Føniks privatlån

Føniks privatlån – Lån på 10.000 kr – 100.000 kr.

 • 10.000 - 100.000 Lån max
 • 20 år Alder min.
 • 23,07 – 75,66% ÅOP
 • 12 - 36 md Løbetid

Repræsentativt Eksempel: ”Fast årlig debitorrente: 16,90%, ÅOP: 20,51%, samlet tilbagebetalingsbeløb: 66.966, samlede kreditomkostninger: 26.966. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på 3.200, og er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.”

Der er masser af gode grunde til, hvorfor du bør vælge Føniks privatlån, når du ønsker at optage et lån. Her er nogle af de mest fordelagtige grunde:

 • Mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.
 • Ingen krav om sikkerhed og ingen spørgsmål vedrørende lånets formål
 • Du får en låneudbyder uden rentespænd – alle kunder tilbydes samme rente på 16,9 %
 • Ansøg og underskriv dit lån online nemt og sikkert med NemID
 • Ansøg om et lån mellem kl. 8.00 og 22.00 og få svar indenfor en time
 • Du får pengene én dag efter, at din låneansøgning er blevet godkendt

 

Hvem er Føniks privatlån

Føniks privatlån er et helt nyt forbrugslån på markedet. De kom til i maj 2017, og er lanceret af L’EASY. Desuden har Føniks privatlån et tæt samarbejde med DER Privat Finans, idet finansieringen af alle lån hos Føniks privatlån sker gennem dem. L’EASY, DER Privat Finans samt Føniks privatlån er alle koncern-partnere, da de alle er ejet af 3C Retail. Føniks privatlån er en online låneportal. Dette betyder, at de ikke har nogle fysiske filialer rundt omkring i Danmark.

Besøg Føniks Privatlån

Føniks privatlån tilbyder lån helt op til 100.000 kr. med en fast lav rente og med frihed til, at du som låntager kan gøre præcis, som du vil med dit lån. Hos Føniks privatlån er det vigtigt for dem at kunne tilbyde en fast lav rente, der er ens for alle. Alle kunder får altså den samme rente på 16,9 %, når de låner penge her. Samtidig ønsker de at give alle deres kunder stor frihed i forbindelse med et lån hos dem. Derfor stiller de aldrig spørgsmål til, hvad du låner penge til.

Hvad tilbyder Føniks privatlån

Som Føniks privatlåns navn angiver, tilbyder de privatlån her. Men hvad er et privatlån egentlig? Hvilken betydning har det for dig som forbruger? Kort fortalt er et privatlån en betegnelse for et lån, der kan optages af privatpersoner. Af den grund kan et privatlån reelt set være mange forskellige typer af kvik sms lån, så længe det optages med henblik på privatforbrug. Privatlån skal altså bruges til eksempelvis køb af bil, en rejse, ny elektronik, betaling af regninger og andre private forbrugsgoder. Der kan være stor forskel på, hvilke typer af privatlån der tilbydes hos de forskellige udbydere på nettet, og det er ikke alle der tilbyder lige store privatlån. Hos Føniks privatlån kan du dog få et af de største privatlån i Danmark på helt op mod 100.000 kr.

Føniks privatlån er en ny låneudbyder på det danske marked. Siden maj 2017 har de nemlig tilbudt danske forbrugere mulighed for at optage private forbrugslån på mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. med en fast lav rente til alle lånere. De kan dermed tilbyde et af Danmarks største privatlån. Når du låner penge hos Føniks privatlån, kan du gøre, hvad du vil med pengene – de stiller hverken spørgsmål omkring lånets formål, eller krav til at du kan stille sikkerhed for lånet. Der er derfor masser af frihed forbundet med et lån hos Føniks privatlån. I den følgende tekst kan du læse meget mere om Føniks privatlån og få information om alt det, de kan tilbyde dig som låntager.

Samme rente til alle og ingen skjulte gebyrer

Som allerede nævnt har Føniks privatlån en stor fordel i forhold til mange andre låneudbydere på det danske marked. De har nemlig valgt at tilbyde alle forbrugere muligheden for at få den samme lave rente. Sagt på en anden måde har Føniks privatlån ikke et rentespænd. For dig som låntager betyder dette, at selv hvis du skulle have en dårlig kreditscore, så vil det på ingen måde påvirke, hvilken rente du kan få hos Føniks privatlån. Typisk vil en person med dårlig kreditscore kun være i stand til at optage lån med en høj rente, da låneudbyderen ikke vil tilbyde andet. I sidste ende vil lånet blive meget dyrere på den måde. En af de helt store fordele ved at vælge Føniks privatlån er altså, at alle her kan optage et lån med samme rente og dermed også med samme pris på lånet.

10000 føniks privatlån

Desuden skal du ikke bekymre dig om skjulte gebyrer hos Føniks privatlån. L’EASY, der har lanceret Føniks privatlån, stræber nemlig efter at være så transparente over for deres kunder som muligt. Du skal altså ikke bekymre dig over, om du har overset noget skrevet med småt her. Alt hvad du har behov for at vide om kviklånet, vil blive præsenteret for dig helt fra begyndelsen, således at du ikke skal bekymre dig om skjulte gebyrer og ekstra omkostninger i forbindelse med dit lån hos Føniks privatlån.

Lån penge hos Føniks lån op til 100.000 kr.

Som låntager har du mulighed for at låne mellem minimum 10.000 kr. og maksimum 100.000 kr. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle der kan blive godkendt til at låne maksimumsbeløbet, da det i høj grad afhænger af din privatøkonomi samt en række andre faktorer.

Du kan selv tilpasse dit lån til dine behov, således at du selv vælger det ønskede lånebeløb samt lånets samlede løbetid. Du kan overordnet set vælge en løbetid på enten 24, 72 eller 108 måneder. Andre kunder hos Føniks privatlån har angivet, at deres favorit er et lån med en løbetid på 108 måneder. Ønsker du en anden løbetid, udover de foreslåede på hjemmesiden, så kan du altid kontakte Føniks privatlån på telefon 99 99 92 22.

For hver af de tre foreslåede løbetider på Føniks privatlåns hjemmeside fremgår desuden en oversigt over dit lån. Idet renten er fast og ens for alle, kan du her se, at den ligger på 16,9 % for alle lån hos Føniks privatlån. Oversigten viser desuden det pågældende låns ÅOP, samlede tilbagebetalingsbeløb samt samlede kreditomkostninger. Ønsker du at kunne låne op til 150.000 kr. Så ansøg hos Spargo Finans allerede idag.

Gode råd om forbrugslån hos Føniks privatlån

Inden du låner penge, kan det være fordelagtigt for dig at få et overblik over din daglige økonomi. Føniks privatlån nævner i den forbindelse 3 gode råd, som du bør overveje, inden du ansøger om et forbrugslån.

 • Få overblik over din økonomi – læg et budget

Når du vil have overblik over din økonomi, kan det være til stor hjælp at lægge et budget. I budgettet kan du skrive alle dine faste udgifter (såsom husleje, transport, mad, forsikring, telefonabonnement m.fk.) og faste indtægter ned (løn, SU, dagpenge eller lign.). Desuden er det altid en god ide at sætte et fast beløb af til uforudsete udgifter hver måned, hvis du eksempelvis pludseligt skulle få brug for at gå til tandlæge eller købe et nyt køleskab, hvis det gamle går i stykker. På Føniks privatlåns hjemmeside kan du finde et gratis budgetskema, hvor du nemt og hurtigt kan skrive dine udgifter og indtægter ned. Skemaet kan automatisk regne dit rådighedsbeløb ud, når du har indtastet indtægter og udgifter. Husk altid på at være så realistisk som muligt, når du lavet et budget – hvis du er urealistisk, vil det i sidste ende gå ud over dig selv.

låne hos Føniks privatlån

Find dit rådighedsbeløb

 • Find dit rådighedsbeløb

Når du har lavet et budget, skulle du gerne have fået et bedre overblik over din økonomi, således at du nu ved, hvor mange penge du har til overs hver måned. Budgetskemaet skulle også gerne vise dig, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, således at du nu ved, om der er luft nok i budgettet til at betale faste afdrag på et hurtig lån til unge hver måned.

 • Undgå rykkere – tilmeld regning til Betalingsservice

Føniks privatlån anbefaler alle deres kunder at tilmelde alle deres faste regninger i Betalingsservice. Ved at tilmelde regninger, der skal betale hver måned, i Betalingsservice, kan du nemlig regne med, at regningerne bliver betalt automatisk hver måned. På den måde slipper du for alt besværet med girokort, og samtidig slipper du for at skulle betale for dumme og unødvendige rykkere med dyre gebyrer.

Ingen spørgsmål og ingen krav hos Føniks privatlån

Når du låner penge hos Føniks privatlån skal du ikke bekymre dig om at skulle svare på spørgsmål vedrørende dit lån, og du skal heller ikke stille sikkerhed. Der medfølger altså ingen spørgsmål og ingen krav i forhold til sikkerhed og formål med lånet. Dette gør, at du som låner får frihed til at bruge lånet, som du vil.

Føniks privatlåns krav til dig som låntager

På trods af at Føniks privatlån ikke stiller spørgsmål omkring lånets formål og ikke kræver sikkerhed for lånet, så skal du stadig være opmærksom på deres krav til låntageren. Det er altid en god ide at sætte sig ind i disse krav hos låntageren, inden du ansøger om et lån. For at kunne låne penge hos Føniks privatlån skal du være fyldt 20 år, have en dansk adresse, e-mail og telefonnummer, du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret, du skal have NemID, opfylde alle kriterier for en samlet kreditvurdering samt være i stand til at vise en form for dokumentation for din indtægt.

Sådan ansøger du om lån

Selve låneprocessen på Føniks privatlåns hjemmeside er både nem, sikker og hurtig. På hjemmesidens startside finder du en ansøgningsformular, hvor du har mulighed for at vælge dit ønskede lånebeløb. Når du har valgt et lånebeløb, skal du klikke på ’Videre’, som vil føre dig videre i ansøgningsprocessen. Herefter skal du vælge din månedlige ydelse i forbindelse med lånet. Sagt med andre ord skal du vælge lånets løbetid. Du kan vælge mellem tre løbetider: 24 måneder, 72 måneder eller 108 måneder. Når du har valgt den løbetid, der passer bedst til dine behov og din økonomi, skal du klikke på ’Vælg’.

Bagefter handler det om dig. Det er nemlig blevet tid til at angive nogle personlige oplysninger om dig. Det indebærer at angive dit fulde navn, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dit statsborgerskab samt din fødselsdag. Når det er gjort skal du videre til næste del af ansøgningsformularen, hvor du skal angive, hvor du bor. Her skal du altså oplyse din fulde hjem-adresse inkl. postnummer og by, din boligtype, din civilstand, antal hjemmeboende børn samt antal biler. Herefter bliver du bedt om at udfylde en formular omkring, hvad du laver.

Føniks privatlån

Her skal du altså angive din jobfunktion, din arbejdsgiver, hvis du har en, hvor længe du har været ansat, din årsindtægt før skat, din månedlige udbetaling efter skat, samt hvorvidt du er meldt ind i en a-kasse. Til allersidst vil Føniks privatlån gerne vide, hvor du ønsker, at de lånte penge skal sættes ind. Her skal du altså angive din ønskede bankkonto med registreringsnummer og kontonummer. Desuden skal du oplyse, om du har kviklån i andre finansieringsselskaber, om du har VISA/Dankort, samt om du har et kreditkort.

Når du har accepteret DER A/S’s kontantlånsbetingelser og giver dem lov til at indhente generelle kreditoplysninger på debitor hos kreditoplysningsbureauer og diverse advarselsregistre samt evt. at sende dig nyhedsbreve, kan du afslutte ansøgningen ved at trykke ’Ansøg nu’.

Føniks lån Bank

NemID gør det nemt og sikkert at låne hos Føniks privatlån

Brugen af NemID i forbindelse med et lån hos Føniks privatlån gør låneprocessen både nem og sikker at gennemføre. Når du afslutter din låneansøgning hos Føniks privatlån vil du blive bedt om at underskrive med NemID for at bekræfte ansøgningen. Typisk vil du også skulle bruge NemID til at underskrive en lånekontrakt mellem dig og låneudbyderen, når du har fået et tilbud om et lån. Ved at bruge NemID kan du desuden være sikker på, at der ikke er nogen som kan forsøge at tage et lån i dit navn. Af samme grund går låneprocessen en del hurtigere med NemID, da låneudbyderen ikke skal bruge en masse tid på at autentificere lånerens identitet.

Få hurtigt svar på din ansøgning

Som beskrevet tidligere i teksten er Føniks privatlåns låneproces både nem, sikker og ikke mindst hurtig. Det samme gælder i forhold til at få svar på din ansøgning. Godkendelsen af din låneansøgning hos Føniks privatlån går nemlig også typisk hurtigt, da det som regel ikke tager meget mere tid end at underskrive låneaftalen med NemID. Idet der er tale om et online lån, medvirker dette også til at gøre hele processen hurtigere.

Det betyder også, at du kan regne med at modtage de lånte penge ganske kort tid efter, at du har godkendt og underskrevet låneaftalen mellem dig og Føniks privatlån. Typisk kan du regne med at få svar på din ansøgning i løbet af en time, såfremt du har ansøgt i tidsrummet 8-22. Desuden burde du kunne regne med at få pengene på din konto, én dag efter, at låneansøgningen er blevet godkendt. Bedømmelse Føniks lån Trustpilot score er 4 ud af 5 stjerner.

Sammenlign lån med ÅOP

De billigste privatlån tilbyder billige lån med en fast lav rente, kan det stadig være en god ide at kende til en måde, hvorpå man kan sammenligne lån. Den mest brugte og nemme måde er ved at sammenligne låns ÅOP. ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent, og kan derfor bruges til at se, hvor mange omkostninger årligt, du skal regne med at lånet indebærer. Kig altid efter et låns ÅOP, når du skal sammenligne priser på flere forskellige lån.

Sådan tilbagebetales lån hos Føniks privatlån

Når du skal tilbagebetale den lånte ydelse hos Føniks privatlån, kan det ske på flere forskellige måder. Enten kan du tilbagebetale via netbank, indbetalingskort eller via Betalingsservice. Det er gratis at benytte netbank til tilbagebetaling af det månedlige afdrag, mens det koster penge i form af et betalingsgebyr, når du vælger at tilbagebetale via indbetalingskort og Betalingsservice. Ved benyttelse af indbetalingskort skal du regne med et månedligt betalingsgebyr på 25 kr., mens du skal regne med et månedligt betalingsgebyr på 15 kr. ved benyttelse af Betalingsservice.

Er der tale om udenlandske overførsler, så vil du, debitoren, blive opkrævet 40 kr. i gebyr pr. transaktion. Når du ansøger om et lån hos Føniks privatlån, vil ÅOP i låneaftalen være angivet som om, at du vælger at benytte netbank til tilbagebetalinger, da dette er gratis. Det vil kun være angivet anderledes, hvis andet er aftalt og angivet i kontantlånsaftalen. Du er selv ansvarlig for at tilbagebetale pengene rettidigt til DER A/S.

Send en uforpligtende ansøgning i dag

Din låneansøgning hos Føniks privatlån er fuldstændig uforpligtende. Du kan altså roligt sende en ansøgning om et lån – også selv hvis du stadig ikke er 100 % sikker på, om du ønsker lånet. Lånet accepteres først, når du underskriver en låneaftale med NemID. Du kan derfor sagtens tage dig god tid til at overveje, om det tilbudte lån er det rigtige for dig, før du beslutter dig for enten at godkende eller acceptere. Efter du eventuelt har godkendt låneaftalen og dermed underskrevet den, vil du stadig have 14 dages fortrydelsesret.

Dorte Andersen
Dorte Andersen
09:49 09 Feb 18
fandt hurtigt det jeg søgte, god side

gitte wallin
gitte wallin
12:20 22 Feb 18
God side, giver et godt overblik over de bedste og billigste lån.

Nils Gøtzsche
Nils Gøtzsche
16:48 22 Feb 18
Godt overblik, og gode forklaringer.

Laila Juul
Laila Juul
20:37 22 Feb 18
Tak for hjælpen, en god side

Næste anmeldelse

Sådan er reglen nemlig her i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at du altid skal betale renter for den periode, hvori du har lånet. Fortryder du eksempelvis lånet efter 5 dage, så skal du altså stadig betale renter for de 5 dage og desuden tilbagebetale hele det lånte beløb. Har du spørgsmål, kan du nemt kontakte Føniks privatlån på telefon 99 99 92 22 på alle dage mellem kl. 8.00 og 22.00.

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot er 4.9 ud af 10

Adresse og kontakt information

Føniks Privatlån

Besøg Føniks Privatlån

D:E:R
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Telefon 99 99 92 22

Åbningstider.

Mandag – Søndag 8 – 22

E-mail: foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk

Føniks privatlån