låner penge fra dem lige meget, hvilket lån det er skal du ikke stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til. De er kun interesseret i, at du har det godt.

De fleste almindelige banker vil ikke låne dig penge uden du for det første møder personligt op, og du kan kun vælge i mellem få låne muligheder. Deres mest populærere lån er et Nordiclån, da det ikke binder dig med hænder og fødder. De fleste danskere synes Nordiclån passer lige ind i deres økonomi, når det kommer til afregningen.

Når du har udfyldt en ansøgning omkring, hvilket lån du er interesseret hos os. Så kommer pengene nemt og hurtigt ind på den konto. Ved de fleste af deres kunder har de pengene allerede dagen efter, eller efter 1-2 hverdage. Ved denne hurtige overførelse, kommer ingen af vores kunder til at stå uden en krone på lommen. Dette betyder også, at din økonomi aldrig vil komme under pres og belastning, da du altid vil have penge på kontoen.

De kan nemt og enkelt ændre dit lån, sådan til du kan få et andet lån end det oprindelige. Dette gør, at du er i sikrer hænder hos dem og du nemt kan leve uforpligtende videre.

 

Nordiclån 50000 kr

 

Din ansøgning bliver behandlet hurtigt og professionelt, sådan til du hurtigst mulig kan få dine pengene og du derved kan indfri dine drømme. Hvis du er i tvivl om, hvilket lån der er bedst til dig, så står de også til rådighed, så du kan få den bedste rådgivning. Ved de fleste af deres låne udbydere kan du selv, hvornår du gerne vil betale dit lån ud.

Dette er også med til at give dig endnu mere frihed end, hvad du ville kunne få i en almindelig bank. Ansøgningen om denne frihed, til at gøre lige, hvad du vil kan du få på alle ugens syv dage. Lige meget, hvad klokken er. Dette gør også at du nemt og hurtigt kan få dine drømme opfyldt. Mens lysten og modet til at ud leve dem stadigvæk er der. Der er ingen begrænsninger for, hvor meget eller hvor mange lån du må have, hvis du gerne vil låne hos Nordiclån.

 

Nordiclån nemt og hurtigt

Har du lån andre steder end hos dem, vil dette ikke spænde ben for dig, angående om du kan få et lån hos dem eller for, hvor meget du gerne vil låne igennem dem ved en af låne udbyderne. Ønsker du ikke at låne yderligere ved dem, men du er måske kommet i besiddelse af flere penge og derfor ønsker du at indfri nogle af dine lån ved en af vores låne udbydere. Dette kan du også gøre nemt og hurtigt helt uden problemer. Du kontakte bare den virksomhed du har valgt at låne ved igennem dem.

Når du ansøger om et lån, får du automatisk kontakt oplysningerne på, hvem du har lånt ved. Hvor de er samt, hvordan du kommer i kontakt med dem. Så kontakter du bare virksomheden og så finder I sammen ud af, hvordan indfrielsen af lånet skal foregå. Det er super nemt og hurtigt, og der er ingen bindinger for, hvornår du kan indfri lånene hos Nordiclån.

De er en stor nordisk forretning, som prioritere alle deres nuværende samt kommende kunder højst. Hvis du er interesseret i et af de mange forskellige lån de kan tilbyde dig skal du bare kontakte dem. Du skal bare være over 20 år og have bopæl her i Danmark.

Derudover skal du have en fast indtægt af en eller anden art. Så må du ikke være registreret i RKI. Disse krav er helt almindelige, og de fleste låne udbyder har og som langt de fleste kunder, som ønsker et lån kan opfylde.

 

Trustpilot anmeldelser

Bedømmelse Nordiclån Trustpilot score 1,7/5 bedømt af 19 brugere.

 

nordiclån logo op til 50.000 kr.

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Nordiclån

 

Adresse:
Østre Stationsvej 1-5 – 5000 Odense C

Telefon nummer 99 99 90 09

Nordiclån åbningstider: Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll to Top