Ferratum lån på 20.000 kr.

 

Ferratum money kredit lån

 

Ansøg her

 

Repræsentativt Eksempel: Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt

 

Hvordan låner jeg penge hos Ferratum Money?


Ferratum Money tilbyder at du både hurtigt og nemt kan ansøge om kredit. De er kendt for at have en af Danmarks hurtigste låneprocesser, hvor det maksimalt tager 1-2 minutter at ansøge om kredit. Når du efterfølgende godkender lånetilbuddet, hvilket gøres med NemID, så kan du forvente at have pengene på din konto inden for kun 45 minutter. Du får hurtigt udbetalt kreditten på op til 20.000 kr.

 

Det behøver derfor ikke at tage lang tid at låne penge – især ikke hos Ferratum kredit. Dette gælder selvfølgelig kun, så længe du sørger for at ansøge inden for deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 20.00 på hverdage og mellem kl. 8.00 og 17.00 på lørdage. I tilfælde af at du vælger at ansøge om kredit uden for deres åbningstider, så vil du som udgangspunkt altid kunne regne med at pengene senest står på din konto dagen efter kl. 9.00.

 

 

lånekrav:

  • Du skal være fyldt 23 år
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret
  • Du må ikke have noget udestående med udbyder

 

 

3 Fordele.

  1. Rentefri og gebyrfri i op til 30 dage
  2. Underskriv med NemID
  3. Kredit nu op til 20.000 kroner

 

 

Godt alternativ til lån

Ferratum er et godt alternativ til lån, som du normalt kan optage i din bank, og er en ofte mere let tilgængelig løsning for dem, som gerne vil optage mindre hurtige lån her og nu.

 

Med en kredit hos Ferratum skal du betale en lav ydelse hver måned, hvilket kan være fordelagtigt, hvis man ikke har behov for at økonomien presses yderligere af en ekstra udgift hver måned. Det betyder altså, at du på ingen måde behøver at bekymre dig om at tilbagebetale hele lånet på én gang, men at du i stedet kan betale det tilbage lidt ad gangen.

 

Gratis lån i 30 dage

Hos Ferratum har du gode muligheder for at optage en kredit. I modsætning til at tage eksempelvis et forbrugslån hos lånebanken, hvilket kan være en længere og besværlig proces, så kan du hos Ferratum nemt og hurtigt ansøge om kredit. Her tilbydes et hurtigt, nemt og simpelt alternativ til andre lånetyper. Du skal hverken bekymre dig om at stille sikkerhed eller at skulle kunne stå til ansvar for, hvad pengene skal bruges på, efter de er lånt; det er 100 % op til dig, hvad du ønsker at bruge pengene til.

 

Du kan låne helt op til 20.000 kr, og hvis du er ny kunde kan du endda få rente- og gebyrfri kredit i de første 30 dage. Vælger du at ansøge om kredit hos Ferratum får du altså et af Danmarks mest fleksible kredit, med mulighed for at tilbagebetale lånet lidt ad gangen, og dermed få lidt ekstra luft i budgettet. Opret en billig kredit, nye kunder kan få et rentefrit lån i 30 dage uden etableringsgebyr, og få hurtig udbetaling uden dumme spørgsmål.

 

Erhvervslån

De har også Ferratum Business til erhverslån.

 

Det fungerer ligesom almindelig billig kredit, hvilket betyder, at du kun betaler, når du bruger af din kredit. Det er dermed en af de mest fleksible måder at låne penge på. Som ny kunde har du endda også den fordel, at du har mulighed for at ansøge om en rente og gebyrfri kredit med et hurtig lån 30 dage.

 

Løbetid på lånet.

Her anbefales kunder til at ansøge om kredit fremfor eksempelvis et forbrugslån eller et mikrolån. Indtil 1. januar 2017 tilbød de også mikrolån til deres kunder, men i dag henviser de i stedet til at man vælger kviklån, der både er billigere og mere fleksibelt end et minilån.

 

Forskellen på et mikrolån og kredit var, at du med et mikrolån kunne låne op til 6.000 kr., som skulle tilbagebetales efter en aftalt løbetid. Her kunne du vælge mellem en løbetid på enten 15, 30 eller 45 dage. Med kredit kan du derimod låne op til 20.000 kr. hos Ferratum, hvor du skal afbetale et bestemt månedligt beløb. Læs mere om: Hvordan du finder nye lån i Danmark, via vores link.

 

Der kan desuden være flere fordele ved at vælge kredit på Ferratum frem for et forbrugslån. Hvis du skulle optage et forbrugslån i din bank, vil det hurtigt kunne ende ud i en lang og besværlig proces, hvor der bliver stillet mange flere krav.

 

Typisk vil du skulle være parat til at stille sikkerhed for lånet i en bank, og du skal som regel også vide, hvad du helt præcist har tænkt dig at bruge pengene til. I den forbindelse skal man ofte medbringe og udfylde en del dokumenter, hvorfor der også typisk kan forekomme lang ventetid i forhold til at få udbetalt de lånte penge på kontoen.

 

Ferratum lån 15000 flyvende penge udbetalt til dig

 

Vælger du derimod at ansøge om kredit hos Ferratum, vil du opleve en meget mere enkelt, hurtig og ligetil ansøgningsproces, hvor du hverken skal stille sikkerhed eller fortælle, hvad pengene skal bruges til; du styrer fuldstændigt selv, hvad du ønsker at bruge pengene til. Såfremt du ansøger om kredit inden for åbningstiden, så vil du endda kunne forvente at få pengene på kontoen i løbet af kun 45 minutter.

 

Fleksibel og billigere låneform

Som du kan se er der mange fordele her. Ikke nok med at det er en mere fleksibel og billigere låneform end eksempelvis et typisk forbrugslån i banken, så har det også en lavere rente end eksempelvis et mikrolån. I stedet for at skulle betale hele lånet af på én gang, kan du desuden vælge at betale en lav ydelse hver måned, hvilket er med til at understrege fleksibiliteten.

 

Når du først har ansøgt om kredit, så slipper du også for gentagne gange at skulle udfylde låneansøgninger og gennemgå diverse kreditvurderinger. I stedet får du et login til deres hjemmeside, som du kan bruge til selv at styre din lånte kredit online.

 

En anden fordel er at du slipper for at skulle betale nogen form for etableringsgebyr. Du skal udelukkende betale rente af den udnyttede kredit såvel som et mindre gebyr hver måned, når pengene bliver trukket fra din kredit til din bankkonto.

 

Brug pengene som du lyster.

Lån penge hos Ferratum så slipper du for en masse besvær med at skulle indsende budgetter og andre regnskaber, for det er de ikke interesseret i. Du skal derfor heller ikke stille sikkerhed i dine egne værdier. Det betyder, at du som låner har helt frie muligheder for at gøre, hvad du vil med de lånte penge, og du kan derfor bruge dem på lige det du lyster.

 

Det betyder, at udbyder på ingen måde blander sig i, hvad du i sidste ende kommer til at bruge pengene på. Det gælder uanset, om du har brug for lidt ekstra penge til et nyt køleskab, en rejse sydpå, dit barns konfirmation eller en ny cykel. Det eneste krav er, at du sørger for at tilbagebetale lånet som aftalt og inden for den aftalte løbetid.

 

Sådan ansøger du.

Det er ganske simpelt og hurtigt at ansøge om kredit hos Ferratum. Du kan via formularen på deres hjemmeside selv vælge det beløb, som du ønsker at låne. Du vil samtidig få vist, hvad den månedlige minimumsbetaling vil være på i forhold til det valgte beløb.

 

Når du ansøger skal du blot udfylde dit cpr-nummer, mobiltelefonnummer samt e-mailadresse samt angive, hvilken bank du har. Udbyderen tilbyder efterfølgende at lave en hurtig kreditvurdering af dig, hvilket ikke tager mere end et par sekunder, og du vil derefter få tildelt en kreditramme. Du vil i den forbindelse få direkte besked på skærmen om, hvor mange penge de er i stand til at tilbyde dig at låne.

 

Når lånetilbuddet er blevet godkendt skal du underskrive det med Nem ID, hvorefter udbyder sørger for at sætte gang i overførslen af de lånte penge til din konto. Hvis du har ansøgt inden for Ferratum's åbningstider, vil du som sagt kunne se pengene på din konto i løbet af max 45 minutter.

 

 

 

 

Krav til låntageren.

Som kunde skal du være opmærksom på, om du opfylder deres krav til låntageren, før du vælger at ansøge om et kredit. Hvis du gerne vil tage et lån her skal du nemlig være fyldt 23 år, have en dansk folkeregister adresse, have et dansk cpr-nummer samt være dansk statsborger.

 

Desuden er det et krav, at du ikke må være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Ligeledes må du ikke være registreret med nogle anmærkninger. Hvis du opfylder disse få krav, så burde du have ingen problemer med at ansøge om kredit.

 

Det kan også være, at man er endt i en situation f.eks. i forbindelse med boligkøb, hvor man har brug for en masse penge, men ikke har dem. Og så må man tage et lån. Tag over hovedet skal man jo have. Måske ens situation ikke er lige så kritisk, og ofte kan man jo klare sig med det, man har. Men det er ikke det samme som, at man bliver nødt til at klare sig med det, man har. Der findes flere muligheder, når man ønsker at låne penge.

 

ferratum lån ferratum Money 1000 kroner

 

Tilbyder gratis kredit

Ferratum er et firma, der tilbyder gratis kredit af forskellig art i flere dele af verden. De har også et fysisk kontor i Danmark, nemlig i København.
Det kan være en god ide at benytte sig af Ferratum, hvis man gerne vil have et lån hurtigt. Man får nemlig pengene inden for 45 minutter efter ens ansøgning er godkendt, når man låner i firmaets åbningstid. Åbningstiden er fra klokken ni om morgenen til klokken otte om aftenen alle hverdage og om lørdagen fra klokken ti om formiddagen til klokken fem om eftermiddagen.

 

Når man ansøger om at låne penge, vil man få et tilbud på, hvor meget firmaet kan tilbyde at låne en. Måske er det lavere eller måske højere end det, man selv foreslog. Så kan man vælge, om man vil tage imod firmaets tilbud eller blive ved det, man oprindeligt ønskede sig.

 

Desuden har man også mulighed for at bruge låneberegneren på hjemmesiden, hvor man hurtigt kan finde ud af, hvor meget ens kredit egentlig kan lyde på, hvis man låner fra Ferratum. Man sætter et ønsket beløb, og så beregner Ferratum, om de kan tilbyde et lån, og hvor meget det i så fald er, de kan tilbyde.

 

Ferratum tilbyder nemt og gratis lån. Når du har brug for at låne så besøg deres hjemmeside, du kan altid betale hele lånet tilbage, når du har pengene. Når du bruger din kredit, kan du følge din kontostand online.

 

Man kommer ikke udenom at skulle betale kredittten tilbage med renter. Renterne kommer an på, hvor hurtig man er til at betale pengene tilbage og på. Desuden spiller det også en rolle, hvor stor pengesummen, man låner, er, og hvilket slags kredit, man tager.

 

Et mikrolån er et slags gratis kviklån

En af disse typer af lån er et mikrolån. Et mikrolån er et slags gratis kviklån og kan tilbydes til alle, der bor og er registreret i Danmark, dvs. har en dansk folkeregisteradresse, et dansk CPR-nummer, og så skal man desuden være fyldt 23 år.  Når man ønsker at tage et kviklån, kan man låne fra 500 til 6.000 kroner. Man skal være opmærksom på, at hvis man ønsker et kredit, skal tilbagebetalingen ske inden for 15 til 45 dage. Man skal altså ikke låne mere, end man få igen ret hurtigt.

 

Hvis man har brug for at låne et større beløb, har man også mulighed for at låne gennem Ferratum Plus lån, som minder meget om en større kredit. Her kan man låne op til 20.000 kr. Det er en fleksibel måde at låne penge på, som kun koster en lille ydelse hver måned.

 

Privatlån som mulighed

Selvom Ferratum er en fin måde at låne penge online på, findes der også andre metoder.

 

Er man god ved andre, kommer det dobbelt tilbage. Det gælder i de fleste sammenhænge og i særdeleshed ved sine venner og sin familie.

 

Det betyder altså, at hvis man har været sød ved sin familie og sine venner, kan man måske klare det nødvendige lån under private forhold. Indenfor samme kategori er Føniks Privatlån.

 

Det kræver selvfølgelig, at man har nogle venner eller noget familie, som har en del flere penge end en selv, så de ikke selv bliver ruineret af at låne en penge. Det ville være temmelig dobbeltmoralsk og forfærdeligt.

 

Lån af familie og venner.

Men hvis man antager, at man har familie og venner, man kan låne penge af uden problemer, er det klart et forsøg værd at få det gjort. Det kan nemlig spare en for en del besvær, samtidig med at man slipper for renter, så længe man bare husker at betale pengene tilbage igen.

 

Vil man som privat låner gerne være sikker på, at man får sine penge tilbage inden for en overskuelig periode. Så kan man vælge at lave en kontrakt à la den, som man skal underskrive i banken. Fordelen ved denne slags kontrakt er, at man selv kan bestemme, hvad der skal stå i kontrakten og være gældende.

 

Til gengæld kræver det også, at begge parter er indforstået med at lave denne slags kontrakt. Og at man kan blive enige om det. Vil man have kontrakten til at gælde juridisk, selvom det er en privat låneaftale, kan man kontakte en advokat eller en tredjepart, der kan være vidne til forhandlingen og måske også underskrive som et vidne.

 

En tredje mulighed for at låne penge

Der er også en tredje mulighed for at låne penge. Det er nok en af de mest kendte og mest brugte metoder. Man kan nemlig også henvende sig i sin bank og høre hvad ens muligheder er.

 

Har man får haft ballade med at betale sin kredit og sine renter tilbage. Eller har svært ved at stille sikkerhed for sine lån. Skal man dog ikke regne med, at man får lov til at låne penge af sin bank.

 

Er man først skrevet på den sorte liste, er det ikke bare sådan lige at få slettet sit navn igen nemlig.

 

Men står man ikke på den liste, har man flere muligheder for at tage et billige lån uden renter af forskellig art i sin bank.

 

Man skal være forberedt på, at hvis man vil foretage et lån i banken, skal man fortælle, hvad pengene skal bruges til. Og hvorfor man ønsker at låne penge. Desuden skal man stille en hvis sikkerhed i lånet. Sådan at ens bank er sikret at få pengene tilbage på den ene eller den anden måde.

 

Det nemmeste er at læse på bankens hjemmeside. Og se ens muligheder eller at booke et møde med en af rådgiverne fra den pågældende bank.

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Anmeldelser på Trustpilot 9.0 ud af 10 mulige. Google anmeldelser 3.5 ud af 5 mulige stjerner.

 

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Ferratum

 

Ansøg Her

 

Adresse: Bredgade 35
1260 København K

 

CVR nr. 32263305

 

Tlf nummer: 70 20 10 47

Åbningstider kundeservice:
Hverdage mellem 9 – 12 & 13 – 20
Weekend mellem 10 – 17

 

ferratum money logo kassekredit på op til 15.000 kroner