Netcredit

Find et alternativt lån til Netcredit.

 

Hvis du har brug for at låne penge nemt og hurtigt kan du overveje at benytte dig af hjemmesiden Netcredit. De er en speciel låneudgiver i forhold til mange andre på markedet, og dette skyldes flere forskellige årsager.

For det første er det muligt for dig at få et kviklån på 4000 kroner, uden at være en eksisterende kunde. Dette betyder at du blot kan tilmelde dig Netcredit’s hjemmeside som ny bruger, og samme dag låne op til 4000 kroner.

Er du til gengæld hvad hjemmesiden betegner som en eksisterende kunde, er der endnu flere fordele at hente. Som eksisterende kunde hos Netcredit har du nemlig mulighed for at låne helt op til 10000 kroner. Du kan selv vælge at bruge dem på lige netop det du har lyst til. Følg gode råd når du sammenligner udbyder af SMS lån på nettet.

 

Hvem er Netcredit

En anden faktor der gør Netcredit til en særdeles udmærket låneudbyder, er at du med et lån fra dem selv kan bestemme løbetiden på dit gratis lån. Du har altså frit valg om du vil betale lånet tilbage efter 5 dage eller betale tilbage gradvist over 30 dage. Mulighederne for selv at bestemme lånets størrelse og løbetid. Det er noget af det der gør at det er blevet en meget populær låneudbyder blandt mange danskere. Lån penge uden omkostninger med et lån hos Netcredit.

Du har hurtigt pengene på din konto, du underskriver direkte på skærmen, De første 4000 kroner helt gratis hos Netcredit.
Lån mellem 4000 – 10.000 kroner. Du ved hvad din månedlige ydelse er, og vilkår og betingelser på dit nye lån. Du får pengene udbetalt uden at stille sikkerhed. Brug pengene fornuftigt, for tiden hvor du skal afbetale lånet er ikke langt væk.

 

Eksisterende kunder hos Netcredit.

Som nævnt skelner de mellem nye kunder og eksisterende kunder. Dette betyder at der forekommer en vis forskelsbehandling mellem førstegangs lånere. Lånere der har benyttet sig af lån fra dem mange gange. Kunder der har lånt på hjemmesiden flere gange har eksempelvis mulighed for at låne flere penge ad gangen end kunder der aldrig har benyttet sig af Netcredit’s tjenester før.

Som bekendt er det som førstegangs låner muligt at låne helt op til 4000 kroner. Lige nu kører hjemmesiden med et tilbud der gør at det er muligt for nye kunder at få udbetalt deres første lån på op til 4000 kroner, med en løbetid på op til 30 dage uden omkostninger.

Dette betyder at når man som ny kunde hos dem tager sit første gratis lån på hjemmesiden, skal man ikke betale renter. Dette tilbud står i stor kontrast til mange andre online låneudbydere, og er en af grundene til at flere og flere nye kunder strømmer til Netcredit Hos de fleste andre låneudbydere som eksempelvis (Primalån og Nordcredit) på nettet er der nemlig forholdsvis høje renter på sådanne lån, også til nye kunder.

 

Ønsker man at låne mere end 4000 kroner hos netcredit.

Ønsker man at låne mere end 4000 kroner skal man først være hvad Netcredit kalder en eksisterende kunde. Jo flere gange du benytter dig af deres tjenester, jo mere tillid har hjemmesiden til dig som låne udtager.

Og jo flere penge er det muligt for dig at låne ad gangen. Det første lån du tager hos låneudbyderen kan du således låne op til 4000 kroner. Allerede når du tager dit andet lån er denne grænse steget til 4500 kroner. Disse lån tilbød Kvikautomaten også, men de er nu lukket. Men de havde ikke kviklån 30 dage i deres udvalg..

Hvis du betaler dit første lån tilbage i god tid, er det dog muligt for dig at det maksimale lånebeløb du kan udtage for dit andet lån vil være 5500 kroner i stedet for de 4500 kroner. For hvert lån du tager herefter stiger det maksimale beløb det er muligt for dig at låne med 500 kroner, indtil du tager dit trettende lån.

Fra du tager dit trettende lån er det muligt for dig at låne helt op til 10000 kroner ad gangen. Der er altså store fordele at hente ved at benytte sig af dem og deres lån flere gange i træk.

 

Tilbagebetaling af Netcredit lån.

Når du skal betale dit billige lån tilbage skal det ske inden for 30 dage. Allerede når du sender din anmodning om dit lån angiver du hvor lang løbetid du vil have på dit lån. Du man vælge alt mellem 5 og 30 dage. Dette giver mulighed for stor fleksibilitet.

Således vil du få en lang løbetid give dig længere tid til at skaffe de penge du skal betale tilbage. En længere løbetid betyder normalt også en større rente. Her tilbyder de dig rentefrit lån op til 4000 kroner på dit første lån kan du føle dig sikker når du tager dig første lån fra låneudbyderen.

Viser det sig at du har mulighed for og lyst til at tilbagebetale dit billig lån før den valgte løbetid er opnået, er dette intet problem. Hurtig lån hos Netcredit, så har du altid lov til at tilbagebetale en del af eller måske endda hele beløbet før fristen opnås.

Dette kan i rigtig mange tilfælde være en fordel, da det betyder at du hos dem ikke er bundet til at sidde og vente på at lånet løber ud, som er tilfældet hos flere andre låneudbydere. Her kan du indfri dit lån før deadline og komme hurtigt videre. Så behøver du ikke skal gå og ruge over den forestående tilbagebetaling af lånet i lang tid.

 

Krav og vilkår for benyttelse af Netcredit.

For at tage et hurtig lån fra Netcredit skal du være fyldt tyve år og du skal have bopæl i Danmark. Derudover må du IKKE være registreret i enten Debitor Registret eller Ribers Kredit Information (RKI), have et NemID samt en aktiv e-mailadresse, et dansk telefonnummer og din egen bankkonto. Dette er alt sammen for at sikre at du har økonomien i orden før du tager et hurtig lån.

Vær opmærksom på at det hos Netcredit ikke er muligt for dig at tage flere lån på en gang. Det første lån skal altså indfries før det er muligt at tage et nyt. Til gengæld er det muligt at tage et mit hurtig lån lige så snart indbetalingen på det første lån er gået igennem. Dette er i mange tilfælde en fordel for dig som låne udtager. Da det afholder dig fra at komme i alt for stor gæld hvis du af den ene eller den anden grund skulle være ude af stand til at indfri dit lån efter løbetidens udløben.

“Hvis du ikke kan nå at indfri dit lån gratis inden løbetidens frist er det muligt at få forlænget løbetiden. Enten med 14 eller 30 dage mod et mindre forlængelses gebyr.

 

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot er 5.3 ud af 10

Netcredit

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Netcredit

Adresse: Kronprinsessegade 18, 1306 Københanvn K

Telefonnummer: 88 44 22 22

Åbningstider:
Hverdage mellem 10 – 16

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll til toppen