Føniks privatlån

Føniks privatlån – Lån på 10.000 kr – 150.000 kr.

Føniks privatlån

Få Svar indenfor 1-2 timer – Ansøg her!

Annonce

Eks.: 10.000 kr. over 84 mdr. Variabel debitorrente: 19,56%. ÅOP: 22,92%. Mdl. ydelse: 227 kr. Samlet tilbagebetaling: 19.067 kr. Samlede kreditomk.: 9.067 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. 

 

Hvem står bag Føniks privatlån?

Føniks privatlån er et af de nyere forbrugslån på markedet. De kom til i maj 2017, og er lanceret af L’EASY. Desuden har Føniks privatlån et tæt samarbejde med DER Privat Finans, idet finansieringen af alle lån hos Føniks privatlån sker gennem dem. L’EASY, DER Privat Finans samt Føniks privatlån er alle koncern-partnere, da de alle er ejet af 3C Retail. Føniks privatlån er en online låneportal. Dette betyder, at de ikke har nogle fysiske filialer rundt omkring i Danmark.

Føniks privatlån tilbyder lån helt op til 150.000 kr. med en fast lav rente og med frihed til, at du som låntager kan gøre præcis, som du vil med dit lån. Hos Føniks privatlån er det vigtigt for dem at kunne tilbyde en fast lav rente, der er ens for alle. Samtidig ønsker de at give alle deres kunder stor frihed i forbindelse med et lån hos dem. Derfor stiller de aldrig spørgsmål til, hvad du låner penge til.

 

Føniks Privatlån fordele:

  • Mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.
  • Ingen krav om sikkerhed og ingen spørgsmål vedrørende lånets formål
  • Ansøg om kredit og underskrive dit lån online nemt og sikkert med MitID
  • Få svar indenfor en time
  • Du får pengene 1-2 dage efter, at din låneansøgning er blevet godkendt
  • Samme lave rente til alle
  • Få svar indenfor 1 time
  • Udbetaling til din konto senest 1-2 hverdage efter godkendelse

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Føniks Privatlån?

Selve låneprocessen på deres hjemmeside er både nem, sikker og hurtig. På hjemmesidens startside finder du en ansøgningsformular, hvor du har mulighed for at vælge dit ønskede lånebeløb. Når du har valgt et lånebeløb, skal du klikke på ’Videre’, som vil føre dig videre i ansøgningsprocessen.

Herefter skal du vælge din månedlige ydelse i forbindelse med lånet. Sagt med andre ord skal du vælge lånets løbetid. Du kan vælge mellem løbetider: 36 måneder – 102 måneder. Når du har valgt den løbetid, der passer bedst til dine behov og din økonomi, skal du klikke på ’Vælg’.

Bagefter handler det om dig. Det er nemlig blevet tid til at angive nogle personlige oplysninger om dig. Det indebærer at angive dit fulde navn, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dit statsborgerskab samt din fødselsdag. Når det er gjort skal du videre til næste del af ansøgningsformularen, hvor du skal angive, hvor du bor. Her skal du altså oplyse din fulde hjem-adresse inkl. postnummer og by, din boligtype, din civilstand, antal hjemmeboende børn samt antal biler. Herefter bliver du bedt om at udfylde en formular omkring, hvad du laver.

Her skal du altså angive din jobfunktion, din arbejdsgiver, hvis du har en, hvor længe du har været ansat, din årsindtægt før skat, din månedlige udbetaling efter skat, samt hvorvidt du er meldt ind i en a-kasse.

Til allersidst vil Føniks privatlån gerne vide, hvor du ønsker, at de lånte penge skal sættes ind. Her skal du altså angive din ønskede bankkonto med registreringsnummer og kontonummer. Desuden skal du oplyse, om du har lån i andre finansieringsselskaber, om du har VISA/Dankort, samt om du har et kreditkort.

Når du har accepteret DER A/S kontantlånsbetingelser og giver dem lov til at indhente generelle kreditoplysninger på debitor hos kreditoplysningsbureauer og diverse advarselsregistre samt evt. at sende dig nyhedsbreve, kan du afslutte ansøgningen ved at trykke ’Ansøg nu’.

 

Hvad tilbyder Føniks privatlån?

Som Føniks privatlåns navn angiver, tilbyder de billig privatlån her. Men hvad er et privatlån egentlig? Hvilken betydning har det for dig som forbruger? Kort fortalt er et privatlån en betegnelse for et lån, der kan optages af privatpersoner. Af den grund kan et privatlån reelt set være mange forskellige typer af kvik sms lån, så længe det optages med henblik på privatforbrug.

Privatlån skal altså bruges til eksempelvis køb af ny komputer, en rejse, ny elektronik, betaling af regninger og andre private forbrugsgoder. Der kan være stor forskel på, hvilke typer af privatlån der tilbydes hos de forskellige udbydere på nettet, og det er ikke alle der tilbyder lige store privatlån. Hos Føniks privatlån kan du dog få et af de største privatlån i Danmark på helt op mod 150.000 kr.

Føniks privatlån er en ny låneudbyder på det danske marked. Siden maj 2017 har de nemlig tilbudt danske forbrugere mulighed for at optage private lån på mellem 10.000 kr. og 150.000 kr. med en fast lav rente til alle lånere. De kan dermed tilbyde et af Danmarks største privatlån.

Når du låner penge hos Føniks privatlån, kan du gøre, hvad du vil med pengene – de stiller hverken spørgsmål omkring lånets formål, eller krav til at du kan stille sikkerhed for lånet. Der er derfor masser af frihed forbundet med et lån hos Føniks privatlån. I den følgende tekst kan du læse meget mere om Føniks privatlån og få information om alt det, de kan tilbyde dig som låntager.

 

Samme rente til alle og ingen skjulte gebyrer

Som allerede nævnt har Føniks privatlån en stor fordel i forhold til mange andre låneudbydere på det danske marked. De har nemlig valgt at tilbyde alle forbrugere muligheden for at få den samme lave rente. Sagt på en anden måde har Føniks privatlån ikke et rentespænd.

Typisk vil en person med dårlig kreditscore kun være i stand til at optage lån med en høj rente, da låneudbyderen ikke vil tilbyde andet. I sidste ende vil lånet blive meget dyrere på den måde. En af de helt store fordele ved at vælge Føniks privatlån er altså, at alle her kan optage et lån med samme rente og dermed også med samme pris på lånet.

 

10000 føniks privatlån

Desuden skal du ikke bekymre dig om skjulte gebyrer hos Føniks privatlån. L’EASY, der har lanceret Føniks privatlån, stræber nemlig efter at være så transparente over for deres kunder som muligt. Du skal altså ikke bekymre dig over, om du har overset noget skrevet med småt her. Alt hvad du har behov for at vide om lånet, vil blive præsenteret for dig helt fra begyndelsen, således at du ikke skal bekymre dig om skjulte gebyrer og ekstra omkostninger i forbindelse med dit lån hos Føniks privatlån.

 

Lån op til 150.000 kr.

Som låntager har du mulighed for at låne mellem minimum 10.000 kr. og maksimum 150.000 kr. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle der kan blive godkendt til at låne maksimumsbeløbet, da det i høj grad afhænger af din privatøkonomi samt en række andre faktorer.

Du kan selv tilpasse dit lån til dine behov, således at du selv vælger det ønskede lånebeløb samt lånets samlede løbetid. Du kan overordnet set vælge en løbetid på 36-102 mdr.

 

Gode råd om privatlån

Inden du låner penge, kan det være fordelagtigt for dig at få et overblik over din daglige økonomi. Føniks privatlån nævner i den forbindelse 3 gode råd, som du bør overveje, inden du ansøger om et privatlån.

  • Få overblik over din økonomi – læg et budget

Når du vil have overblik over din økonomi, kan det være til stor hjælp at lægge et budget. I budgettet kan du skrive alle dine faste udgifter (såsom husleje, transport, mad, forsikring, telefonabonnement m.fk.) og faste indtægter ned (løn, SU, dagpenge eller lign.). Desuden er det altid en god ide at sætte et fast beløb af til uforudsete udgifter hver måned, hvis du eksempelvis pludseligt skulle få brug for at gå til tandlæge eller købe et nyt køleskab, hvis det gamle går i stykker.

På Føniks privatlåns hjemmeside kan du finde et gratis budgetskema, hvor du nemt og hurtigt kan skrive dine udgifter og indtægter ned. Skemaet kan automatisk regne dit rådighedsbeløb ud, når du har indtastet indtægter og udgifter. Husk altid på at være så realistisk som muligt, når du lavet et budget – hvis du er urealistisk, vil det i sidste ende gå ud over dig selv.

låne hos Føniks privatlån

 

Find dit rådighedsbeløb

 

Når du har lavet et budget, skulle du gerne have fået et bedre overblik over din økonomi, således at du nu ved, hvor mange penge du har til overs hver måned. Budgetskemaet skulle også gerne vise dig, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, således at du nu ved, om der er luft nok i budgettet til at betale faste afdrag på et lån hver måned.

  • Undgå rykkere – tilmeld regning til Betalingsservice

Føniks privatlån anbefaler alle deres kunder at tilmelde alle deres faste regninger i Betalingsservice. Ved at tilmelde regninger, der skal betale hver måned, i Betalingsservice, kan du nemlig regne med, at regningerne bliver betalt automatisk hver måned. På den måde slipper du for alt besværet med girokort, og samtidig slipper du for at skulle betale for dumme og unødvendige rykkere med dyre gebyrer.

 

Ingen spørgsmål og ingen krav hos Føniks privatlån

 

Føniks privatlåns krav til dig som låntager

Det er altid en god ide at sætte sig ind i disse krav hos låntageren, inden du ansøger om et lån.

For at kunne låne penge hos Føniks privatlån skal du være fyldt 20 år, have en dansk adresse, e-mail og telefonnummer, du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret, du skal have MitID, opfylde alle kriterier for en samlet kreditvurdering samt være i stand til at vise en form for dokumentation for din indtægt.

Føniks lån Bank

 

MitID gør det nemt og sikkert at låne

Brugen af MitID i forbindelse med et lån hos Fønikslån gør låneprocessen både nem og sikker at gennemføre. Når du afslutter din låneansøgning vil du blive bedt om at underskrive med MitID for at bekræfte ansøgningen.

Typisk vil du også skulle bruge MitID til at underskrive en lånekontrakt mellem dig og låneudbyderen, når du har fået et tilbud om et lån. Ved at bruge MitID kan du desuden være sikker på, at der ikke er nogen som kan forsøge at tage et lån i dit navn. Af samme grund går låneprocessen en del hurtigere med MitID, da låneudbyderen ikke skal bruge en masse tid på at autentificere lånerens identitet.

 

Få hurtigt svar på din ansøgning

Som beskrevet tidligere i teksten er Føniks privatlåns låneproces både nem, sikker og ikke mindst hurtig. Det samme gælder i forhold til at få svar på din ansøgning. Godkendelsen af din låneansøgning hos Føniks privatlån går nemlig også typisk hurtigt, da det som regel ikke tager meget mere tid end at underskrive låneaftalen med MitID. Idet der er tale om et online lån, medvirker dette også til at gøre hele processen hurtigere.

Det betyder også, at du kan regne med at modtage de lånte penge ganske kort tid efter, at du har godkendt og underskrevet låneaftalen mellem dig og Føniks privatlån. Typisk kan du regne med at få svar på din ansøgning i løbet af en time, såfremt du har ansøgt i tidsrummet 8-22. Desuden burde du kunne regne med at få pengene på din konto, 1-2 hverdage efter, at låneansøgningen er blevet godkendt.

 

Sammenlign lån med ÅOP

De billigste privatlån tilbyder billige lån med en fast lav rente, kan det stadig være en god ide at kende til en måde, hvorpå man kan sammenligne lån. Den mest brugte og nemme måde er ved at sammenligne låns ÅOP. ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent, og kan derfor bruges til at se, hvor mange omkostninger årligt, du skal regne med at lånet indebærer. Kig altid efter et låns ÅOP, når du skal sammenligne priser på flere forskellige lån.

 

Sådan tilbagebetales lån hos Føniks privatlån

Når du skal tilbagebetale den lånte ydelse hos Fønikslån, kan det ske på flere forskellige måder. Enten kan du tilbagebetale via netbank, indbetalingskort eller via Betalingsservice. Det er gratis at benytte netbank til tilbagebetaling af det månedlige afdrag, mens det koster penge i form af et betalingsgebyr, når du vælger at tilbagebetale via indbetalingskort og Betalingsservice.

Når du ansøger om et lån hos Føniks privatlån, vil ÅOP i låneaftalen være angivet som om, at du vælger at benytte netbank til tilbagebetalinger, da dette er gratis. Det vil kun være angivet anderledes, hvis andet er aftalt og angivet i kontantlånsaftalen. Du er selv ansvarlig for at tilbagebetale pengene rettidigt til DER A/S.

 

Send en uforpligtende ansøgning i dag

Din låneansøgning hos Føniks privatlån er fuldstændig uforpligtende. Du kan altså roligt sende en ansøgning om et lån – også selv hvis du stadig ikke er 100 % sikker på, om du ønsker lånet. Lånet accepteres først, når du underskriver en låneaftale med MitID. Du kan derfor sagtens tage dig god tid til at overveje, om det tilbudte lån er det rigtige for dig, før du beslutter dig for enten at godkende eller acceptere. Efter du eventuelt har godkendt låneaftalen og dermed underskrevet den, vil du stadig have 14 dages fortrydelsesret.

Sådan er reglen nemlig her i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at du altid skal betale renter for den periode, hvori du har lånet. Fortryder du eksempelvis lånet efter 5 dage, så skal du altså stadig betale renter for de 5 dage og desuden tilbagebetale hele det lånte beløb. Har du spørgsmål, kan du nemt kontakte Føniks privatlån på telefon 99 99 92 22 på alle hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

Trustpilot og anmeldelser

Bedømmelse på Trustpilot er 2,3/5

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Føniks Privatlån

 

D:E:R
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Telefon 99 99 92 22

CVR nr: 19162494

Åbningstider.

Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

E-mail: foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk

Føniks privatlån

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll to Top