Modus Finans

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

modus finans logo

 

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans er en del af L’EASY A/S, og har fokus på at tilbyde dig attraktive og nemt tilgængelige lån. Lån hos Modus Finans som du vil. Det er både nemt, hurtigt og ikke mindst trygt at optage et lån her. Alle ansøgninger udfyldes online og kræver at du bruger NemID. NemID er med til at sikre, at det både er nemt, hurtigt og trygt at ansøge om et lån.

 

Krav og fordele.

 

 1. Du skal være fyldt 20 år
 2. Du må ikke være registreret i RKI (Experian) og Debitor registret

 

 15 super fordele:

 

 • Lån uden at stille sikkerhed
 • Din ansøgning er uforpligtende
 • Få mere luft i økonomien
 • Kredit fra 10.000 kr. op til 150.000 kr.
 • Op til 120 måneders afbetaling
 • Få svar indenfor 1-2 time i åbningstiden
 • Underskrift med NemID
 • Du bliver kun godkendt hvis du har stabil økonomi
 • Gratis download af Budgetskema

 

Modus Finans Låne Guide

 

Sådan ansøger du i 3 simple Trin.

Det tager ikke mange minutter at ansøge om et lån hos Modus Finans. Processen kan deles op i tre overordnede trin, fra du starter ansøgningen til du sender den afsted.

 

Trin 1: Lån og personlige oplysninger.

Det første du skal gøre er at sammensætte dit lån, så det passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Her skal du vælge det lånebeløb, som du godt kunne tænke dig at låne og de antal måneder, som du ønsker at lånet skal løbe over.

 

Trin 2: Bolig, job og økonomi.

Efterfølgende beder Modus Finans dig om at udfylde nogle personlige oplysninger, herunder dit fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse samt fødselsdato. For at låne penge på nettet hos Modus Finans skal du som udgangspunkt være fyldt 20 år. Når du går videre i ansøgningen vil du desuden blive bedt om at udfylde information omkring din bopæl og civilstand. Modus Finans vil gerne have, at du angiver din boligtype, din fulde adresse inkl. postnummer og by, din civilstand, antal hjemmeboende børn i din husstand, antal biler du ejer, og hvilket statsborgerskab du har. Har du ikke dansk statsborgerskab, vil du desuden blive bedt om at angive, hvilken form for opholdstilladelse du har.

Som det næste skal du angive informationer omkring dine beskæftigelsesforhold. Modus Finans vil her gerne vide noget om din jobfunktion (uanset om du er ledig eller har et arbejde), hvem din arbejdsgiver er, hvis du har en, hvor længe du har været ansat, hvad din årsindtægt ligger på før skat, hvad din månedsløn lyder på efter skat, samt hvorvidt du er medlem af en a-kasse eller ej.

Som det sidste i trin 2 skal du angive en række bank oplysninger, herunder hvorvidt du har et kreditkort eller ej, om du ejer et VISA/Dankort, og om du har et lån i et andet finansieringsselskab. Du skal også oplyse din bankkontos registreringsnummer og kontonummer, så Modus Finans ved, hvor de skal udbetale de lånte penge henne.

 

Trin 3: Log ind med NemID.

Som det allersidste inden ansøgningen kan blive sendt afsted til Modus Finans, skal du logge ind med NemID. NemID er både sikkert, nemt og hurtigt at bruge, hvorfor du kan være helt tryg ved at afslutte låneansøgningen på den måde. Når du sender din ansøgning, skal du desuden være opmærksom på, at du derved automatisk erklærer, at du er fyldt 20 år, hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret samt er i stand til at kunne dokumentere din indtægt, hvis det bliver nødvendigt.

modus finans lån afdragsfrie måneder penge

 

 

Hvem ejer ModusFinans?

Det er firmaet 3C Retail A/S der står bag L'easy.dk og dermed er ejerne af ModusFinans.

 

Lån hurtigt og nemt

Med et lån hos Modus Finans giver du dig selv og din familie muligheden for at få et større råderum med mere frihed i hverdagens økonomi. Du kan nemlig låne helt op til 50.000 kr. hurtigt, nemt og sikkert. Et lån hos Modus Finans er derfor det perfekte lån, hvis du gerne vil give dig selv større råderum i din og din families hverdag.

Hvis du ansøger om et lån hos Modus Finans i deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 18.00 i hverdage og weekend kl. 10 – 18, så kan du regne med at få svar på din ansøgning i løbet af en time. Hvis du ansøger udenfor åbningstiden, får du svar dagen efter. Du får pengene udbetalt efter 1-2 hverdage efter lånet bliver godkendt af Modus Finans. Så hurtigt er det at låne penge her.

Med et lån hos Modus Finans er du selv herre over, hvad de lånte penge skal bruges til. Der er ingen krav om, at du skal være i stand til at stille sikkerhed over for lånet, og derfor bliver du heller ikke spurgt om, hvad formålet med lånet er. Det bliver ikke meget nemmere end det.

 

Lån mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.

Hos Modus Finans har du som sagt mulighed for at låne penge som du vil. Derfor kan du selv vælge, hvor mange penge du vil låne, samt hvor lang tid lånets løbetid skal vare. Du kan låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr., og vælge mellem en løbetid på 36 – 120 måneder.

Du skal være opmærksom på, at du ikke har nogen mulighed for at låne penge hos Modus Finans, såfremt du er registreret hos enten RKI eller Debitor Registret. Desuden har de et krav om, at du skal opfylde en række krav for den samlede kreditvurdering, som Modus Finans foretager. Hvorvidt de vil tilbyde dig et lånetilbud eller ej, er baseret på kreditvurderingen af dig og din økonomi. Det samme gælder mængden af penge, de er villige til at tilbyde dig i et lånetilbud.

 

Tips til din økonomi.

Før du sender en ansøgning afsted til Modus Finans, kan det være en god ide at skabe dig et overblik over din økonomiske situation. Du bør overveje at lægge et budget, hvis du ikke allerede har gjort det, da det kan give dig en bedre ide om, hvad din økonomi kan holde til. Her bør du samtidig se på, hvad du rent faktisk har til rådighed.

Et budget kan være med til at give et overblik over alle indtægter og udgifter, hvilket giver et bedre billede af, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Det kan kun anbefales, at du vælger et lånebeløb, der passer til dit budget, så du ikke risikerer, at økonomien bliver alt for stram. Hvis du ikke har erfaring med at lægge et budget, kan du inde på Modus Finans’ hjemmeside downloade et Excel budgetskema, der er direkte klar til brug.

Et andet tip er at benytte dig af Betalingsservice til betaling af dine månedlige udgifter herunder dine afdrag på lånet. Ved at benytte Betalingsservice undgår du irriterende og unødvendige rykkere, og samtidig slipper du for alt besværet med girokort. Det behøver ikke at være mere besværligt end højst nødvendigt.

 

Lån hos Modus Finans.

Det er muligt at få et lån hos Modus Finans. Et lån er for hver mand, som mangler penge lige pludselig. Alle kan få et lån og man kan købe, noget som man mangler her i livet. Det kan være være alt fra gæld til en ny andet forbrug. Køber man dyrt elektronik, så bliver man hurtigt fattig og nogle gange er pengene ikke nok. Når pengene ikke rækker, man har ikke nogle steder at finde penge henne og så man er nødt til at finde et sted, hvor man kan låne penge. Hvis det er situationen og man ikke ved, hvor man skal gå hen, så kan man, som en sidste udvej tage et lån.

Et lån foregår på forskellige betingelser. Normalt kan man ikke tage et lån, hvis man er registreret i RKI, også kaldet Ribers, er det muligvis ikke muligt. Er man det, så er det nogle gange ikke muligt. Dette er de to scenarier for, hvordan det kan forløbe sig.

 

Hvis du ikke er opskrevet i Ribers.

Hvis man ikke er opskrevet i Ribers, kan man nemt optage et lån gennem en låner, som er villig til at give dig lånet. Det kræver sådan set intet andet end at du mangler pengene og du ikke har noget indestående med tredjepart firmaer som Ribers. Står du og mangler penge til noget du altid har ønsket dig, er der et lån til dig, med de helt rigtige vilkår.

Der er mange muligheder når det kommer til lån udenfor en stor etableret bank. Vil du gerne undgå disse lønninger er et lån uden kreditvurdering et oplagt valg med mange fordele og minimal risiko. Et lån er kort fortalt for dig, som ønsker en hurtig og forberedt løsning på dine drømme og mangler. Optag et kviklån nu, og få råd og overskud til det du står og ønsker lige nu.

 

modus finans udbetaling hurtigt visa og danske penge

 

Trustpilot anmeldelse

◾ Bruger erfaringer og kundeanmeldelser af ModusFinans Trustpilot bedømmelse på 1,8/5 af 17 brugere.

 

modus finans logo

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Modus Finans

CVR nr : 21478008

Adresse Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

☎️ Telefon nummer 99 99 91 11

E-mail modusfinans@modusfinans.dk

Besøg Modus Finans

Åbningstider Mandag til fredag kl 8 – 18, lørdag – søndag kl. 10 – 18

Samarbejdspartner 3C Retail A/S, Finansiering af L'easy A/S

Se Alternativer til Modusfinans

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top