ExtraCash

/ExtraCash
ExtraCash2018-09-14T09:39:00+00:00

ExtraCash → Her Låner du Penge Hurtigt og Nemt.

Extracash lån 75000

Besøg ExtraCash her

Repræsentativt Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Hvordan låner jeg penge hos ExtraCash?

Du ansøger om et lån på ExtraCash’s hjemmeside, hvor du ved hjælp af låneberegneren også kan få et hurtigt overblik over eventuelle lån. Du indstiller markørerne efter dine ønsker omkring lånebeløb og afbetalingsperiode, og så viser beregneren dig, hvad din ydelsen pr. måned kommer til at være.

For at ansøge om et lån udfylder du formularen på ExtraCash’s hjemmeside. I formularen skal du bekræfte, at du opfylder de krav, ExtraCash har til dig som kunde (læs om disse krav længere nede på siden), efterfølgende skal du bl.a. oplyse om adresse, E-mail og telefonnummer. Disse oplysninger er fuldstændig fortrolige og deles ikke med andre. Du kan udfylde en formular og ansøge om lån fireogtyve timer i døgnet. 98% får allerede svar på, om deres lån er godkendt, 30 sekunder efter ansøgningen er sendt. Med de resterende 10% tager det længere tid, fordi der i disse ansøgninger er oplysninger, som kræver lidt mere – dette tager op til 15 min., hvis der er ansøgt i åbningstiden.

FAQ – Spørgsmål og svar – Kan jeg få et lån hos ExtraCash?


Hvem står bag ExtraCash?

ExtraCash er et formidlingsselskab, som formidler de billigste kviklån for Basisbank A/S. Hos ExtraCash kan du låne penge på dit glatte ansigt, hvilket vil sige, at du kan være helt anonym, og at du ikke behøver at stille sikkerhed for dit lån.

Hvor stort et beløb kan jeg låne?

Du har mulighed for at låne 75.000 kroner.

Hvad er alderskravet for et lån?

Dette lån tilbydes til dig der er fyldt 18 år.

Kan jeg få lån selvom jeg står i RKI?

Der tilbydes ikke forbrugslån til personer der er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvor lang tid går der før lånet udbetales?

Udbetalingen sker så snart du er godkendt til lånet.

Efter hvor lang tid skal lånet tilbagebetales?

Din afbetaling kan ske over i alt 5 år.

Fordele og krav for dette lån

 

4 lånekrav fra ExtraCash:

  • Minimum være 18 år
  • Fast arbejde
  • Indtægt på mindst 150.000 kr.
  • Ikke være i RKI eller Debitor registeret

 

5 hurtige fordele.

  1. Godkendelse indenfor 30 sekunder
  2. Op til 75.000 kr. i kredit
  3. Lån fra du er fyldt 18 år
  4. Online låneansøgning
  5. Underskrive med NemID

Skal jeg stille sikkerhed?

Selvom det rente mæssig ikke er billigere at låne penge hos ExtraCash end i banken, er det langt lettere og langt hurtigere. Med et kviklån kan du låne penge inden for et kvarter, og du behøver ikke at stille sikkerhed for hurtiglånet. Når du låner gennem en bank, kan det være en lang proces, hvor banken skal have et dybdegående kendskab til din økonomi og til dig. Dette slipper du for ved at låne hos ExtraCash, og det er meget begrænset, hvad de behøver at vide om dig.

 

Men hvad betyder det egentlig at stille sikkerhed for et lån?

Hvis du skal låne penge i banken, kræver de fleste banker, at du kan stille sikkerhed for lånet. Det vil sige, at du stiller noget af værdi til rådighed for banken som en form for sikkerhedsline, hvis det skulle ske, at du alligevel ikke kan betale din gæld. Banken har dermed mulighed for at sælge den ting, du har stillet som sikkerhed. Så snart banken har taget for eksempel din bil, kan du altså ikke få den tilbage, selvom du betaler din gæld ud. Dette behøver du dog ikke spekulere over, når du låner penge hos ExtraCash.

Lån uden sikkerhed hos ExtraCash

Det kan være, din fødselsdag er lige om hjørnet, og du vil holde en stor fest, eller at du mangler en ny computer, skal renovere huset eller har et ønske om noget andet, som du ikke selv kan finansiere på nuværende tidspunkt. Med et kviklån låner du penge nemt og effektivt. Du modtager pengene hurtigere, end hvis de skulle udbetales gennem banker, og du behøver ikke at stille nogen sikkerhed. Ligesom du ikke skal informere om, hvad pengene skal bruges til.

Underskriv med NEMID hos ExtraCash.

En ansøgning er helt uforpligtende og bliver først bindende, når du har underskrevet den med dit NemID. Skal du låne mere end 20.000 kr., skal du dog også vedlægge en lønseddel som dokumentation på, at du kan betale lånet tilbage igen over den aftalte betalingsperiode.
Du kan låne fra 3.000 kr. og helt op til 75.000 kr. Der er altså både mulighed for store og små sms lån uden sikkerhed, alt efter hvad du har behov for. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til, og det er ikke noget, du behøver at informere ExtraCash om. Dit lån udbetales inden for 2 dage, og afbetalingsperioden ligger fra 12 til 72 måneder.

Det er altså meget nemt at få lånt penge til det, du går og mangler. Du kan til hver en tid indfri dit lån før tid, hvis du ønsker. Udover at du sparer renterne, så er det også fuldstændig gebyrfrit.
ExtraCash har nogle få krav til dig som kunde. Du skal opfylde alle kravene, før du kan låne penge:

1). Du skal være fyldt 18 år. 2). Du skal være bosiddende i Danmark. 3). Du skal have fast arbejde.
4). Du skal minimum have en årsindkomst på 150.000 kr. 5). Du må ikke være registeret i RKI.

Extracash

Hvad kan jeg låne penge til?

Med banken kan der gå mange dage, før du får dine penge, men med et kviklån står pengene på din konto næste dag. Derudover vil banken gerne vide, hvad du skal bruge pengene på. Hos ExtraCash er det ikke noget, du behøver at oplyse om.
Står du i en af følgende situationer, kan det være en særlig god dé at overveje et kviklån:

-Du har regninger, som skal betales. Du har bare ikke pengene, før du får løn, og regningerne skal betales inden da.
-Du har nogle engangsudgifter, du ikke havde forudset (måske er vaskemaskinen gået i stykker).
-Der er mulighed for at købe en særlig genstand, og denne mulighed opstår måske ikke igen (fx. koncertbilletter).

Hvis du låner et mindre beløb og ved, at du snart får mulighed for at betale lånet ud, så du slipper for at skulle betale renter i en længere periode, er et kviklån altså en smart og nem løsning, som ikke behøver at blive særlig dyr.

Trustpilot og anmeldelser

Der er ingen anmeldelser på Trustpilot

Hjemmeside, adresse og kontakt information.

Extracash A/S

Adresse:
Tigervej 31
4600 Køge (Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S)

Telefon nummer 56 64 60 62

Åbningstider
Hverdage mellem 9 – 19

Besøg ExtraCash hjemmeside

Extracash