Fokuslån

Går du og overveje at tage et lån? Så kunne Fokuslån måske være noget for dig. Det nye online forbrugslån, der tilbyder dig at låne mellem 10.000 og 75.000 kr. Fokuslån er Lukket

fokuslån

Fokuslån krav til ansøger.

  • Være mindst 20 år
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Dokumentere din indtægt

 

Fokuslån fordele.

  1. Uforpligtende ansøgning
  2. Op til 90 dages rente og afdragsfrihed
  3. Ansøge fra du er 20 år
  4. Kredit op til 75.000 kroner

Hvad er Fokuslån.

Som kunde hos Fokuslån er det dine behov, der er i fokus. Her kan du låne penge på din måde; lån som du vil, og når du vil. Fokuslån er blandt nogle af Danmarks nyere forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. hurtigt og nemt. Vælger du at optage et forbrugslån hos Fokuslån, vil du få et meget fleksibelt lån, som du fra start har kunne tilpasse til netop dine behov og ønsker. Selve ansøgningsprocessen er også nem hos Fokuslån; du kan bruge NemID til at logge ind når du ansøger, og du kan forvente at få svar på ansøgningen senest 1 time senere. Prøv i stedet det nye Spargo Finans

Fokuslån lån op til 50.000 krFokuslån – Lån op til 50.000 kr

Lån penge på din måde

Når man står og mangler penge, kan det for nogle virke uoverskueligt og besværligt at låne penge på nettet på grund af diverse krav, restriktioner og lignende. Hos Fokuslån er der fokus på dig som låner, hvorfor du nemt kan låne penge på din måde. Du vælger selv, hvor mange penge du ønsker at låne. Du kan låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr., og så vælger du endda helt selv, hvor lang tid lånets løbetid skal vare. Du har frit valg mellem 12-80 måneder, hvorfor du har god mulighed for at tilpasse lånet til dine behov. Desuden kan du helt selv vælge, om du vil have nogle rente- og afdragsfrie dage i forbindelse med lånet. Hvis du ønsker at have rente- og afdragsfrie dage, har du endda selv mulighed for frit at vælge mellem enten 30, 60 eller 90 rente- og afdragsfrie dage.

Når du låner penge hos Fokuslån skal du ikke bekymre dig om åbningstider eller lignende. Du kan låne penge lige når det passer dig. Vælger du at benytte NemID til at udfylde ansøgningen med, så vil processen endda gå endnu hurtigere. Du vil typisk få svar på din ansøgning inden for 1 time, og pengene vil være på din konto senest dagen efter.

Fordele ved at låne penge hos Fokuslån.

Der medfølger mange fordele, hvis du vælger at optage et lån hos Fokuslån. For det første har du fri mulighed for at betale lånet ud når som helst. Du kan altså nemt vælge at betale lånet ud, hvis du pludselig får mulighed for det. Det bedste ved det hele er, at det ikke koster noget som helst ekstra at betale lånet ud, før løbetiden er udløbet.

For det andet kan du selv vælge dine rente- og afdragsfrie periode, som det passer dig bedst. Det er altså helt op til dig, hvorvidt du ønsker at starte med en rente- og afdragsfri periode eller du ønsker at starte med at afbetale lånet fra begyndelsen. Hos Fokuslån er det dig der bestemmer.

En tredje fordel ved at vælge at optage et lån hos Fokuslån er, at du ikke er påkrævet at stille sikkerhed for lånet. Hos Fokuslån er der absolut ingen krav om, at ansøgere skal stille sikkerhed for at kunne optage et lån. I den sammenhæng blander Fokuslån sig heller ikke i, hvad du har planer om at bruge de lånte penge på. Det er 100 % op til dig at bestemme, hvad formålet med lånet er.

Fokuslån – brug deres låneberegnerfokuslån låneberegner

Sådan kommer du i gang med at låne penge

Det er ganske simpelt at komme i gang med at låne penge hos Fokuslån. Du kan ansøge om et lån gennem 3 simple trin.

Trin 1: Indtast personlige oplysninger

Når du skal i gang med at ansøge om et lån hos Fokuslån, skal du som det allerførste vælge det beløb, som du ønsker at låne, lånets samlede løbetid samt hvor mange rente- og afdragsfrie dage, du ønsker i sammenhæng med lånet. Du kan som tidligere nævnt låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr., vælge en løbetid på alt mellem 12 og 80 måneder, og vælge mellem 30, 60, 90 eller slet ingen rente- og afdragsfrie dage.

Når det er gjort, skal du i gang med at indtaste en række personlige oplysninger, som Fokuslån har behov for at kende til, før de kan låne dig penge. De vil gerne have at du angiver personlige oplysninger såsom fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdag og statsborgerskab. Desuden bliver du bedt om at angive information omkring din bopæl og civilstand, herunder boligtype, adresse, civilstand, antal hjemmeboende børn og antal biler ejet. Herefter skal du angive informationer omkring dine beskæftigelsesforhold, herunder jobfunktion, arbejdsgiver, årsindtægt og månedsløn, hvor længe du har været ansat samt hvorvidt du er medlem af en a-kasse eller ej.

Hvorfor du skal angive om du har andre lån.

Til sidst har Fokuslån brug for at vide noget omkring dine bankoplysninger, hvorfor du skal angive om du har andre lån hos andre låneudbydere, om du har VISA/Dankort, og om du i det hele taget ejer et kreditkort, samt din bankkontos kontonummer og registreringsnummer.

Trin 2: Log ind med NemID

Når du har udfyldt ansøgningsformularen tilfredsstillende, vil du blive bedt om at logge ind med NemID. Brugen af NemID medvirker til, at du kan ansøge om et lån på en dejlig nem og ikke mindst sikker måde, samtidig med at Fokuslån bliver bedre i stand til at give dig et hurtigt svar på ansøgningen. NemID bruges desuden igen senere i forbindelse med, at du skal underskrive låneaftalen.

Trin 3: Fokuslån giver dig et hurtigt svar

Fokuslån har fokus på at give dig så hurtig en tilbagemelding på din ansøgning som muligt. Derfor vender de typisk tilbage med svar på ansøgningen inden for 1 time (i deres åbningstid). Når du har underskrevet lånet, hvilket gøres med NemID, og Fokuslån har godkendt den underskrevne låneaftale, kan du forvente at få udbetalt pengene på din konto senest dagen efter godkendelsen.

Underskriv låneaftalen sikkert med NemID.

Det er både nemt og sikkert at underskrive en lånekontrakt mellem dig og Fokuslån. Alle kunder kan nemlig benytte sig af NemID til at underskrive låneaftalen elektronisk. Du vil automatisk modtage en e-mail med et link til låneaftalen, som du kan underskrive elektronisk med NemID, når du har logget dig ind. Du får også her mulighed for at gemme en kopi af låneaftalen, hvis du har ønske om det. Fokuslån vil få låneaftalen sendt retur digitalt, når du har godkendt den ved at underskrive elektronisk, hvorefter de kan sætte gang i udbetalingen af lånet. Typisk vil de med det samme gå i gang med at udbetale pengene til din oplyste bankkonto.

Fokuslåns krav til ansøgeren.

Før du går i gang med at ansøge om et lån hos Fokuslån, bør du først og fremmest sikre dig, at du opfylder deres krav til ansøgeren. Det er ikke fordi Fokuslån har mange krav til deres ansøgere, men det er stadig vigtigt at du opfylder de få krav, de har, hvis du gerne vil låne penge her. For det første skal du som minimum være fyldt 20 år. Dernæst er det vigtigt, at du hverken er registreret i Debitor Registret eller RKI, da Fokuslån ellers ikke kan tilbyde dig et lån.

Udover førnævnte simple krav, så er det desuden også vigtigt, at du er i stand til at dokumentere din indtægt, hvilket hænger sammen med den hurtige kreditvurdering, som Fokuslån vil lave, før de kan godkende din ansøgning og tilbyde dig et lån. I den forbindelse skal du altså kunne opfylde alle kriterier for en samlet kreditvurdering for at låne penge her.

Fokuslån's gode råd omkring økonomi.

Fokuslån har fokus på god og ansvarlig økonomi, hvorfor de også foretager en hurtig kreditvurdering af dig og din økonomi, når du ansøger om et lån her. Foruden det har de på deres hjemmeside en række råd til deres kunder, som kan være værdifulde at se på, inden man ansøger om et hurtig lån.

Det kan kun anbefales, at du starter med at lægge et realistisk budget over alle dine udgifter og indtægter, så du får et billede af, hvor mange penge der reelt set er fornuftigt at låne. I den forbindelse er det nemlig en rigtig god ide at kende til sit rådighedsbeløb – altså hvor mange penge man har til rådighed hver måned – før man beslutter at låne et bestemt beløb. Et andet godt råd er, at benytte Betalingsservice til tilbagebetaling af lånet, da man i mange tilfælde kan slippe for rykkere, simpelthen fordi man ikke skal huske at betale regningerne.

Sætter fokus på dig som låner.

Fokus lån sætter fokus på dig som låner og dine behov. Det betyder, at lånet kan tilpasses således at det passer dig bedst. På den måde kan du nemlig selv vælge præcis, hvornår du vil tage et lån, hvornår du vil betale lånet ud, hvor lang løbetid det skal have (mellem 12 og 80 måneder), og hvorvidt du vil starte med en rente- og afdragsfri periode eller starte med at betale tilbage med det samme.

Med et Fokuslån er det altså helt op til dig, hvordan og hvornår du vil tage et lån. Derfor kan der være mange fordele ved sådan et lån. Samtidig er lånet uden sikkerhed, hvilket betyder at du kan bruge pengene på præcis det du ønsker – Fokuslån blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. Hvis du overvejer at tage et Fokus lån, kan denne artikel hjælpe dig godt på vej.

Fakta om Fokuslån i Danmark – periode uden renter og afdrag.

Fokuslån er et et nyt online forbrugslån i Danmark. De tilbyder dig et online lån, hvor du kan låne mellem 10.000 – 75.000 kr. Du skal bare sørge for at kunne betale de lånte penge tilbage på 12 til 80 måneder. Hos Fokus lån er der fokus på kunden, og de tilbyder derfor lån, som giver frihed og fleksibilitet.

Vælger du at tage et online lån hos Fokus lån, vælger du selv om du vil begynde at betale gælden af fra starten, eller du hellere vil starte med en periode uden renter eller afdrag. Du kan nemlig også vælge at starte med en periode på enten 30, 60 eller 90 dage, hvor du altså ikke skal betale renter eller afdrag. På den måde tilbyder de deres kunder at kunne betale deres lån af til enhver tid. Med et lån fra Fokus lån er det altså helt op til dig selv, hvordan du vælger at betale gælden af.

Se de mange fordele

Med et Fokuslån følger mange fordele. Hos Fokus lån er du som kunde i fokus. Det betyder at de har fokus på dig og dine behov. Af den grund tilbyder de, at du selv kan vælge, hvornår du vil betale ud alt efter, hvornår det passer dig bedst. Du kan i den forbindelse vælge lånets løbetid fra 12 til 80 måneder. På den måde kan du altid betale lånet ud, hvis du pludselig får mulighed for det. Det koster ikke noget ekstra. Du kan nemlig vælge løbetid fra 12 til 80 måneder.

Samtidig giver de dig muligheden for at låne op til 75.000 kr. præcis når det passer dig. Fokus lån er et meget hurtigt lån at tage. Det har nemlig den fordel, at du ikke skal tænke på åbningstider eller lignende. I stedet kan du bare udfylde din ansøgning online via deres hjemmeside med NemID. Herefter vil du hurtigt få svar samt få sat pengene ind på din konto. Hvis du har ansøgt i åbningstiden, som er fra 8-22, vil du kunne få svar inden for en time.

Ansøgningen er uforpligtende indtil.

Ansøgningen er uforpligtende indtil du har skrevet under på låneaftalen. Hvis du ikke ønsker at underskrive din lånekontrakt med din digitale signatur, kan du i stedet vælge at få fremsendt en fysisk kontrakt med posten, som du efterfølgende skal underskrive og returnere, før ansøgningen kan godkendes. Efter godkendelse af ansøgningen, vil pengene blive overført til din konto enten samme dag eller senest dagen efter godkendelsen. På den måde kan du altid tage et Fokus lån, når det passer dig.

Ikke nok med det tilbyder Fokus lån også, at du kan vælge rente- og afdragsfri periode, lige som det passer dig. Det betyder at du helt selv bestemmer, om du helst vil starte med en rente- og afdragsfri periode eller du hellere vil betale tilbage med det samme. Det er helt op til dig. Du har altså mulighed for at indfri hele lånet så snart du har lyst eller mulighed for det.

Fokus lån er et lån uden sikkerhed, og det kan der være mange fordele ved. Det betyder nemlig, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet og, at de ikke blander sig i, hvad du vil bruge pengene til.

Værd at vide før du tager et lån – du skal være fyldt 20 år.

Fokuslån har ikke særligt strenge krav til deres låntagere. Det betyder at du ikke skal opfylde nogle særlige krav for at kunne tage et Fokuslån. Dog skal man være fyldt 20 år og ikke være registreret i RKI som dårlig betaler. Desuden skal du kunne dokumentere din indtægt. Det samme skulle man hos Kliklån da de var aktive.

Når du vælger et Fokus lån vil din rente og dit lånebeløb blive fastlagt efter din ansøgning. Fokus lån sørger for at foretage en individuel kreditvurdering som følge af din ansøgning, således at renten og lånebeløbet tilpasses dig. Typisk ligger renten på dette lån mellem 16.90 – 26,08%. Den præcise og årlige og effektive rente vil fremgå af en låneaftale, som du får, når Fokus lån har godkendt din låneansøgning.

Hos fokuslån er du i sikre hænderFokus lån – Her er du i sikre hænder

Hvis du vælger at underskrive lånekontrakten med NemId hos Fokuslån.

Hvis du vælger at underskrive lånekontrakten med NemID og din digitale signatur, vil du modtage en e-mail med et link til den elektroniske signering. Her vil du blive bedt om at logge ind med NemID, hvorefter du får adgang til låneaftalen. Her kan du godkende aftalen samt gemme en elektronisk kopi af den, hvis du ønsker det. Efter du har godkendt låneaftalen med din digitale signatur, vil Fokus lån få den underskrevne aftale tilbage, hvorefter udbetalingen af lånet sættes i gang med det samme. Hvis du derimod foretrækker at skrive under på en fysisk kontrakt, kan du i stedet vælge at få tilsendt en fysisk kontrakt med posten. Når du har underskrevet den, skal den returneres til Fokuslån, hvorefter udbetalingen vil sættes i gang.

Hvor finder jeg Fokuslån.

Besøg Fokuslån her
Adresse:
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Telefon nummer 99 99 90 00
Åbningstider: Alle ugens dage mellem 8 – 22

Bedømmelse Fokuslån Trustpilot score 3 ud af 5 stjerner

Hvis du er bekymret om, hvorvidt det er risikabelt at låne penge via Fokus lån, kan du være helt tryg. Det er ikke risikabelt. Når Fokus lån behandler din ansøgning sørger de samtidig for at sikre, at du ikke ender i en økonomisk ustabil situation ved at tage et lån. Fokuslån tilbyder altså kontantlån under ansvarlige forhold.

fokuslån logo

Fokuslån

4.8 (96.67%) 6 Stemme[r]