Gokredit

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

gokredit logo

 

Hvem er Gokredit?

Der er mange forskellige måder at skaffe penge på og oftest så drejer det sig om, at man kan gøre en ud af to ting. Enten må man tjene nogle penge på arbejdet eller ved at drive sin egen virksomhed og på den måde få nogle penge, men det tager ofte lang tid og hvis man gerne vil have noget, som koster lidt flere penge, så er det ofte rigtig dyrt.

Hos Gokredit kan du finde et lån til en fornuftig rente. Man kan dog også vælge at gå ned i banken, men det er faktisk kun meget sjældent, at det lader sig gøre, da det langt hen ad vejen slet ikke er muligt at låne penge med det samme til det, som man egentlig gerne vil.

Det tager som regel utrolig lang tid og det kan ikke altid lade sig gøre, at man kan låne penge til lige præcis den specifikke ting, som man gerne vil have. Der er dog også en sidste mulighed, som faktisk er en del nemmere, hvis man bare gerne skal bruge nogle penge til f.eks. en ferie eller måske en ny opvaskemaskine.

Det handler hverken om, at man skal arbejde mere eller at man skal ned og tigge i banken og håbe på, at de giver nogle ekstra penge, så man kan få det man gerne vil. Det er i stedet, at man kan tage et lån via sms hos nogle af de mange andre udbydere som der faktisk findes i Danmark, hvor der ofte ikke er så strenge krav og man på den måde vil have meget nemmere ved at få lov til at låne penge til lige præcis den ting, som man går og ønsker sig og drømmer om. Hos Gokredit skal du være fyldt 25 år for at kunne få et SMS lån.

 

Fordele og krav hos Gokredit.

 

 

Gokredit har 4 krav til dig:

 

  • Du skal være fyldt 25 år
  • Have dansk CPR nummer
  • Have dansk folkeregister adresse
  • Ikke stå i RKI eller Debitor Registeret

 

4 fordele for dig.

 

  1. Ansøg med Nem ID
  2. Hurtigt svar
  3. Godkend udbetaling med Nem ID
  4. Udbetaling med det samme

 

Gokredit tilbyder ekstra penge mellem hænderne.

Selvom vi måske siger, at penge ikke er særlig vigtigt, så er det altså stadig noget, som flyder en utrolig stor del af vores hverdag og hvis vi kan få flere penge eller på den ene eller anden måde blive bedre økonomisk stillet, så er vi ofte meget villige.

Hvis der er noget de fleste mennesker har brug for fra tid til anden, så er det altså penge. Har du brug for mere end 10000 kroner, så kan du prøve hos Wandoo der tilbyder op til 15000 kroner. Det er nok de færreste, som vil sige nej tak, hvis de pludselig fik nogle ekstra penge mellem hænderne. Ønsker du et større forbrugslån på op til 75.000 så er Kvikfinans et godt alternativ.

Dette skyldes, at penge ikke altid kun handler om materielle ting, men i mange tilfælde handler om, at man gerne vil leve det liv, som man selv synes man vil live. Det kan være, at man måske gerne vil på ferie eller at man måske gerne vil have nogle ting, som gør hverdagen nemmere. Uanset hvad, så er penge altså bare nøglen til rigtig mange ting og derfor er folk også helt vilde med det – og vil for alt i verden gerne have flere.

 

Gokredit – Lån penge nu – hvad er prisen.

Nu vil de nok lyde lidt mystisk for de fleste, at man bare sådan kan gå uden om banken og så alligevel få fingrene i nogle penge med en kredit , som man kan låne til lige præcis det man gerne vil. Det lyder næsten for godt til at være sandt og så er der mange der er i tvivl om, hvorvidt det så egentlig også er sandt.

Det er da heldigvis, men til gengæld får man det heller ikke gratis. Som ved alle andre hurtig lån online, så betaler man jo selvfølgelig nogle renter tilbage. 2 relaterende lånetyper er Kassekreditten og Vivus rentefrit SMS lån.

Det er jo det, som er selve prisen på lånet og det man betaler for at lån penge. Når det drejer sig om disse kviklån agtige lån, som man kan få hos gokredit, så er der nemlig også en pris. Her betaler man selvfølgelig også renter, men her skal lånet ofte betales tilbage over en del kortere tid og på samme tid er renten også noget højere.

Det betyder altså, at det er i sidste ende er lidt dyrere at låne penge, når der ikke stilles så mange krav – men hvis man er villig til at betale en smule ekstra for at få penge til lige præcis den drøm, som man går med, så er der jo ikke noget i vejen for det.

 

Gokredit bank tilbyder SMS lån.

En af de ting som en bank ofte ikke er villig til at låne penge til er, når man gerne vil starte sin egen virksomhed op. Det er altså den startkapital der skal til, så man kan få en virksomhed med succes og man kan få gang i hjulene i noget erhverv. Det vil banken dog ikke altid, så derfor kan man f.eks. gå til Gokredit bank og få taget et hurtigt lån. Det koster nemlig i sagens natur penge at tjene penge, så hvis ikke du starter op med en smule kapital, så bliver det en lang og hård vej.

Hvor du vil møde mange udfordringer og konstant komme i problemer. Det er selvfølgelig ikke rart og noget man gerne vil undgå. Så hvad bedre måde at undgå det på, end at man simpelthen låner sig til nogle penge til f.eks. at markedsføre sig eller købe noget udstyr. Så man kan komme i gang med at arbejde. Der er mange steder i en virksomhed, hvor der er brug for penge. Så hvilken anden måde at skaffe dem end at låne sig til dem, så man hurtigt kan komme i gang.

Udlev din personlige drøm

Det behøver dog ikke at være en virksomhed, som man gerne vil starte op. Det kan nemlig også bare være en helt almindelig personlig drøm, som man gerne vil have udlevet. Det kan f.eks. være, at man måske gerne vil ud at rejse eller måske vil prøve at hoppe i faldskærm. Her koster det ofte en del penge og så er det ikke altid, at man kan spare op til dette over lang tid. Så kan man meget nemmere låne pengene. Man kan få oplevelsen med det samme og så langsomt betale af efterfølgende – det er smart – Gokredit kredit.

 

Gokredit Trustpilot anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot er 4.8 ud af 10

 

gokredit logo

 

Hjemmeside, adresse, mail og kontakt information

 

Gokredit

 

Adresse:
Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm

Cvr nr: 36541083

Telefon nummer: 71 99 10 03

 

Kundeservice åbningstider
Hverdage: 9 – 16
Weekend: Lukket

 

Mail kundeservice@gokredit.dk

 

Se Alternativer til Gokredit

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

 

Scroll to Top