Kassekreditten

/Kassekreditten
Kassekreditten2018-10-15T07:52:44+00:00

Kassekreditten tilbyder lån på 3.000 – 15.000 kr.

Besøg Kassekreditten og få et lån idag.

 

kassekreditten.dk kredit op til 15000 kr

Få kredit på op til 15.000 kr. hos Kassekreditten

Repræsentativt Eksempel: Samlet kreditbeløb: kr.10.000 Fast Debitorrente: %150 ÅOP: %319,7 Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr.

 

FAQ: Spørgsmål og svar – Kan jeg låne penge hos Kassekreditten?


Hvem står bag Kassekreditten?

Kassekreditten er ejet af det danske firma Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er registreret som online låneudbyder hos Finanstilsynet og er samtidigt medlem af Dansk Kredit Råd, hvorfor du trygt kan vælge at ansøge kassekredit hos Kassekreditten. Kassekreditten tilbyder en fleksibel kassekredit, der nemt kan tilpasses efter dine personlige behov. Med en kredit hos Kassekreditten kan du låne mellem 3.000 kr. og 15.000 kr. og der er ingen krav om, at du tilbagebetaler din lånte kredit over en bestemt, fastlagt periode. Tilbagebetaling sker nemlig via månedlige renter på den del af kreditten, som du gør brug af.

Hos Kassekreditten er der ikke mange krav, som du skal opfylde for at kunne låne penge. De eneste krav Kassekreditten har til dig som låntager er, at du er fyldt minimum 21 år. Ikke er registreret som skyldner i RKI (Experian) eller Debitor Registret. Og er villig til at give adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Opfylder du disse krav, er der altså ikke meget der står imellem dig, og muligheden for at opfylde dine drømme ved at optage en kredit. Du finder priser og vilkår på hjemmesiden.

Hvor meget kan jeg låne i dag?

Du kan ansøge om kredit på op til 15.000 kroner

Hvor mange år skal jeg være for at ansøge om lån her?

Alderskravet er på 21 år for at kunne ansøge.

Kan jeg få en kassekredit trods RKI?

Der er ingen mulighed for at få kassekredit hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvornår får jeg min udbetaling af pengene?

Kreditten bliver udbetalt så du har pengene 2 hverdage efter du er blevet godkendt til lån.

Hvor mange måneder sker tilbagebetalingen over?

Tilbagebetaling kan ske over over maksimalt 12 måneder.


Kassekreditten hvad kan de tilbyde?

 • Lån mellem 3.000 kr. og 15.000 kr.
 • Ingen krav om tilbagebetaling over en bestemt periode
 • En minimumsbetaling på 12,5 % i rente hver måned
 • En fleksibel kredit der kan tilpasses efter dine behov
 • Få de samme fordele som du kender fra kviklån og hurtige forbrugslån
 • Lån fra din computer, smartphone eller tablet
 • Ingen krav om at stille sikkerhed
 • Ingen behov for forklaring af lånets formål
 • Underskriv lånet nemt, hurtigt og sikkert med NemID
 • Svar med det samme

 

Sådan låner du penge hos Kassekreditten – Trin for trin guide:

At få en kassekredit hos Kassekreditten kræver kun at du gennemgår fire simple trin. Det kræver derfor ikke meget fra din side at låne penge.

Trin 1: udfyld ansøgningen

Vælg dit ønskede kreditbeløb, indtast dine personlige oplysninger, og send din ansøgning. Sørg for at indtaste de korrekte oplysninger, så kan komme i kontakt med dig vedrørende din kredit. Når du har ansøgt vil du automatisk få en profil på hjemmesiden, hvor du altid kan holde dig opdateret på din kredit.

Trin 2: giv adgang til e-skat

For at de kan være i stand til at bevilge dig en kredit kræver det, at du giver dem adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Kassekreditten vil herefter indhente informationer omkring dine løn- og offentlige udbetalinger såvel som din seneste årsopgørelse. Kassekreditten vil herefter beslutte en kreditramme baseret på de indhentede informationer og andre relevante kreditoplysninger.

Trin 3: underskriv med NemID

Efter at de har godkendt din ansøgning, skal du selv godkende kreditten ved at underskrive kreditaftalen digitalt med NemID. NemID bruges da det både er sikkert og nemt, og samtidig er det med til at sikre, at ingen andre kan optage et lån i dit navn.

Trin 4: modtag pengene på din konto

Når du til sidst har underskrevet kreditaftalen med NemID. Så vil Kassekreditten sørge for at udbetale det fulde kreditbeløb til din valgte NemKonto. Har du ansøgt på en hverdag, kan du have pengene på din konto samme dag, da alle kreditter udbetales kl. 12 på hverdage. Ansøger du efter kl. 12 på hverdage, bliver kreditten udbetalt den følgende hverdag.

Hvem kan låne hos Kassekreditten lån?

Stift så kortfristet gæld som muligt, så sikre du lavere rente, og minimere de samlede kreditomkostninger på dit nye lån. Kassekredit er en form for kreditkort. Det kan bruges til en uforudsete udgift, lige når det passer bedst. Tjek altid priser og vilkår på lånet. Benyt nye låneudbydere hvis du ønsker at oprette en kassekredit, find hjælp her på siden. Beslut et fast beløb der passer til en presset daglig økonomi. Du finder de bedste løsninger, ved at bruge et lån med udbetaling samme dag og gerne lav ÅOP. Så får du et lavt samlet kreditbeløb at betale tilbage.

Fordele ved at vælge Kassekredittens kredit

Der er masser af gode grunde til at du søger hurtig lån. Her finder du en liste over nogle af de mest væsentlige fordele ved kredit, så du nemmere kan få et overblik, inden du beslutter dig for at låne penge.

 • Kredit på helt op til 15.000 kr.: Du kan låne mellem 3.000 kr. og 15.000 kr. og kan derfor nemt vælge et beløb der passer til dine behov.
 • Betal når det passer dig: Selvom kreditten løber ud efter 12 måneder, har du løbende mulighed for at betale af på kreditten og derved nedbringe din månedlige rentebetaling.
 • Nemt og hurtigt kontantlån: Både ansøgningsproces og udbetaling af kreditten er hurtig og nem. Du kan altså uden besvær låne penge hurtigt.
 • Billigt med en lav rente: Med en minimumsbetaling på 12,5 % i renter, tilbyder dig muligheden for et billigt lån med en af de laveste månedlige renter på online kredit på det danske lånemarked.
 • Ingen krav om sikkerhed: Du kan nemt låne penge uden at stille sikkerhed, og der er heller ingen krav om dokumentation.

 

Ingen krav om sikkerhed

 • Brug pengene som du ønsker: Du behøver ikke at forklare, hvad du ønsker at bruge din kredit på. Valget er dit.
 • Samme fordele som kviklån: Når du vælger en kredit får du mange af de samme fordele, som er forbundet med et kviklån og andre hurtige forbrugslån.
 • Høj sikkerhed: Der stort fokus på din sikkerhed, således at ingen kan optage et lån i dit navn. Derfor foretages en PID/RID validering i forbindelse med alle ansøgninger, hvilket bruges til at se, om dit CPR-nummer matcher dit Nem ID. Alle personlige oplysninger opbevares desuden krypteret.
 • Nemt at få overblik over din kredit: På hjemmesiden kan du nemt få overblik over din kredit via din profil. Her kan du se status på din kredit, hvornår din næste minimumsbetaling forfalder, hvor meget du skylder, samt nedbringe din kredit via enten kreditkort, Mobile Pay eller en bank overførsel.
 • Mulighed for at låne fra din smartphone/tablet: På samme måde som med et mobillån eller billige lån via SMS. Så har du mulighed for at låne penge hos Kassekreditten fra din smartphone eller tablet. Du kan altså nemt låne penge på ethvert tidspunkt og uafhængigt af din placering.

 

En kredit hos Kassekreditten er et meget fleksibelt lån

En kredit hos Kassekreditten er altså et meget fleksibelt lån, hvor du får mange af de samme fordele som du kender fra kviklån uden renter og forbrugslån. Det er både nemt, hurtigt og sikkert, så du kan være helt tryg ved at vælge Kassekreditten, når du har et ønske om at låne hurtige og lettilgængelige penge. Kassekreditten er en forholdsvis ny dansk kreditgiver med fokus på forsvarligt at tilbyde ansvarlige lån til personer med dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.

Alle ansøgere af kredit gennemgår en individuel kreditvurdering hos Kassekreditten, inden lånet udbetales. Dette gøres for at sikre ansvarlighed under hele låneprocessen. Samtidig er det vigtigt for Kassekreditten, at du ikke ender med at låne mere end du kan nå at tilbagebetale, og at du dermed ikke ender med at sætte dig selv i en dårlig økonomisk situation. Størrelsen på den kredit du kan tilbydes, bliver altså vurderet og besluttet individuelt på baggrund af Kassekredittens kreditvurdering baseret på dine personlige oplysninger.

Det er vigtigt med overblik over din økonomi, og det er bedst med kortfristet gæld, og dermed lavere priser på din kredit.

 

Få en hurtig kassekredit uden sikkerhed på op til 15.000 kr.

Som kunde har du mulighed for at låne helt op til 15.000 kr., uanset om du er ny eller tilbagevendende kunde. Det samme beløb kan du ansøge om hos den nye udbyder Simbo. Du har mulighed for at ansøge om en kredit på mellem 3.000 kr. og 15.000 kr., og på den måde selv vælge et beløb der passer til dine behov. Samtidig skal du ikke tænke på løbetid, når du ansøger om kredit. Der kræves nemlig ikke, at du kan tilbagebetale den lånte kredit over en bestemt og på forhånd aftalt periode.

Derimod har de det der kaldes minimumsbetaling, hvor du kun skal tænke på at betale en månedlig rente på 12,5 % af det beløb, der er trukket på din kredit. Dette gælder for hver måned, du har en aktiv kredit. I tilfælde af at du ikke betaler den månedlige minimumsbetaling, skal du vide, at hele din kredit forfalder til betaling. Samtidig skal du være indforstået med, at hele kreditten skal indfries senest 12 måneder efter, du har optaget den.

Hvad koster det at låne hos Kassekreditten.dk?

Kreditter er blandt nogle af de billigste på det danske marked, hvor du får en af de laveste renter for online kreditter. Som sagt skal du nemlig kun betale en månedlig rente på 12,5 % af det beløb, som du trækker på din kredit. Du betaler altså reelt set kun for det beløb af kreditten, som du gør brug af hver måned.

Når du vil optage en kredit skal du være opmærksom på, at der samtidig vil være et oprettelsesgebyr på 495 kr. den første gang. Det koster altså kun noget at oprette en kredit, når du er helt ny kunde. Du kan derfor nemt vælger at optage flere kreditter efterfølgende uden at bekymre dig om flere oprettelsesgebyrer. Vær dog opmærksom på, at du kun kan have én kredit ad gangen.

Mulighed for nedbringelse og forhøjelse af din kassekredit online

Når du har en kassekredit hos Kassekreditten.dk, har du både mulighed for at nedbringe eller forhøje din kredit, hvis behovet skulle opstå. Har du eksempelvis en måned med lidt ekstra penge på kontoen, så kan du vælge at nedbringe din kredit. Fordelen ved at vælge at nedbringe din kredit løbende er, at du herved kan dele dine betalinger op i mindre dele. Som du selv kan styre i forhold til, hvor mange penge du har på kontoen. Du har altså mulighed for selv at vælge, hvornår kreditten tilbagebetales, så længe det bliver gjort inden for 12 måneder.

Har du derimod ikke fået udbetalt hele din kredit, så har du ligeledes mulighed for at forhøje kreditten på din profil. På din profil kan du både se, hvor stor kredit du har mulighed for at få samt anmode om en forhøjet udbetaling. Godkendes din anmodning om forhøjet kredit, vil udbetalingen ske den førstkommende hverdag efter kl. 12.00.

Hurtig kredit –  svar og hurtig udbetaling hos Kassekreditten

Udover at det er meget nemt og simpelt at ansøge om kredit, så er det også hurtigt. Her får du nemlig både hurtigt svar og hurtig udbetaling. I forbindelse med alle ansøgninger foretages automatisk en kreditvurdering af dig og din økonomiske situation. Dette foregår, mens du sidder foran din computer, smartphone eller tablet og venter på svar. Typisk vil det dog ikke tage mere end 10 sekunder fra du har trykket ’ansøg’, før du kan forvente at få svar.

Når du har godkendt den tilbudte kredit fra Kassekreditten med Nem ID, vil du modtage en bekræftelse via mail og SMS. Kreditten bliver herefter sendt direkte til udbetaling til din valgte NemKonto. Som hovedregel udbetales godkendte kreditter kl. 12.00 på alle hverdage, således at du kort tid efter vil modtage pengene på din valgte konto. Ansøger du derfor ingen kl. 12.00 på en hverdag, kan du have pengene på din konto senere samme dag.

Vær dog opmærksom på, at der ikke udbetales kreditter i weekender og på helligdage. Ansøger du derfor om kredit i en weekend eller på en helligdag, så vil pengene blive udbetalt til din konto på den førstkommende hverdag.

Få en Kassekredit uden sikkerhed

Alle kreditter hos Kassekreditten kan optages uden krav om sikkerhed. Du skal altså ikke kunne stille sikkerhed for lånet eksempelvis i form af en ejet ejendom, bil eller lignende. Du slipper altså for at skulle vise en masse dokumentation, hvilket er med til at gøre hele låneprocessen meget hurtig. Desuden kan du frit vælge, hvad de lånte penge skal bruges til, da du heller ikke skal stå til ansvar for lånets formål. En billig Kassekredit er en form for kvik sms lån, i stil med et kreditkort.

Når du leder efter spørgsmål og svar på lån og kreditter. Og lån med fast rente eller ej, så handler det mest om de samlede kreditomkostninger du ender med at have. Når du støder på en uforudsete udgift, så har man det med at vælge den lette løsning. Når du finder dit nye lån som passer bedst til dig. Lynhurtig kredit, det eneste du skal er, at underskrive med Nem id og vælg en lav månedlig minimumsbetaling, så får du en lang løbetid på kreditten. Lidt ekstra penge på kontoen og første gang du bruger penge som er hentet på et ekstra hurtigt lån.

kassekreditten ansøg her

Lån hos Kassekreditten fra din computer, smartphone eller tablet

Hos Kassekreditten skal det være nemt at låne penge. Derfor kan du selv vælge, om du vil ansøge om kredit via din computer, smartphone eller tablet. På samme måde som du nemt kan låne penge på farten med lån såsom mobillån og sms lån. Kan du altså også ansøge om kredit, når som helst og hvor som helst. Denne mulighed giver dig masser af frihed til at låne penge som du vil, når det passer dig bedst.

Få overblik over din kredit via din profil på Kassekredittens hjemmeside

Alle låntagere hos Kassekreditten får automatisk en profil på hjemmesiden. På din profil kan du altid nemt se status på din kredit, holde øje med hvor meget du stadig skylder, anmode om at forhøje din kredit, nedbringe din kredit med en indbetaling og meget mere. Du kan altså altid nemt og hurtigt få overblik over samt styre din kredit via din profil

Anmeldelser på Trustpilot, Google og Facebook

De har en Trustpilot score på 9.2 ud af 10.
Der er ingen Google anmeldelser endnu.
På Facebook har de 4.7 ud af 5 stjerner.

Hjemmeside. adresse og kontakt information

Kassekreditten

Adresse Bredgade 75, 2.sal
1260 København K

Besøg Kassekreditten hjemmeside

Kundeservice.

Telefonnummer: 71701060

Finans 247 ApS ejer Kassekreditten

kassekreditten lån 15.000 kr