Minifinans

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

minifinans

Hvem er Minifinans?

Minifinans lån 10.000 – 50.000 kr.

Minifinans er en dansk låneudbyder, der med egen licens fra Finanstilsynet tilbyder kortfristede lån til alle personer med et dansk CPR-nummer. Minifinans er et brand under Finans 247 ApS, der siden 2016 har tilbudt lån. Finans 247 ApS er registreret hos Finanstilsynet, hvorfor de hos Minifinans trygt kan tilbyde deres kunder kortfristede forbrugslån.

Hos Minifinans er der fokus på ansvarlighed, hvorfor de ikke kan tilbyde kviklån til personer registreret i RKI. Dette gør de som en del af deres ansvarlige långivning, hvor de ikke har interesse i at yde lån, som sandsynligvis ikke kan tilbagebetales. Det er både i din og Minifinans’ bedste interesse, at alle lån bliver tilbagebetalt rettidigt.

Kunderne har højeste prioritet hos Minifinans, hvorfor der er fokus på gennemsigtighed og sikkerhed i forbindelse med lån, således at der aldrig er tvivl om, hvem der er ved at tage et lån. Ifølge Minifinans selv, så er de på markedet for at løse et helt reelt problem med korte kreditter hos danske forbrugere; de vil gerne hjælpe danske forbrugere, der pludseligt står med en uforudset udgift, og som pludseligt mangler en kort mellem finansiering.

Minifinans tilbyder dig som kunde at du  kan låne penge billigt, nemt og sikkert.

Minifinans tilbyder kortfristede forbrugslån til alle danske forbrugere med et dansk CPR-nummer, som kan bruges til at opfylde enhver drøm.

Du har mulighed for at låne op til 4.000 kr. som førstegangs låner hos Minifinans, mens du fremover har mulighed for at låne helt op til 50.000 kr.

Alle lån hos Minifinans har en løbetid på mellem 36 og 60 måneder, alt efter hvad der passer dig bedst. løbetid på mellem 36 og 60 måneder, hvorfor du altid kan tage et lån, der passer til dig.

 

Minifinans tilbyder billige lån op til 50.000 kr.

Som forbruger har du mulighed for at låne helt op til 50.000 kr. Du vælger selv, hvor meget du helt præcist ønsker at låne, hvorfor du kan ansøge om et hurtigt lån på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Samtidig kan du selv vælge, hvor lang en låneperiode du ønsker, idet du frit kan vælge mellem 36 og 60 mdr. når du ansøger om billige lån. På den måde kan du tage et lån, der passer til dit behov og din økonomiske situation

Minifinans anbefaler, at man udelukkende låner det beløb, man reelt set har behov for, da det i sidste ende gavner både dig og udbyder, når du har mulighed for at tilbagebetale lånet rettidigt. Desuden skal du tænke på, at formålet med et lån fra Minifinans er at låne penge til noget, som man sådan set selv har råd til, så snart man modtager løn næste gang.

Af denne grund har de valgt at have låneperioder på mellem 5 og 30 dage, således at man eksempelvis tager et lån midt eller sidst på måneden, hvorefter man nemt kan tilbagebetale det igen, så snart man starter på en ny måned og får løn.

 

minifinans penge

 

Fokus på ansvarlighed og egnethed.

Som allerede nævnt ligger Minifinans meget vægt på ansvarlighed i forbindelse med låntagning, hvorfor de mener, at det er vigtigt, at du som låntager gør dig nogle simple overvejelser, inden du ansøger om et lån. Med et minilån kan du få opfyldt dine kortsigtede kredit behov, og behøver ikke at bekymre dig videre om det med at stille sikkerhed for lånet.

Dog ønsker firmaet at gøre alle deres låntagere opmærksomme på nogle få ting omkring egnethed og ansvarlighed, da det både er i deres og din bedste interesse kun at udbyde lån til ansvarlige låntagere. I bund og grund handler det om, at Minifinans gerne vil være sikre på, at du er i stand til rettidigt at tilbagebetale det lån, som du bliver tilbudt.

 

Lånevilkår

Såfremt du opfylder alle lånevilkår, er i stand til at betale lånet tilbage samt har brug for penge til en uforudset udgift, så vil Minifinans betegne dig som egnet til at låne penge hos dem. Er du på den anden side usikker på, hvorvidt du er i stand til at tilbagebetale lånet, og er formålet med lånet at være i stand til at købe unødvendige ting eller afbetale et enkelt andet lån med pengene, så vil de betegne dig som uegnet til at låne penge hos dem.

Det skal dog også pointeres, at udlåner ikke ser noget problem i, at du optager et lån hos dem for at kunne tilbagebetale flere mindre lån, således at du samler hele din gæld hos Minifinans. Inden du beslutter dig for at ansøge om et lån hos Minifinans, kan det være en rigtig god ide at læse deres lånevilkår grundigt igennem.

Du bør også overveje nøje, hvor mange penge du reelt set har brug for at låne, således at du udelukkende låner det beløb, du rent faktisk har brug for. Generelt set er det også en god ide at tænke sig ekstra om, inden man optager et lån uafhængigt af låneudbyderen.

 

Lån penge fra computer, smartphone eller tablet

Minifinans tilbyder deres kunder muligheden for enten at ansøge om

 

lån via en computer eller via mobile enheder såsom tablets og smartphones. De har nemlig sørget for, at deres hjemmeside er blevet mobiloptimeret, så det er nemt at tilgå og benytte den til at ansøge om lån, uanset om du ønsker at benytte din computer, smartphone eller tablet.

Dette kan være en stor fordel for de forbrugere, som er interesseret i at ansøge om et lån, mens de er på farten, eller hvis de ikke har adgang til en computer, og dermed ønsker at benytte enten en smartphone eller en tablet.

 

Forskellige lånetyper hos Minifinans

På hjemmesiden fremgår det som om, at de tilbyder mange forskellige lånetyper til deres kunder. I bund og grund er der ikke stor forskel på de forskellige lån, da du i sidste ende kun har mulighed for at søge én slags lån.

De lister selv en lang række lånetyper, herunder minilån, mobil lån, privatlån, kontantlån m.fl. Læser man mere grundigt om de forskellige lånetyper, vil man hurtigt kunne se, at der i bund og grund ikke er forskel på de forskellige lån udover deres navn. De samme vilkår gælder for alle lånetyper hos Minifinans. Dette fremgår også i forbindelse med ansøgningsformularen, hvor du ikke får nogen mulighed for at vælge en bestemt type lån.

Når du ansøger om et lån her er der tale om et kortfristet online forbrugslån, hvilket også ofte går under navnet minilån eller kviklån. Dette skyldes, at denne type forbrugslån er hurtig at ansøge om og få udbetalt, da hele låneprocessen foregår online, og samtidig har du ikke mulighed for at låne større beløb (op til 12.000 kr.).

Det hænger også sammen med den korte løbetid (mellem 5-30 dage). Som allerede nævnt så har du mulighed for at ansøge om lånet fra enten din computer, smartphone eller tablet, idet Minifinans har mobiloptimeret deres hjemmeside til at passe til både computere og mobile enheder.

 

Hvad kan et lån bruges til?

Som de skriver øverst på deres hjemmeside, så kan du hos Minifinans låne penge til enhver drøm. Minifinans blander sig altså ikke i, hvad du låner penge til. Det betyder, at du helt frit kan bestemme, hvad du ønsker at bruge de lånte penge til – hvad enten det er til uforudsete regninger og udgifter eller til hjælp til en rejse eller et nyt fjernsyn.

Deres mission er at gøre livet nemmere for folk, der har en presset økonomi i en kortere periode, men i sidste ende er det helt op til dig, hvad du skal bruge lånet til. Med et lån hos Minifinans får du altså en del mere frihed end med eksempelvis et lån fra din bank, hvor de i langt højere grad kræver dokumentation og forklaring af, hvad lånet skal bruges til.

 

Forskellen mellem banklån og et lån hos Minifinans

Forskellen mellem et banklån og et lån hos Minifinans er mindre, end man måske skulle tro ved første øjekast. Der er dog nogle helt væsentlige forskelle, der kan medvirke til, at du vil foretrække den ene type frem for den anden. For det første kan du være sikker på, at de ikke vil blande sig i, hvad du låner penge til, hvis du ansøger om et lån hos dem.

Det samme gælder typisk ikke banklån. Her er det meget almindeligt, at det kræves at man skal kunne dokumentere en lang række af ting, herunder hvad pengene specifikt skal bruges til. Som forbruger skal man dog også være opmærksom på, at kortfristede forbrugslån (minilån) som dem Minifinans udbyder, ofte kan være lidt dyrere end almindelige banklån. Til gengæld undgår du en masse irriterende ventetid i forhold til godkendelse eller afvisning af låneansøgningen, når man vælger et online forbrugslån frem for et banklån.

Det er altså både hurtigt og nemt at ansøge om et lån, og generelt kan du også regne med, at du vil få udbetalt pengene hurtigere, end hvis du har valgt et banklån. Lovmæssigt skal der gå mindst 48 timer, før du har ret til at bekræfte dit forbrugslån. Formålet med denne periode er, at du som forbruger får tid til at gennemtænke lånet, således at du er helt sikker på, at du gerne vil optage et lån, når du underskriver låneaftalen.

 

Minifinans udbetaling

 

NemID gør det sikkert at låne hos Minifinans

Når du beslutter dig for at låne penge hos Minifinans, kan du føle dig helt tryg. Det er nemlig påkrævet at benytte NemID til at underskrive alle låneaftaler, således at Minifinans er sikre på, at ingen andre forsøger at optage et lån i dit navn. Du skal altså sørge for at have dit NemID klar og tilgængeligt, når du ansøger om et lån hos Minifinans.

 

Sådan ansøger du om et lån hos Minifinans

Du skal kun gennemgå 4 simple trin, når du låner penge hos Minifinans. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at låne penge hos Minifinans, og det kræver derfor ikke meget af dig som forbruger, før du kan få penge til det, du mangler.

 

Trin 1 – Vælg beløb og løbetid

Når du har besluttet dig for, at du er interesseret i at optage et lån hos Minifinans, skal du starte med at beslutte dig for, hvor mange penge du er interesseret i at låne. Husk på at det som regel er en god ide kun at låne de penge, som du virkelig står og har brug for.

Når du har besluttet dig for et passende lånebeløb og løbetid for dit minilån, så vil du i ansøgningsformularen også kunne se en oversigt over hele dit lån. Denne oversigt inkluderer dit samlede kreditbeløb, din låneperiode, det samlede tilbagebetalingsbeløb, de samlede kreditomkostninger samt debitorrenten (årlig fast) / ÅOP.

 

Opret profil

 

Trin 2 – Opret Minifinans profil, udfyld oplysninger og underskriv med NemID

Hvis du er førstegangs låner hos Minifinans vil du efterfølgende blive bedt om at oprette en Minifinans profil. Er du tilbagevendende kunde, så får du her mulighed for at logge ind og fortsætte derfra. Minifinans profilen bruges til, at du som forbruger har mulighed for at administrere og holde styr på dine lån og tilbagebetalinger hos Minifinans, og du har også her mulighed for at forlænge et lån.

Når du opretter profilen er det meget vigtigt, at du sørger for at angive en aktiv e-mailadresse samt telefonnummer, så Minifinans kan komme i kontakt med dig. Når du opretter profilen, vil du også blive bedt om at angive dit fulde navn, CPR-nummer, bankoplysninger og dine samlede månedlige udgifter. Desuden skal du oprette en adgangskode til profilen.

Når profilen er oprettet eller du har logget dig ind på din Minifinans profil vil du blive bedt om at logge på med NemID. Du skal nemlig bruge NemID til at underskrive ansøgningen med. Alle låneaftaler hos Minifinans underskrives elektronisk med NemID, hvorefter Minifinans vil kontrollere dine oplysninger, før de enten godkender eller afviser ansøgningen.

 

Godkend lånet

 

Trin 3 – Godkend lånet efter 48 timer

48 timer efter du har ansøgt om lånet, er det dit ansvar selv at logge dig ind på din Minifinans profil, hvor du har mulighed for at godkende lånet, hvis Minifinans har tilbudt dig et. Når du ansøger om et lån hos Minifinans, vil de med det samme vurdere, om du er egnet til at optage et lån hos dem eller ej. Først når du har givet din endelige godkendelse vil lånet være gældende, og først herefter vil pengene blive overført til din valgte bankkonto.

 

Modtag pengene

 

Trin 4 – Modtag pengene på din konto

I det sidste trin får du udbetalt pengene på din bankkonto, hvilket typisk sker inden for 1-2 hverdage. Dette afhænger dog meget af, hvilken bank du har. Minifinans benytter sig af Handelsbanken i forbindelse med udbetaling af lån, hvorfor det kan gå hurtigere med at modtage de lånte penge, hvis du selv benytter denne bank. Du kan dog være sikker på at modtage pengene hurtigt, uanset hvilken bank du har.

 

Krav til låntageren hos Minifinans

Minifinans har ikke mange krav til deres låntagere, men der er dog alligevel en række krav, som man bør undersøge, inden man ansøger om et lån. For at få lov til at optage et lån hos Minifinans skal man først og fremmest være fyldt mindst 21 år og dermed være myndig, men det er også vigtigt, at man har et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregister adresse. Desuden skal man sørge for at have en aktiv e-mailadresse samt en NemKonto, som pengene kan blive overført til efter godkendelse. Når du ansøger om et lån hos Minifinans må du heller ikke være registreret i hverken RKI Experian eller Debitorregistret.

 

Tilbagebetaling af lånet

Når det er tid til at begynde at tilbagebetale lånet, så kan det ske på følgende tre måder hos Minifinans:

  • Ved bankoverførsel.
  • Ved betaling via betalingskort
  • Ved automatisk tilbagebetaling via din Minifinans profil

 

Er du interesseret i at vide mere omkring de tre tilbagebetalingsmåder, så kan du læse mere under Minifinans’ lånevilkår.

 

Spørgsmål og svar

Hvor gammel skal jeg være for at kunne optage lån?

Du skal mindst være fyldt 21 år for at kunne blive godkendt til lån

Kan jeg låne når jeg er i RKI

Nej det er desværre ikke muligt at få lån med RKI

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan låne op til 50.000 kroner.

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar med det samme.

Hvornår bliver det godkendte lån udbetalt?

Dit lån bliver udbetalt efter 1-2 dage, direkte til din NemKonto.

 

Trustpilot og anmeldelser

Anmeldelse Minifinans Trustpilot score 4.7/5 – Anmeldt af over 360 forbrugere

 

minifinans

Hjemmeside, adresse og kontakt information

MiniFinans
(ejet af Finans 247 ApS)

Adresse :

Kristianiagade 1, 2100 København Ø

Cvr nr : 38143824

Email: kontakt@minifinans.dk

Telefon nummer: 7171 8888

Åbningstider:

Hverdage fra kl 9 – 17
Weekend: Lukket

Se Alternativer til Minifinans

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

 

Scroll to Top