EK lån

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån

 

EK lån Logo

 

EKlån det danske lånefirma, EK lån tilbyder i samarbejde med D:E:R nemme og sikre online forbrugslån til danskere. Du kan låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., alt efter hvilket behov du og dine drømme har.

Med en altid fast rente giver et EK lån dig desuden muligheden for helt selv at vælge, hvad du vil bruge pengene til. Og du skal slet ikke bekymre dig om at stille sikkerhed for lånet. Der er altså kun en hurtig online ansøgning mellem dig og muligheden for at gøre drømmen til virkelighed.

Disse er dog kun få ud af de 50.000 gode grunde der faktisk er ved at vælge et EK lån. Vi vil forsøge at give dig et indblik i, hvem lånefirmaet EK lån er, hvordan et EK lån kan gøre din drøm til virkelighed, hvilke fordele der er ved et lån fra EK.dk, samt hvordan du hurtigt og nemt kan ansøge om billige kviklån i dag. Har du meget travlt kan du prøve at optage et hurtigt Turbolån, med ekstrem hurtigt svar.

 

Gør drømmen til virkelighed med et EK lån.

Med et EK lån kan du gøre drømmen til virkelighed. På EK.dk kan du selv skræddersy et hurtigt lån lav rente, lige som det passer dig, og du kan låne op til 50.000 kr. Med et online lån fra EK.dk kan du endelig få råd til de ting, som du har gået og drømt om.

Uanset om du drømmer om at låne penge til en rejse, en ny bil, eller noget helt tredje, så er det dig der bestemmer; ifølge EK lån er det din drøm og dit lån. Det kan være at du længe har drømt om at rejse rundt omkring i verden eller at tage på en ekstravagant luksus ferie med alt inklusiv.

Det kan også være at du længe har drømt om at få et nyt køkken, men pengene har ikke helt været der til det. Måske drømmer du om et nyt TV, en ny computer, eller en ny bil. Et EK lån gør det hele muligt. Alt du skal gøre er at ansøge online om et lån og så kan drømmen endelig blive til virkelighed.

 

Hvem er EK lån.

EK lån er en godkendt dansk virksomhed, der tilbyder de bedste sms lån på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. EK.dk lån er i den forbindelse et dansk brand, som er ejet af EK.dk ApS. De markedsfører ansvarlig långivning på fair vilkår for alle deres kunder. Det betyder, at forbrugerne tydeligt bliver informeret om alle relevante vilkår og priser på de udbudte lån og lånemuligheder inden der eventuelt indgås en låneaftale mellem forbrugeren og EK.dk låns leverandør, som er D:E:R.

EK lån samarbejder nemlig med den anerkendte virksomhed D:E:R, som EK lån er låneformidler for. D:E:R står dermed for kreditvurderingen af alle låneansøgninger, og det er også dem, som låner pengene ud til forbrugerne.

EK låns primære formål er at tilbyde deres kunder et nemt og sikkert online lån. For at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for forbrugerne at låne penge online, kan man på EK.dk altid se eksempler på ens månedlige ydelse, når man selv skræddersyer sit lån online. Desuden skal man ikke stille nogen som helst form for sikkerhed for lånet, og man vælger også selv en afbetalingstid på mellem 1 og 6 år.

Derudover har EK lån indgået et samarbejde med Norton, som sikrer at sikkerheden i forhold til kunders personlige data er høj. I den forbindelse bruges NemID til at underskrive låneansøgninger digitalt, således at sikkerheden er i top. En stor konkurrent til EK lån er Smartlånet som det det meget let og enkelt at låne penge på nettet.

 

10 fordele ved at vælge et EK lån – Trin for trin guide.

Der er generelt mange fordele ved at vælge et online lån generelt, men med et EK lån er der især 10 fordele der gør sig bemærket.

  1. Skræddersy dit helt eget lånetilbud

På EK.dk har du muligheden for at skræddersy dit helt eget lånetilbud. EK lån tilbyder lån på op til 50.000 kr. med en afdragsperiode på mellem 1 og 6 år. Idet det er dit lån og din drøm, der skal opfyldes med dette lån, betyder det, at du selv kan bestemme lånebeløbet og afdragstiden på minilån.

  1. Lån penge med det samme uden renter op til 50.000 kr.

Med et EK lån kan du låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. EK.dk ved nemlig godt, at alle har forskellige drømme, og at drømme har forskellige priser. Desuden skal du ikke stille sikkerhed for lånet, hvilket gør det endnu mere simpelt og nemt at tage et online lån hos EK.dk.

  1. Ansøg online sikkert og nemt

Hos EK lån er der fokus på din sikkerhed. Derfor bliver dine personlige oplysninger altid krypteret og beskyttet, og din ansøgning behandles selvfølgelig også fortroligt. EK.dk er desuden godkendt af IT-sikkerhedsfirmaet Norton, som er anerkendt for at være et af de mest sikre IT-sikkerhedsfirmaer på markedet. Du skal altså ikke bekymre dig om din sikkerhed, når du ansøger om et EK lån online.

  1. Du får svar på 1 time

Når du ansøger om et online lån fra EK.dk, kan du forvente at få svar på ansøgningen allerede 1 time efter, du har sendt din ansøgning af sted. Dette er dog betinget af, at du har ansøgt om et lån inden for deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 22.00 hver eneste ugedag.

  1. Få hjælp af dansk kundeservice

Ek.dk er en dansk virksomhed, og derfor kan du altid forvente at tale med dansk kundes

  1. Brug mobilen eller computeren til at ansøge online

På EK.dk kan du finde en krypteret ansøgningsformular, som du nemt og hurtigt kan tilgå uanset om du bruger din mobil, tablet eller computer. På den måde kan du nemt ansøge om et online lån uanset, hvor i verden du befinder dig.

  1. Underskriv dit lån sikkert med NemID

Med et EK lån er det nemt og sikkert at ansøge om et online lån. Når du ansøger skal du blot underskrive låneansøgningen med NemID. På den måde slipper du for bunkevis af papir, der skal underskrives, og du behøver ikke at vente på at postmanden sender papirerne frem og tilbage mellem dig og virksomheden.

  1. Du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til

Med et EK lån behøver du ikke at forklare, hvad de lånte penge skal bruges til. Det er dit lån og dine penge, og derfor kan du bruge pengene på lige det du vil. Når pengene er lånt er det fuldstændigt op til dig, hvilken drøm der skal opfyldes.

  1. Online lån med fast lav rente

Ek.dk tilbyder altid en fast lav rente til alle, der tager et lån hos dem. På den måde er du altid klar over, hvor meget du skal afdrage på dit lån. Der er altså ingen pludselige og ubehagelige overraskelser med et EK lån.

  1. Hurtig udbetaling af lånet

Når du har underskrevet din låneaftale, kan du forvente at få udbetalt dit lån samme dag eller senest dagen efter. Der går altså ikke længe, før du kan gøre din drøm til virkelighed.

EK lån Logo

Sådan ansøger du om et EK lån.

Det er ganske simpelt at ansøge om et EK lån online. Med 3 simple trin kan du nemlig låne op til 50.000 hurtigt og nemt. Når du skal ansøge om et EK.dk lån, skal du starte med at lave en online ansøgning.

Her udfylder du dine oplysninger nemt og sikkert, og din ansøgning behandles selvfølgelig fortroligt, så du ikke skal bekymre dig om, hvad der sker med dine personlige oplysninger. Dine oplysninger bruges udelukkende til at sikre, at du får den bedst mulige service. Når ansøgningen er lavet, skal du underskrive ansøgningen før den kan blive sendt af sted.

Ek.dk er en låneudbyder, der tager din sikkerhed alvorligt, og derfor skal du underskrive dit lån med NemID. Brugen af NemID gør det meget sikkert at underskrive dit online lån, og samtidig har det den fordel, at du kan underskrive ansøgningen digitalt.

Det kan næsten ikke blive nemmere at låne. Når du har underskrevet ansøgningen og sendt den til EK lån, kan du regne med at få svar på ansøgningen inden for ca. 1 time. Dette gælder dog kun i deres åbningstid mellem kl. 8.00 og 22.00 på alle ugens dage.

 

Se Alternativer til EK lån

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top