Modus Finans

/Modus Finans
Modus Finans2018-10-13T20:25:01+00:00

Hvem står bag Modus Finans.

Modus Finans er en del af L’EASY A/S, og har fokus på at tilbyde dig attraktive og nemt tilgængelige lån. Lån penge hurtigt hos Modus Finans som du vil. Det er både nemt, hurtigt og ikke mindst trygt at optage et smslån her. Alle ansøgninger udfyldes online og kræver at du bruger Nem ID. Nem ID er med til at sikre, at det både er nemt, hurtigt og trygt at ansøge om et lån.

Modus Finans lav rente lån

Lån hos Modus Finans – ansøg her

Repræsentativt Eksempel vilkår og renter: Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 13,47% – 30,70%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 78 måneder. Maks. effektiv rente 42,94%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 54.829 – 75.071. Samlede kreditomkostninger kr. 14.829 – 35.071. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

 

❓ FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg låne penge hos Modus Finans?


Hvor mange penge kan jeg låne?

Her har du mulighed for at ansøge om 50.000 kr.

Hvor mange år skal jeg være for at ansøge?

Du har mulighed for at sende din ansøgning afsted fra du er blevet 20 år

Er der mulighed for lån trods RKI?

Nej der er ingen mulighed hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Tilbydes der afdragsfrihed?

Ja du har mulighed for at få op til 2 afdragsfrie måneder hvert år du har dit lån.

Hvor længe går der før udbetaling af lånet?

Udbetalingen af pengene sker samme dag som du er blevet godkendt, senest næste hverdag.

Efter hvor lang tid skal lånet tilbagebetales?

Afbetalingen kan afvikles løbende over op til 80 måneder.

Krav og fordele.

 2 lånekrav fra Modus Finans

 1. Du skal være fyldt 20 år
 2. Du må ikke være registreret i Experian ( RKI ) og Debitor registret

 15 super fordele:

 • Lån uden at stille sikkerhed
 • Din ansøgning er uforpligtende
 • Pengene på kontoen samme dag ( Senest dagen efter ansøgningen)
 • Få 2 afdragsfrie måneder om året
 • Få mere luft i økonomien
 • Kredit fra 10.000 kr. op til 50.000 kr.
 • Rente efter kreditvurdering ( Fra 9,9 % – 26.08%)
 • Op til 78 måneders afbetaling
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Få svar indenfor 1 time i åbningstiden
 • Underskrift med NemID
 • Få låneaftalen på papir, hvis nødvendigt
 • Du bliver kun godkendt hvis du har stabil økonomi
 • Du kan altid betale lånet færdigt
 • Gratis download af Budgetskema

💰 Modus Finans Låne Guide – Sådan ansøger du i 3 simple Trin

Det tager ikke mange minutter at ansøge om et lån hos Modus Finans. Processen kan deles op i tre overordnede trin, fra du starter ansøgningen til du sender den afsted.

Trin 1: Lån og personlige oplysninger.

Det første du skal gøre er at sammensætte dit lån, så det passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Her skal du vælge det lånebeløb, som du godt kunne tænke dig at låne og de antal måneder, som du ønsker at lånet skal løbe over.

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb samt løbetid for lånet, skal du vælge, om du vil have to afdragsfrie måneder. Hvis du er interesseret i de to afdragsfrie måneder skal du vælge dem før du går videre til næste trin af ansøgningen. Du kan ikke vælge kun én afdragsfri måned – hvis du ønsker at benytte dig af Modus Finans’ tilbud om afdragsfrie måneder i forbindelse med dit lån, så skal du vælge to måneder. Ønsker du ikke at benytte dig af deres tilbud om to afdragsfrie måneder, så skal du blot lade felterne stå blanke og gå videre med Modus Finans låneansøgningen.

Trin 2: Bolig, job og økonomi.

Efterfølgende beder Modus Finans dig om at udfylde nogle personlige oplysninger, herunder dit fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse samt fødselsdato. For at låne penge hos Modus Finans skal du som udgangspunkt være fyldt 20 år. Når du går videre i ansøgningen vil du desuden blive bedt om at udfylde information omkring din bopæl og civilstand. Modus Finans vil gerne have, at du angiver din boligtype, din fulde adresse inkl. postnummer og by, din civilstand, antal hjemmeboende børn i din husstand, antal biler du ejer, og hvilket statsborgerskab du har. Har du ikke dansk statsborgerskab, vil du desuden blive bedt om at angive, hvilken form for opholdstilladelse du har.

Som det næste skal du angive informationer omkring dine beskæftigelsesforhold. Modus Finans vil her gerne vide noget om din jobfunktion (uanset om du er ledig eller har et arbejde), hvem din arbejdsgiver er, hvis du har en, hvor længe du har været ansat, hvad din årsindtægt ligger på før skat, hvad din månedsløn lyder på efter skat, samt hvorvidt du er medlem af en a-kasse eller ej.

Som det sidste i trin 2 skal du angive en række bankoplysninger, herunder hvorvidt du har et kreditkort eller ej, om du ejer et VISA/Dankort, og om du har et lån i et andet finansieringsselskab. Du skal også oplyse din bankkontos registreringsnummer og kontonummer, så Modus Finans ved, hvor de skal udbetale de lånte penge henne.

Trin 3: Log ind med NemID.

Som det allersidste inden ansøgningen kan blive sendt afsted til Modus Finans, skal du logge ind med NemID. NemID er både sikkert, nemt og hurtigt at bruge, hvorfor du kan være helt tryg ved at afslutte låneansøgningen på den måde. Når du sender din ansøgning, skal du desuden være opmærksom på, at du derved automatisk erklærer, at du er fyldt 20 år, hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret samt er i stand til at kunne dokumentere din indtægt, hvis det bliver nødvendigt.

modus finans lån afdragsfrie måneder penge

🆓 Afdragsfrie måneder hos Modus Finans

Når du låner penge hos Modus Finans får du muligheden for at få to afdragsfrie måneder om året og dermed større råderum i hverdagens økonomi. Du kan selv frit vælge, hvilke to måneder om året, du ønsker at gøre afdragsfrie, men løber lånet over mere end ét år, vil de afdragsfrie måneder være de samme hvert år i lånets løbetid. Det betyder, at hvis du eksempelvis vælger maj og oktober som dine afdragsfrie måneder, så vil disse to måneder være afdragsfrie hvert år.

Fordelen ved at optage et lån med to afdragsfrie måneder hos Modus Finans er, at det kan medvirke til at give dig lidt ekstra luft i økonomien og hverdagens budget. For mange mennesker kan det være en stor hjælp at have lidt ekstra penge at gøre godt med i visse måneder i løbet af året, og derfor er et lån hos Modus Finans et udmærket valg. Du behøver dog ikke at vælge to afdragsfrie måneder, hvis du ikke har lyst eller behov for det. Hvis du fravælger de to afdragsfrie måneder, så vil lånet bare fungere som et ganske almindeligt forbrugslån med fast afdrag hver måned.

🚀 Modus Finans – Lån hurtigt og nemt

Med et lån hos Modus Finans giver du dig selv og din familie muligheden for at få et større råderum med mere frihed i hverdagens økonomi. Du kan nemlig låne helt op til 50.000 kr. hurtigt, nemt og sikkert og så får du endda muligheden for frit at vælge to afdragsfrie måneder pr. år i lånets løbetid. De afdragsfrie måneder giver dig større frihed, og kan give dig mere luft i økonomien i de udvalgte måneder. Et lån hos Modus Finans er derfor det perfekte lån, hvis du gerne vil give dig selv større råderum i din og din families hverdag.

Hvis du ansøger om et lån hos Modus Finans i deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 22.00, så kan du regne med at få svar på din ansøgning i løbet af en time. Hvis du ansøger udenfor åbningstiden, får du svar dagen efter. Du får pengene udbetalt den dag, lånet bliver godkendt af Modus Finans eller senest dagen efter. Så hurtigt er det at låne penge her.

Med et lån hos Modus Finans er du selv herre over, hvad de lånte penge skal bruges til. Der er ingen krav om, at du skal være i stand til at stille sikkerhed over for lånet, og derfor bliver du heller ikke spurgt om, hvad formålet med lånet er. Det bliver ikke meget nemmere end det.

👉 Lån mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. hos Modus Finans

Hos Modus Finans har du som sagt mulighed for at låne penge som du vil. Derfor kan du selv vælge, hvor mange penge du vil låne, samt hvor lang tid lånets løbetid skal vare. Du kan låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., og vælge mellem en løbetid på 12, 18, 24, 30, 36, 42, 48, 54, 60, 66, 72 eller 78 måneder.

Du skal være opmærksom på, at du ikke har nogen mulighed for at låne penge hos Modus Finans, såfremt du er registreret hos enten RKI eller Debitor Registret. Desuden har de et krav om, at du skal opfylde en række krav for den samlede kreditvurdering, som Modus Finans foretager efter du har ansøgt om et hurtig lån uden renter. Hvorvidt de vil tilbyde dig et lånetilbud eller ej, er baseret på kreditvurderingen af dig og din økonomi. Det samme gælder mængden af penge, de er villige til at tilbyde dig i et lånetilbud.

 

Tips til din økonomi.

Før du sender en ansøgning afsted til Modus Finans, kan det være en god ide at skabe dig et overblik over din økonomiske situation. Du bør overveje at lægge et budget, hvis du ikke allerede har gjort det, da det kan give dig en bedre ide om, hvad din økonomi kan holde til. Her bør du samtidig se på, hvad du rent faktisk har til rådighed. Et budget kan være med til at give et overblik over alle indtægter og udgifter, hvilket giver et bedre billede af, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Det kan kun anbefales, at du vælger et lånebeløb, der passer til dit budget, så du ikke risikerer, at økonomien bliver alt for stram. Hvis du ikke har erfaring med at lægge et budget, kan du inde på Modus Finans’ hjemmeside downloade et Excel budgetskema, der er direkte klar til brug.

Et andet tip er at benytte dig af Betalingsservice til betaling af dine månedlige udgifter herunder dine afdrag på lånet. Ved at benytte Betalingsservice undgår du irriterende og unødvendige rykkere, og samtidig slipper du for alt besværet med girokort. Det behøver ikke at være mere besværligt end højst nødvendigt.

🔎 Få et Modus Finans Kviklån hvis du står og mangler penge.

Det er muligt at få et kviklån hos Modus Finans. Et kviklån er for hver mand, som mangler penge lige pludselig. Alle kan få et lån og man kan købe, noget som man mangler her i livet. Det kan være være alt fra bleer til en ny bil. Køber man bleer, så bliver man hurtigt fattig og nogle gange er pengene ikke nok. Når pengene ikke rækker, man har ikke nogle steder at finde penge henne og så man er nødt til at finde et sted, hvor man kan låne penge. Hvis det er situationen og man ikke ved, hvor man skal gå hen, så kan man, som en sidste udvej tage et kviklån.

Et lån foregår på forskellige betingelser. Normalt kan man ikke tage et lån, hvis man er registreret i RKI, også kaldet Ribers, er det muligvis ikke muligt. Er man det, så er det nogle gange ikke muligt. Dette er de to scenarier for, hvordan det kan forløbe sig.

Hvis du ikke er opskrevet i Ribers.

Hvis man ikke er opskrevet i Ribers, kan man nemt optage et lån gennem en låner, som er villig til at give dig lånet. Det kræver sådan set intet andet end at du mangler pengene og du ikke har noget indestående med tredjepart firmaer som Ribers. Står du og mangler penge til noget du altid har ønsket dig, er der et lån til dig, med de helt rigtige vilkår.

Der er mange muligheder når det kommer til lån udenfor en stor etableret bank. Vil du gerne undgå disse lønninger er et kviklån uden kreditvurdering et oplagt valg med mange fordele og minimal risiko. Et lån er kort fortalt for dig, som ønsker en hurtig og forberedt løsning på dine drømme og mangler. Optag et kviklån nu, og få råd og overskud til det du står og ønsker lige nu.

modus finans udbetaling hurtigt visa og danske penge

✏️ Trustpilot anmeldelse

Dette er blot ét eksempel på, hvordan man optage et lån. Optager man et lån ved hjælp af en af de långivere, der ikke er ens egen bank, så er det ofte andre betingelser, som det kræver.
Det er nemlig muligt at optage et lån, uden at stille sikkerhed og uden at Modus Finans tjekker, at man er registreret i RKI. Dette er en god mulighed for folk, der har brug for nogle penge hurtigt og som er registreret i diverse registre. Modus Finans Trustpilot anmeldelser har en score på 2 ud af 5 stjerner.

🏢 Hjemmeside, adresse og kontakt information

Modus Finans

Adresse:
I samarbejde med 3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Besøg Modus Finans hjemmeside

Åbningstider

Mandag – søndag 8 – 22

Tlf nummer: 99 99 91 11

 

modus finans logo