Lånlet

/Lånlet
Lånlet2018-09-14T09:32:59+00:00

Lånlet – Lån op til 75.000 kr. –  Svar på 15 minutter

Lånlet - Lån op til 75.000 kr.

Ansøg om lån hos Lånlet

Repræsentativt Eksempel vilkår og renter: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 942 – 1.261 kr. Debitorrente: 9,99 – 26,08 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 32,7 %. Samlede kreditomk.: 16.493 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 56.493 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Lånlet?

Det er både hurtigt og nemt at låne penge hos Lånlet. Først og fremmest kan du selv være med til at gøre processen hurtigere, ved at sidde klar med dit cpr-nummer, dit kontonummer og dit NemID, når du skal i gang med at ansøge om et sms lån. Det kan desuden være en fordel at have din seneste lønseddel ved hånden, da du også vil blive spurgt en smule ind til din økonomiske situation.

Når du ansøger om et lån hos Lånlet, og har du sendt din ansøgning inden for deres åbningstid (Mandag – fredag 08:00 – 21:00, Weekend 10:00 – 17:00), så kan du regne med at få svar på din ansøgning inden for maksimalt 15 minutter. Hvis din låneansøgning er blevet godkendt af Basisbank AS, som er dem der låner dig pengene, når du ansøger om et lån, så er næste skridt at få underskrevet låneaftalen. Alle låneaftaler underskrives med Nem ID, hvilket gør det både nemt, hurtigt og sikkert. Herefter vil du kunne regne med, at de lånte penge står på din konto hverdagen efter, at du har underskrevet lånet. Hvis du derfor ansøger om billige lån i dag hos Lånlet, så får du pengene i morgen. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Faq – Spørgsmål og svar – Kan jeg låne penge hos Lånlet?


Hvem er Lånlet

Lånlet konceptet er bygget op omkring Internetbanken Basisbank A/S. Lånlet samarbejder tæt med Basisbank med at udbyde lån til danskere. De har som en af de få åbent alle ugen 7 dage.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan optage lån på op til 75.000 kroner.

Hvornår sker udbetaling af lånet?

Udbetaling sker alle hverdage, så pengene er på din bankkonto samme eller næste hverdag.

Hvor mange år skal jeg være for at ansøge?

Du skal bare være fyldt 18 år, så er du velkommen til at udfylde låneansøgningen

Er der mulighed for lån trods RKI?

Du kan desværre ikke låne penge hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Efter hvor lang tid skal lånet tilbagebetales?

Du kan maksimalt afbetale dit lån over 72 måneder.

Forhøjelse af lånet

Du har mulighed for at forhøje dit lån. Du logget ind med dit CPR-nummer, hvor du herefter kan ansøge om at forhøje dit lån.

Lånlet har disse 4 krav

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Have fast indtægt
  • Du skal have dansk adresse
  • Hvis du er registreret i Debitor registeret eller RKI kan du ikke låne

 

De 6 bedste fordele ved lånet.

  • Du får pengene i morgen
  • Du Underskriver med Nem ID
  • Du kan få Kviklån fra du er 18 år
  • Der Afbetales over 24 – 72 måneder
  • Kredit op til 75.000 kr.
  • Overførsel direkte til dit kontonummer

Hvem er Lånlet?

Når du låner penge hos Lånlet, så er det Basisbank, der låner dig pengene. De er nemlig låneformidler for den danskejede internetbank Lånlet, Basisbank kviklån, som har hovedkontor i København. Hos Lånlet er det dig, der er i centrum. Af samme årsag er der fokus på at gøre det så nemt og hurtigt for låneansøgere at ansøge om det bedste hurtig lån hos Lånlet som muligt.

Når du sender en låneansøgning, vil du nemlig kunne regne med at få svar samme dag, og pengene vil typisk være på din konto dagen efter. Det vigtige er, at du får muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed. Derfor skal du hverken bekymre dig om årsopgørelser eller budgetter; De behøver nemlig ikke at vide, hvad du ønsker at bruge pengene til. Se anmeldelse af Lånlet i bunden af denne side.

Få svar på 15 minutter hos Lånlet

Lånlet hvis du syntes tiden med at vente er alt for lang og at livet er for kort til det. At tage et lån hos Lånlet er en super god ide for dig hvis du ikke kan vente på at næste måneds løn går ind. Ved at låne ved Lånlet, får du svar inden for 15 minutter. Du har pengene inde på din konto den næste dag. Og uden at Lånlet spørger om hvad du skal bruge dem på. Tilbagebetaling foregår via bs, Du har desuden mulighed for at forhøje dit lån hos Lånlet.

Går du rundt og drømmer om et nyt køkken, et bryllup, et nyt fjernsyn, eller måske en oplevelsesrig rejse? Uanset hvad du går og drømmer om, så kan et lån hos Lånlet meget muligt være starten på at gøre dine drømme til virkelighed. Som låneformidler for Basisbank, er Lånlet et sikkert og godt valg, når du ønsker at låne penge. Du kan låne mellem 7.000 og 75.000 kr., alt efter hvad du har behov for. Hos Lånlet APS er det dig der er i centrum. Det er derfor dejligt nemt og hurtigt at låne penge hos Lånlet. Du vælger endda helt selv, hvor mange penge du vil låne samt lånets samlede løbetid. Ansøg om et rentefrit lån hos Lånlet i dag og få pengene i morgen – så let er det. Et lån der er meget samme type som Lånlet er Anna Finans der også tilbyder lån op til 75.000 kr.

Lån op til 75.000 kr. hos Lånlet

Lånlet kan tilbyde deres låneansøgere lån mellem 7.000 og 75.000 kr. Du har altså rig mulighed for, at vælge netop det beløb, du står og mangler. På Lånlet hjemmeside kan du selv skræddersy dit lån, hvor du først og fremmest vælger beløbet og derefter vælger lånets samlede løbetid. Du kan vælge mellem 12, 24, 36, 48, 60 og 72 måneders løbetid på dit lån hos Lånlet.

Når du via formularen vælger det beløb, som du ønsker at låne samt lånets samlede løbetid, vil du samtidig kunne se debitorrenten (som er variabel), de samlede kreditomkostninger, tilbagebetalingsbeløbet, ÅOP (Årlige Omkostning i Procent) samt den månedlige ydelse for netop dit lån. Alle lån hos Lånlet har en debitorrente på mellem 9,99 % og 26,08 %. Ved at kunne se alt lige fra debitorrenten til den samlede månedlige ydelse har du altså mulighed for på forhånd at gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt du vil kunne håndtere det valgte forbrugslån. Det er aldrig en god ide at låne flere penge, end du kan håndtere, men det vil de også hjælpe dig med at undgå, ved at lave en kreditvurdering.

Kreditvurdering giver ansvarlige lån

Alle låneansøgninger hos Lånlet gennemgår per automatik en grundig kreditvurdering. Her bliver de nemlig vurderet, at det ikke nytter noget, at Lånlet giver dig et lån, hvis din økonomi ikke kan bære det pågældende låns størrelse. Af samme årsag vil du derfor kunne opleve at få afslag på din låneansøgning, hvis de vurderer at det ikke er ansvarligt nok at låne dig de penge, som du har ansøgt om.

Hos Lånlet er de godt klar over, at det selvfølgelig aldrig er sjovt at få afslag på en låneansøgning, men de opfordrer deres kunder til at se på det som en hjælp. Det kan derfor også anbefales, at du sørger for at gennemgå din økonomiske situation, før du beslutter dig for at ansøge om et hurtig lån. På den måde kan du i højere grad være sikker på, at du ikke låner flere penge, end du og din økonomi kan håndtere. Du kan selvfølgelig også vælge at søge om et mindre sms lån med det samme, hvis din låneansøgning er blevet afvist. At låneansøgningen er blevet afvist hænger jo kun sammen med størrelsen på lånet og dermed ikke dig som låner hos Lånlet.

Underskriv lånet med Nem ID.

Hos Lånet underskrives alle låneaftaler med Nem ID. Når din låneansøgning er blevet godkendt af Lånlet, vil du modtage et link, der fører dig hen til det sted, hvor du skal underskrive lånet med Nem ID. Du vil modtage linket både direkte i browseren og via mail, således at du selv kan vælge, hvornår det passer dig bedst at underskrive lånet. Det giver selvfølgelig sig selv, at jo hurtigere du underskriver lånet, desto hurtigere kan pengene blive udbetalt til din konto. Alt du skal gøre er at følge linket og derefter bruge Nem ID, som du plejer i forbindelse med eksempelvis netbank. Låneaftalen kan underskrives med Nem ID fra computer, men du kan også nemt gøre det fra en smartphone eller en tablet. I tilfælde af at du fortryder lånet vil du have 14 dages fortrydelsesret.

Nem ID er med til at gøre lånet nemt, hurtigt og ikke mindst sikkert for dig. Ikke nok med at selve din ansøgning bliver krypteret, således at ingen udefrakommende kan få adgang til din ansøgning med personlige oplysninger, så er Nem ID også med til at forstærke sikkerheden i at låne penge online. Alle dine personlige oplysninger bliver selvfølgelig også samtidig behandlet med fortrolighed. Det er derfor trygt når du ansøger om et lån hos Lånlet i dag.

Krav til låneansøgere.

Før at du beslutter dig for at ansøge om billige lån, kan det indledningsvis være fordelagtigt at gennemgå deres krav til låneansøgere. For at være i stand til at låne penge, skal du først og fremmest være fyldt 18 år og have en fast bopæl i Danmark. Udover det er det et krav, at du hverken er registreret i RKI eller Debitor Registret, hvilket er et ganske almindeligt krav hos mange låneudbydere.

Her vil der automatisk blive undersøgt, om du er registreret et af de to steder. Hvis du ønsker et tage et lån på trods af RKI eller Debitor Registret, så er du nødt til at lede efter specifikke lån, der kan tilbyde det. Sidst men ikke mindst har Lånlet også et krav om, at du skal have en fast indtægt for at tage et rentefrit lån. I et tilfælde hvor du ønsker at låne mere end 20.000 kr. har de dog også krav om, at du skal kunne dokumentere at du har et arbejde, og du skal også kunne dokumentere din indtægt.

Hvis du også syntes ventetid er for trælst.

Alle hader at vente. Hvem syntes at ventetiden på bussen, toget eller en kammerat der kommer for sent er det fedeste i verden. Det er ikke noget de gerne vil gentage og gøre igen og igen? Det er vidst de færreste der synes at ventetid er fedt. Det samme gælder indenfor penge, hvem gider blive ved med at vente og vente på at næste måneds løn går ind. Hvis der er noget du har gået og haft lyst til at købe længe. Hvis du akut står og har brug for en ny computer, vaskemaskine eller bare trænger til at komme væk på en ferie under sydens sol så du kan få ladet batterierne op.

Det er ikke altid at din bank synes det er en god ide at du gerne vil låne penge eller har brug for at låne penge til et eller andet du har brug for. De vil også helt sikkert se masser af dokumentation og forhøre dig om hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Hvis du gerne vil låne penge hurtigt og nemt til en udlandsrejse, da du er udbrændt og har brug for at komme væk og lade batterierne op. Er det ikke usandsynligt at din bank vil sige nej. De mener at det kan godt vente indtil du har sparet pengene op selv.

Hvis du kan nikke genkendende til overstående og har ikke lyst til at gå den lange vej ned i banken med hatten i hånden, er det helt sikkert en god ide at kontakte Lånlet for at høre nærmere om dine muligheder. Vi tilbyder et nyt sms lån til alle du kan selv vælge om du vil låne mellem 7000 kr. og helt op til 75.000 kr. Bank Norwegian udbetaler op til 400.000 kr.

Få Hurtigt svar hos Lånlet.

De sørger for at du hurtigt får svar, nogle gange inden for 15 minutter. Hvis du har fået lyst til at låne penge af os, spørger vi ikke indtil hvad du skal bruge pengene til.
Inde på Lånlet hjemmeside kan du ved hjælp af vores låneberegner selv se på hvad du kan låne og hvor meget du så efterfølgende betale i renter. Ellers kan du kontakte dem på Teglholm Allé 15, København SV. Vi har en lav rente der sagtens kan konkurrere med hvad de store banker kan tilbyde. Du får hurtigt svar og du kan ansøge online og ved hjælp af din nem id.

De sørger for din sikkerhed og bruger nem id til at verificere din identitet, samtidig er vores forbindelse krypteret. Derfor ender dine oplysninger ikke i de forkerte hænder. At søge ved dem er samtidig fuldstændig anonymt og du skal ikke oplyse om hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Du bestemmer også til dels selv om hvor lang tid du ønsker at bruge på at tilbage betale dit lån. Du skal dog være opmærksom på at renten kan blive højere hvis du vælger en lang tilbagebetalingsfrist. I modsætning til en der er væsentlig kortere. Tilbagebetalingen kan varierer mellem 12 måneder og op til 72 måneder.

Hvis du låner hos Lånlet

Hvis du låner ved Lånlet er det hurtigt at låne. Du som sagt vælge mellem at låne fra 7000. Kr. op til 75.000 kr. hvis gerne vil låne over 20.000 kr. er det dog et krav at du kan dokumentere at du er i arbejde og at du kan dokumentere din indtægt. Ligeledes kan det påvirke din mulighed for at låne penge ved os hvis du er registeret i RKI. De tjekker automatisk om du er registeret i RKI når du søger om lån herinde. Hvis du er registeret i RKI kan ikke låne så meget. Find det bedste rentefrie lån, let og hurtigt, sammenlign lån her på siden. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

Du kan fortryde dit lån i 14 dage hos Lånlet

Her har du også mulighed for at fortryde dit lån i op til 14 dage hos Lånlet. Fristen kan dog forlænges hvis den falder på en helligdag og gælder således til næste hverdag. De tilbyder også at tegne en forsikring for dig så du er sikker. Hvis du skulle være så uheldig at miste dit arbejde eller hvis du skulle være så uheldig at komme til skade. Du kan altid vedligeholde dit lån så det ikke bliver misvedligeholdt og derved får lagt ekstra renter på. Så husk du kan gøre brug af din fortrydelsesret du kan fortryde i op til 14 dage. Hvis du ønsker at indfri lånet før tid, skal du overføre penge tilbage til Lånlet, dermed har du indfriet dit lån.

Som bank er de lokaliseret i København og de har igennem flere år tilbudt billige og gode lån til danskerne, deres hovedfokus er på dig og de vil gøre alt for at du får låne ansøgning godkendt, men de kan vurdere at din økonomi ikke kan bære et stort lån og hvis du derfor mod forventning ikke skulle få et lån godkendt, kan du altid prøve at ansøge om et mindre lån.

Lånlet tilbyder billån

De har igennem flere år opfyldt drømme for danskere der gerne vil forsøde tilværelsen lidt. Du kan derfor trygt gøre forretning med dem da de altid er klar til at hjælpe med at opfylde din drøm om en ny bil, vaskemaskine eller computer. Som tidligere nævnt er det let og nemt at ansøge om et lån inde på deres hjemmeside det er nemt og hurtigt. Det eneste du skal er at tænke over hvad du gerne vil låne til.

Lånlet vil meget gerne høre fra dig hvis du har noget du er i tvivl om. Inde på deres hjemmeside kan du finde svar på mange at de mest almindelige spørgsmål om hvad vores betingelser er for at låne penge af os. Inde på deres hjemmeside har du også  mulighed for at live chatte med dem. De har gode og dygtige medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig.

Lånlet Trustpilot og Google anmeldelser

Anmeldelse Trustpilot score 8.4 ud af 10
På Google har de 3.0 ud af 5 stjerner.

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Lånlet APS

Låneformidler er Basisbank AS som også står bag Selene Finans.

Adresse: Teglholm Allé 15
2450 København SV
Telefonnummer: 70 20 58 22
Åbningstider:
Hverdage mellem 8 – 21
Weekend mellem 10 – 17

Besøg Lånlet hjemmeside her

 

 

lånlet logo