Modus Finans

Modus Finans tilbyder lån fra 10.000 – 50.000 kr.

Hos Modus Finans kan du ansøge om lån fra du er fyldt 20 år.

Du kan låne penge hos Modus Finans og afbetale over 12 – 80 måneder.

Ansøg hos Modus Finans her

 • 10.000 – 50.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 12,79 – 42,94 % ÅOP
 • 12 - 80 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 13,47% – 30,70%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 78 måneder. Maks. effektiv rente 42,94%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 54.829 – 75.071. Samlede kreditomkostninger kr. 14.829 – 35.071. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

At stå op tidligt om morgenen er ikke altid en nem ting. At vågne tidligt og være glad for at stå op, kan være svært en gang imellem. Så hvorfor gør vi det? Vi gør det, fordi vi elsker de små og derfor vil vi gerne gøre noget godt for dem. Når de er på den måde, som de er, så er vi mere velvillige til at gøre noget godt for dem. Specielt, når de er små er de meget kærlige og vi vil have, at de skal have det sjovt og have en god tid, så længe det varer. For eksempel, hvis der er en familiefest, så leger alle børnene med hinanden og det er sjovt.

Krav

 1. Du skal være fyldt 20 år
 2. Du må ikke være registreret i Experian ( RKI ) og Debitor registret

 

Fordele

 • Lån uden at stille sikkerhed
 • Din ansøgning er uforpligtende
 • Pengene på kontoen samme dag ( Senest dagen efter ansøgningen)
 • Få 2 afdragsfrie måneder om året
 • Få mere luft i økonomien
 • Kredit fra 10.000 kr. op til 50.000 kr.
 • Rente efter kreditvurdering ( Fra 9,9 % – 26.08%)
 • Op til 78 måneders afbetaling
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Få svar indenfor 1 time i åbningstiden
 • Underskrift med NemID
 • Få låneaftalen på papir, hvis nødvendigt
 • Du bliver kun godkendt hvis du har stabil økonomi
 • Du kan altid betale lånet færdigt
 • Gratis download af Budgetskema

 

Modus Finans 50.000 kr.

Med et lån hos Modus Finans giver du dig selv og din familie muligheden for at få et større råderum med mere frihed i hverdagens økonomi. Du kan nemlig låne helt op til 50.000 kr. hurtigt, nemt og sikkert og så får du endda muligheden for frit at vælge to afdragsfrie måneder pr. år i lånets løbetid. De afdragsfrie måneder giver dig større frihed, og kan give dig mere luft i økonomien i de udvalgte måneder. Et lån hos Modus Finans er derfor det perfekte lån, hvis du gerne vil give dig selv større råderum i din og din families hverdag.

Modusfinans lån

Hvem er Modus Finans.

Modus Finans er en del af L’EASY A/S, og har fokus på at tilbyde dig attraktive og nemt tilgængelige lån. Lån penge hos Modus Finans som du vil. Det er både nemt, hurtigt og ikke mindst trygt at optage et smslån her. Alle ansøgninger udfyldes online og kræver at du bruger NemID. NemID er med til at sikre, at det både er nemt, hurtigt og trygt at ansøge om et lån.

Besøg Modus Finans

Hvis du ansøger om et lån hos Modus Finans i deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 22.000, så kan du regne med at få svar på din ansøgning i løbet af en time. Hvis du ansøger udenfor åbningstiden, får du svar dagen efter. Du får pengene udbetalt den dag, lånet bliver godkendt af Modus Finans eller senest dagen efter. Så hurtigt er det at låne penge her.

Med et lån hos Modus Finans er du selv herre over, hvad de lånte penge skal bruges til. Der er ingen krav om, at du skal være i stand til at stille sikkerhed over for lånet, og derfor bliver du heller ikke spurgt om, hvad formålet med lånet er. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Afdragsfrie måneder.

Når du låner penge hos Modus Finans får du muligheden for at få to afdragsfrie måneder om året og dermed større råderum i hverdagens økonomi. Du kan selv frit vælge, hvilke to måneder om året, du ønsker at gøre afdragsfrie, men løber lånet over mere end ét år, vil de afdragsfrie måneder være de samme hvert år i lånets løbetid. Det betyder, at hvis du eksempelvis vælger maj og oktober som dine afdragsfrie måneder, så vil disse to måneder være afdragsfrie hvert år.

Fordelen ved at optage et lån med to afdragsfrie måneder er, at det kan medvirke til at give dig lidt ekstra luft i økonomien og hverdagens budget. For mange mennesker kan det være en stor hjælp at have lidt ekstra penge at gøre godt med i visse måneder i løbet af året, og derfor er et lån hos Modus Finans et udmærket valg. Du behøver dog ikke at vælge to afdragsfrie måneder, hvis du ikke har lyst eller behov for det. Hvis du fravælger de to afdragsfrie måneder, så vil lånet bare fungere som et ganske almindeligt forbrugslån med fast afdrag hver måned.

Lån mellem 10.000 kr. og 50.000 kr.

Hos Modus Finans har du som sagt mulighed for at låne penge som du vil. Derfor kan du selv vælge, hvor mange penge du vil låne, samt hvor lang tid lånets løbetid skal vare. Du kan låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., og vælge mellem en løbetid på 12, 18, 24, 30, 36, 42, 48, 54, 60, 66, 72 eller 78 måneder.

Du skal være opmærksom på, at du ikke har nogen mulighed for at låne penge hos Modus Finans, såfremt du er registreret hos enten RKI eller Debitor Registret. Desuden har de et krav om, at du skal opfylde en række krav for den samlede kreditvurdering, som Modus Finans foretager efter du har ansøgt om et hurtig lån. Hvorvidt de vil tilbyde dig et lånetilbud eller ej, er baseret på kreditvurderingen af dig og din økonomi. Det samme gælder mængden af penge, de er villige til at tilbyde dig i et lånetilbud.

Sådan låner du penge hos Modus Finans.

Det tager ikke mange minutter at ansøge om et lån hos Modus Finans. Processen kan deles op i tre overordnede trin, fra du starter ansøgningen til du sender den afsted.

Trin 1: Lån og personlige oplysninger.

Det første du skal gøre er at sammensætte dit lån, så det passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Her skal du vælge det lånebeløb, som du godt kunne tænke dig at låne og de antal måneder, som du ønsker at lånet skal løbe over.

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb samt løbetid for lånet, skal du vælge, om du vil have to afdragsfrie måneder. Hvis du er interesseret i de to afdragsfrie måneder skal du vælge dem før du går videre til næste trin af ansøgningen. Du kan ikke vælge kun én afdragsfri måned – hvis du ønsker at benytte dig af Modus Finans’ tilbud om afdragsfrie måneder i forbindelse med dit lån, så skal du vælge to måneder. Ønsker du ikke at benytte dig af deres tilbud om to afdragsfrie måneder, så skal du blot lade felterne stå blanke og gå videre med ansøgningen.

Trin 2: Bolig, job og økonomi.

Efterfølgende beder Modus Finans dig om at udfylde nogle personlige oplysninger, herunder dit fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse samt fødselsdato. For at låne penge hos Modus Finans skal du som udgangspunkt være fyldt 20 år. Når du går videre i ansøgningen vil du desuden blive bedt om at udfylde information omkring din bopæl og civilstand. Modus Finans vil gerne have, at du angiver din boligtype, din fulde adresse inkl. postnummer og by, din civilstand, antal hjemmeboende børn i din husstand, antal biler du ejer, og hvilket statsborgerskab du har. Har du ikke dansk statsborgerskab, vil du desuden blive bedt om at angive, hvilken form for opholdstilladelse du har.

Modus finans penge

Som det næste skal du angive informationer omkring dine beskæftigelsesforhold. Modus Finans vil her gerne vide noget om din jobfunktion (uanset om du er ledig eller har et arbejde), hvem din arbejdsgiver er, hvis du har en, hvor længe du har været ansat, hvad din årsindtægt ligger på før skat, hvad din månedsløn lyder på efter skat, samt hvorvidt du er medlem af en a-kasse eller ej.

Som det sidste i trin 2 skal du angive en række bankoplysninger, herunder hvorvidt du har et kreditkort eller ej, om du ejer et VISA/Dankort, og om du har et lån i et andet finansieringsselskab. Du skal også oplyse din bankkontos registreringsnummer og kontonummer, så Modus Finans ved, hvor de skal udbetale de lånte penge henne.

Trin 3: Log ind med NemID.

Som det allersidste inden ansøgningen kan blive sendt, skal du logge ind med NemID. NemID er både sikkert, nemt og hurtigt at bruge, hvorfor du kan være helt tryg ved at afslutte låneansøgningen på den måde. Når du sender din ansøgning, skal du desuden være opmærksom på, at du derved automatisk erklærer, at du er fyldt 20 år, hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret samt er i stand til at kunne dokumentere din indtægt, hvis det bliver nødvendigt.

Tips til din økonomi.

Før du sender en ansøgning afsted til Modus Finans, kan det være en god ide at skabe dig et overblik over din økonomiske situation. Du bør overveje at lægge et budget, hvis du ikke allerede har gjort det, da det kan give dig en bedre ide om, hvad din økonomi kan holde til. Her bør du samtidig se på, hvad du rent faktisk har til rådighed. Et budget kan være med til at give et overblik over alle indtægter og udgifter, hvilket giver et bedre billede af, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Det kan kun anbefales, at du vælger et lånebeløb, der passer til dit budget, så du ikke risikerer, at økonomien bliver alt for stram. Hvis du ikke har erfaring med at lægge et budget, kan du inde på Modus Finans’ hjemmeside downloade et Excel budgetskema, der er direkte klar til brug.

modusfinans afdragsfrie måneder

Et andet tip er at benytte dig af Betalingsservice til betaling af dine månedlige udgifter herunder dine afdrag på lånet. Ved at benytte Betalingsservice undgår du irriterende og unødvendige rykkere, og samtidig slipper du for alt besværet med girokort. Det behøver ikke at være mere besværligt end højst nødvendigt.

Står du og mangler penge

Det er muligt at få et kviklån hos Modus Finans. Et kviklån er for hver mand, som mangler penge lige pludselig. Alle kan få et lån og man kan købe, noget som man mangler her i livet. Det kan være være alt fra bleer til en ny bil. Køber man bleer, så bliver man hurtigt fattig og nogle gange er pengene ikke nok. Når pengene ikke rækker, man har ikke nogle steder at finde penge henne og så man er nødt til at finde et sted, hvor man kan låne penge. Hvis det er situationen og man ikke ved, hvor man skal gå hen, så kan man, som en sidste udvej tage et kviklån.

Et lån foregår på forskellige betingelser. Normalt kan man ikke tage et lån, hvis man er registreret i RKI, også kaldet Ribers, er det muligvis ikke muligt. Er man det, så er det nogle gange ikke muligt. Dette er de to scenarier for, hvordan det kan forløbe sig.

Hvis man ikke er opskrevet i Ribers, kan man nemt optage et lån gennem en låner, som er villig til at give dig lånet. Det kræver sådan set intet andet end at du mangler pengene og du ikke har noget indestående med tredjepart firmaer som Ribers. Står du og mangler penge til noget du altid har ønsket dig, er der et lån til dig, med de helt rigtige vilkår.

Der er mange muligheder når det kommer til lån udenfor en stor etableret bank. Vil du gerne undgå disse lønninger er et kviklån uden kreditvurdering et oplagt valg med mange fordele og minimal risiko. Et lån er kort fortalt for dig, som ønsker en hurtig og forberedt løsning på dine drømme og mangler. Optag et kviklån nu, og få råd og overskud til det du står og ønsker lige nu.

Modus Finans kviklån.

Der kan være et utal af grunde til, hvorfor folk vælger at optage et kviklån. En af dem kan være, at man ikke har råd til bleer. Har man ikke råd til bleer, så bliver det et værre svineri. Har man et værre svineri, så kan kræver det også en ordentligt oprydning. Det at rydde op er ikke altid en nem sag. Nogle gange, så kræver det professionel hjælp, for at man får ryddet ordentligt op.

Besøg Modus Finans

At finde en rengørings assistenten til at gøre rent for en, det er ikke altid nemt. Så hvad gør man? Man kan kontakte et professionelt firma, der giver en muligheden for at gøre rent for en. Det at få gjort rent for en, kræver nogle gange, at man kender personen og at man føler sig hjemme, mens man er ude. Det er en fin balance og den balance kan kun opfyldes, hvis man føler sig hjemme hos den, der gør rent i ens hjem.

Modus Finans på bølgelængde.

Det, der gør at man føler sig sikker på, at andre opfører sig pænt i ens hjem, kan komme an på en hel masse ting. En af måderne, som man kan gøre dette på, er for eksempel, at man tilbyder personen kaffe. De fleste mennesker i verden drikker kaffe og kaffe er samtidig en måde, hvorpå man skaffe sig en energikilde og være social og have energi på samme tid. Så hvorfor er det på den måde? Måske bunder det i, at folk generelt ikke har mere energi end deres såkaldte damp-børn. Dette er ikke noget helt ualmindeligt fænomen, men kan føre til mere skade end gavn.

Det sker en gang imellem, at såkaldte dampbørn bliver diagnosticeret uden egentlig at have gennemgået de nødvendige procedurer, som det kræver, for at barnet kan blive diagnosticeret med netop ADHD. Det bør kræve en hel række krav, men desværre bliver disse krav tit overset. Det kan være forældre, der ike har nok overskud efter en lang arbejdsdag til deres børn og derfor søger efter en måde, hvorpå dem og deres børn kan være på bølgelængde med hinanden. Der kan findes flere måder, hvor det kan lykkes, men de færreste tager dem i brug.

Hvis du ikke har overskud.

Hvorfor er det på den måde? Det kan have at gøre medl, at vi er blevet så autoritetstro, at vi kun stoler på lægens råd, i stedet for at søge andre veje. Hvis lægen har en tilbøjelighed til at vælge den nemme udvej og den nemme løsning, så er det måske muligt at han eller hende falder i fælden, hvor det er nemt.

Det kan være nemt i mange tilfælde. Et af de steder, hvor det kan være nemt er, når det gælder omkring små børn. Vi elsker allesammen små børn, nogle mere end andre, men vi gør det. Hvorfor gør vi det? Det er fordi, de er fyldt med glæde og på deres egen måde fylder os selv med glæde. Der er ikke nogen tvivl om, at når vi som voksne møder et barn, der er helt i nuet, så fylder de os selv med et. Det gælder for alle og er ikke rettet til en særlig person eller nogen som helst.

modus finans nemid

Det gælder både far, bror, mor og mormor. Det er en smuk ting og noget, som vi alle burde leve efter at opnå, men desværre er det ikke altid på den måde. Den måde vi opfostrer vores børn på, er ikke altid korrekt og vi skylder børnene at lære mere omkring børneopdragelse.

Modus Finans kan give børn lige rettigheder.

Har man børn og ønsker det bedste for dem, så kan det være nødvendigt at have lidt penge blandt hænderne. Nogle mennesker har ikke så mange penge, mens andre har mange. Dette skal dog ikke være nogen hindring for dem, der ikke har så mange. Har man ikke så mange, så er det muligt at tage et lån til både bleer, husleje og så videre. Det er praktisk talt muligt at optage et lån til lige præcis det, som man har brug for. Hvad kan man have brug for? Det gælder ikke kun bleer eller sutter.

Det kan strække så langt, at man har brug for at betale huslejen en måned eller endda elregningen. Er man løbet tør for penge, når de tider kommer, så kan man vælge at optage et lån. Et lån kan blive optage på flere måder. En af de måder er at kontakte ens egen bank. Kontakter man ens egen bank, så skal man fremlægge et budget og fortælle dem, hvorhen pengene skal gå.

Dorte Andersen
Dorte Andersen
09:49 09 Feb 18
fandt hurtigt det jeg søgte, god side

gitte wallin
gitte wallin
12:20 22 Feb 18
God side, giver et godt overblik over de bedste og billigste lån.

Nils Gøtzsche
Nils Gøtzsche
16:48 22 Feb 18
Godt overblik, og gode forklaringer.

Laila Juul
Laila Juul
20:37 22 Feb 18
Tak for hjælpen, en god side

Næste anmeldelse

At optage et lån i ens egen bank kan være en besværlig manøvre, som man af flere grunde vælger at styre væk fra. Hvad end dine personlige grunde kunne være, så gør det ikke nogen forskel, hvorvidt du har mulighed for at optage lånet eller ej. Det kommer an på en hel del betingelser, som banken har en algoritme til at regne ud.

Modus Finans plus rente

Denne algoritme er selvfølgelig baseret på flere ting. Den kan have fokus på din privatøkonomi, men også tage flere variabler i betragtning. Dette kan være ting som busbilletter, fritidshjemspladser og andet. Vigtigst er det dog, at långiveren kan være sikker på, at de vil få deres penge igen på et hvilket som helst tidspunkt. Selvfølgelig aftaler man en afdragsordning, men det er vigtigt for kreditor, altså långiveren, at de kan få deres udbetaling plus rente igen.

Der er forskellige långivere. Nogle af dem yder et lån til en lav rente, mens andre yder det til en høj rente. Hvad er forskellen så? Forskellen kan for eksempel være, at dem, der yder et lån til en lav rente, kræver en form for sikkerhed. En sikkerhed kan bestå i, at man stiller sin bil til rådighed for salg, hvis man ikke kan betale pengene tilbage i rette tid.

Trustpilot anmeldelse

Dette er blot ét eksempel på, hvordan man optage et lån. Optager man et lån ved hjælp af en af de långivere, der ikke er ens egen bank, så er det ofte andre betingelser, som det kræver.
Det er nemlig muligt at optage et lån, uden at stille sikkerhed og uden at Modus Finans tjekker, at man er registreret i RKI. Dette er en god mulighed for folk, der har brug for nogle penge hurtigt og som er registreret i diverse registre. Modus Finans Trustpilot anmeldelser har en score på 2 ud af 5 stjerner.

Adresse og kontakt information

Modus Finans

Adresse:
I samarbejde med 3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Besøg Modus Finans

Åbningstider

Mandag – søndag 8 – 22

Tlf nummer: 99 99 91 11

 

modus finans logo