Kvikfinans

/Kvikfinans
Kvikfinans2018-10-15T07:53:48+00:00

Kvikfinans – Lån op til 75.000 kr. nemt og enkelt.

Kvikfinans lån op til 50000 nemt og enkelt

 

Kvikfinans – Lån op til 75.000 kr. nemt og enkelt.

Repræsentativt Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 60 måneder, ved tilbagebetaling via BetalingsService. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomkostninger: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomkostninger: 3.200 kr. Månedligt faktureringsgebyr: 33 kr.

Hvem står bag Kvikfinans lån.

Kvikfinans er en danskejet formidler af kviklån, og er beliggende i København Ø. Virksomheden gør det muligt for dig at låne penge nemt og sikkert. Kvikfinans samarbejder tæt med Basisbank , som er dem der leverer deres lån for dem. Når du låner hos Kvikfinans, så låner du sådan set penge af Basisbank. Når du låner penge hos Kvikfinans så kan du vælge at låne mellem 3.000 – 75.000 kr. Du kan låne både små og store beløb, alt efter hvad du ønsker og har brug for. Hvad end pengene skal bruges til lidt ekstra shopping eller til din næste ferie med familien.

Når du låner penge ved kvikfinans lån, behøver du faktisk ikke at stille sikkerhed for det beløb du anmoder om at låne. Du behøver heller ikke gøre rede for, hvad du skal bruge pengene til – kvikfinans mener nemlig, at det er en privat sag som du helt selv bestemmer over. Herudover foregår låneprocessen også utrolig hurtigt. Du skal blot ansøge om lånet over kvikfinans’ hjemmeside, og du kan få svar allerede et kvarter senere hvis du har oplyser din e-mail.

FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg få lån hos Kvikfinans?


Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan optage lån på op til 75000 kroner.

Hvornår kan jeg forvente at udbetalingen sker?

Du får dit SMS lån udbetalt så snart du er godkendt.

Hvor gammel skal jeg være før jeg kan låne i dag?

Du skal være mindst 25 år for at kunne blive godkendt til et lån.

Har jeg mulighed for at få et lån på trods af jeg er i RKI?

Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret, så er der desværre ingen mulighed for at låne.

Hvornår sker tilbagebetaling af lånet?

Du kan afbetale dit lån over 6 år.

Fordele og krav.

 

2 Krav når du ansøger hos Kvikfinans

  • Være fyldt 25 år
  • Ikke står i RKI eller Debitor Registeret

 

4 gode fordele.

  1. Lynhurtigt svar
  2. Nemt og sikkert
  3. Anonymt
  4. Underskrive med NemID

Når du er godkendt hos Kvikfinans.

Når du har fået godkendt din ansøgning, kan du forvente at få pengene sat ind på din konto allerede samme dag, dog senest dagen efter. Låneprocessen kan du derfor forvente gennemført på en enkelt dag eller to. Derfor er kvikfinans det ideelle valg, hvis du står og skal bruge lånet indenfor kort tid. Det kan ikke gøres nemmere eller hurtigere! Ved at låne penge her, er du fri for at tømme din sparegris eller gennemgå en længere proces med din bankrådgiver for at få bevilliget din næste lån.

Hvis du vil undgå den lange ventetid ved at anmode om lån i banken, og skal redegøre for hvad du skal bruge pengene til, så er dette den oplagte mulighed for dig. Du skal blot udfylde ansøgningsskemaet, og du vil modtage et svar kort tid efter. Kvikfinans er også den perfekte mulighed for dig, der er på farten og skal bruge pengene nu og her.

Lån fra 3.000 kr. hos Kvikfinans

Hos kvikfinans kan du anmode om lån af beløb helt ned til 3.000 kr. Det samme beløb kan du låne hos Gokredit, hvis du skal bruge et lille lån. Derfor er det oplagt som et hurtigt forbrugslån, til det du lige står og mangler. Hvis du ønsker at låne et større beløb hos Kvikfinans, er der også rig mulighed for det. Du kan anmode om lån af beløb helt op til 75.000 kr. Og dette er, som nævnt ovenfor, helt uden at du behøver at stille sikkerhed for beløbet.
Du skal heller ikke oplyse, hvad du skal bruge pengene til. Uanset hvor stort eller hvor lille et beløb du ønsker at låne. Idet du kan låne beløb der spænder fra 3.000 kr. til 75.000 kr.

Det betyder altså at du har mulighed for at låne penge til dit forbrug eller til større projekter så som en ferie, et bryllup eller en ny campingvogn. Det er dig, der bestemmer helt og aldeles over hvad pengene skal bruges til, og du behøver ikke informere kvikfinans om årsagen til at du anmoder om lånet, og hvorledes du har tænkt dig at spendere pengene.

Når du låner hos Kvikfinans.

Når du låner penge hos kvikfinans, er debitor renten variabel på lånet og udgør 20,2%. Hvis du har lidt svært ved at lave udregninger på, hvad det egentlig vil komme til at koste dig pr. måned at betale lånet tilbage er der hjælp at hente. På kvikfinans’ hjemmeside kan du under fanen ”Det koster det at låne”, finde en låneberegner som hurtigt kan vise dig hvad det vil koste dig at låne det beløb, du ønsker. Låneberegneren viser, hvad din månedlige ydelse vil være alt efter hvor lang løbetid du ønsker hos Kvikfinans.

Dog har du altid mulighed for at indfri lånet før tid, hvis du ønsker det. Dette betyder at du ikke er bundet af den løbetid du har indtastet i dit ansøgningsskema. På denne måde kan du forkorte løbetiden, hvis du ønsker det og har mulighed for det.

Kvikfinans skriv under med NEM-ID.

Det er utrolig hurtigt, sikkert og nemt at få et nyt hurtig lån hos kvikfinans. Du kan nemlig skrive under med dit NEM-ID. Nemmere bliver det ikke! Efter du har udfyldt dit ansøgningsskema, hvor du blandt andet har oplyst dine personlige oplysninger og hvor mange penge du ønsker at låne, kan du få svar på ansøgningen blot et kvarter senere hvis du også har oplyst til e-mail i ansøgningen.

Når du modtager en e-mail med en bevilling på dit nye hurtig lån uden sikkerhed fra Kvikfinans. Så kan du blot underskrive med dit NEM-ID med det samme og herefter få pengene indsat på din konto samme dag. Eller dagen efter. Hvis du ikke ønsker at skrive under med dit NEM-ID, eller hvis du ikke har et kan du derimod blot printe bevillingen ud og underskrive den direkte på papiret. Når du låner penge hos kvikfinans, har du 14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale. Så du har altså to hele uge til at fortryde, hvis du pludselig ønsker at annullere kreditaftalen.

Udover de fire vilkår du skal opfylde for at låne penge hos kvikfinans, er der nogle forretningsbetingelser du skal godkende. Forretningsbetingelserne kan du finde på hjemmesiden. Så det er en god ide at læse disse igennem inden du gennemfører dit lån.

Hvis du opfylder de opstillede vilkår, kan du uden problemer anmode om lån hos kvikfinans. Du kan udfylde ansøgningsskemaet som findes på hjemmesiden med det samme.

Vilkår hos Kvikfinans lån.

Selvom det er nemt, sikkert og hurtigt at låne penge 24/7 hos kvikfinans er der dog et par vilkår du skal opfylde som låner. For det første må du ikke være registreret i RKI. RKI er det største register i Danmark over dårlige betalere, og hvis du er registreret her har du desværre ikke mulighed for at låne penge via kvikfinans lån. For det andet skal du have en fast indkomst.

Du kan altså ikke låne penge hos Kvikfinans, hvis du er arbejdsløs og ikke har en fast månedlig indkomst. For det tredje skal din indkomst være mindst 140.000 kr. om året. Fjerde og sidste vilkår omhandler kun de lånere, som ønsker at låne 20.000 kr. eller mere. For at kunne låne større beløb, i denne forbindelse 20.000 kr. eller mere. Så skal du kunne fremvise lønsedler, som kan underbygge at du har en fast indkomst.

Kvikfinans Trustpilot og Google anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot er 7.4 ud af 10
Google bedømmelse er på 1.0 ud af 5. Men på kun 2 anmeldelser.

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Kvikfinans

Adresse.
Ryesgade 74
2100 København Ø

E-mail Adresse info@kvikfinans.dk

Åbningstider
Mandag – Fredag 9 – 20
Lørdag 9 – 17
Søndag Lukket

Besøg Kvikfinans hjemmeside

kvikfinans