Alfalån

/Alfalån
Alfalån2018-10-15T07:40:34+00:00

Hos Alfalån foregår behandlingen af alle låneansøgninger som udgangspunkt maskinelt og automatisk. Dette skyldes, at ca. 98 % af alle ansøgninger ikke har behov for manuel behandling, hvorfor du kan forvente at få svar på din ansøgning online samt via en efterfølgende e-mail, der bekræfter godkendelsen på ansøgningen. Du får altså hurtigt svar på din ansøgning uafhængigt af tidspunkt på døgnet.

I tilfælde hvor ansøgninger trodser de 98 %, og altså har behov for manuel behandling grundet oplysningerne i ansøgningen, skal man forvente længere behandlingstid. Dog vil dette typisk ske i løbet af 15 minutter i Alfalåns åbningstid. Åbningstid er mellem kl. 8.00 og 21.00 på alle hverdage og mellem kl. 10.00 og 17.00 på lørdage og søndage.

alfalån 75000

Alfalån – Op til 75.000 kr. i kredit – Godkendelse indenfor 30 sekunder.

Repræsentativt Eksempel vilkår og renter: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Hvem står bag Alfalån?

Alfalån er et uafhængigt formidlingsselskab for finansiering til private. Og det er Basisbank A/S der er samarbejdspartner. Det betyder, at Alfalån står for at formidle lån til private kunder, som enten ikke er i stand til at låne penge uden sikkerhed i banken eller som bare finder det nemmere og mere let tilgængeligt at låne penge uden spørgsmål omkring lånets formål. At låne penge hos Alfalån er ikke nødvendigvis billigere end at låne penge i de fleste banker, men det er i højere grad nemmere og mere anonymt at låne penge her.

 

4 Krav til låntager.

 • Minimum være 18 år
 • Fast arbejde
 • Indtægt på mindst 150.000 kr.
 • Ikke være i RKI eller Debitor registeret

 

6 Fordele for dig.

 1. Godkendelse indenfor 30 sekunder
 2. Op til 75.000 kr. i kredit
 3. Lån fra du er fyldt 18 år
 4. Online låneansøgning
 5. Underskrive med NemID
 6. Få udbetaling på samme hverdag.

 

Hvordan låner jeg penge hos Alfalån? Trin for trin guide.

Der er i alt 6 processer i låneansøgningen.

 1. Udfyldning af låneansøgningen online
 2. Godkendelse eller afslag på ansøgning gives online efter ca. 10 sekunder
 3. Låneaftalen underskrives med NemID direkte efter
 4. Ved behov for manuel behandling modtages godkendelse via e-mail
 5. Bankclearing foregår hver dag kl. 14.00, hvor godkendte lån udbetales – bankclearing tager mellem 2-10 minutter
 6. Lånet overføres til ansøgerens bankkonto og er til direkte disposition

Alfalån – ansøg nemt, hurtigt og anonymt om et lån.

Det er både nemt, hurtigt og anonymt at ansøge om et sms lån gratis hos Alfalån. Lån penge billigt helt op til 75.000 kr. til lige det, du går og drømmer om. Her foregår hele ansøgningsprocessen mere eller mindre fuldautomatisk, hvilket betyder at du som hovedregel vil få meget hurtigt svar på din ansøgning. Det tager kun 5 minutter at udfylde låneansøgningen, hvilket du kan gøre fra enten din computer, tablet eller smartphone, og du får typisk svar eller godkendelse indenfor 10 sekunder på ansøgningen.

Alfalån har ingen krav om, at du skal være i stand til at dokumentere noget og du skal heller ikke kunne stille sikkerhed for lånet. Så længe du har NemID, er fyldt 18 år, har dansk bopæl, ikke registreret i RKI eller Debitor Registret og har en indkomst på minimum 150.000 kr. årligt før skat, så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at låne penge. Når du låner penge hos Alfalån, kan du få billige lån mellem 3.000 – 75.000 kr. hurtigt og nemt uden at stille sikkerhed.

alfalån

Gennem samarbejdspartneren Basisbank A/S er Alfalån i stand til at tilbyde deres kunder lån, så de ikke selv står for at bestemme prisen på renter og andre gebyrer, og de sørger heller ikke for eventuelle opkrævninger. Uafhængigt af hvad lånet skal bruges til, og hvorvidt kunden virkelig reelt har behov for lånet, de har valgt at begrænse sig til at tilbyde lånetyper, som deres kunder har efterspurgt. Alfalån tilbyder billige lån til dig, der gerne vil låne både mindre og større beløb nemt og hurtigt. Beregn dit billige lån hos Alfalån inden du ønsker at optage et lån, når du ved hvor meget du gerne vil låne.

Når du ansøger om et online lån hos Alfalån vil det hele gennemføres automatisk og blive videreformidlet til deres samarbejdspartner Basisbank A/S, på samme måde er de også bag udbyderen Nupp lån penge let og enkelt. De har derfor ikke en decideret afdeling, som står for at varetage online lån, da det i stedet vil være Basisbank A/S der står for dette.

Lån op til 75.000 kr. hos Alfalån.

Som låneansøger hos Alfalån har du mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. Du kan låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. alt efter behovet, og du bestemmer selv, hvor lang en løbetid dit lån skal have. Her kan du vælge en periode på enten 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder.

På Alfalåns hjemmeside har du mulighed for at benytte en låneberegner, der kan hjælpe dig med at få en ide om, hvor meget du vil låne og længden på lånets løbetid. På basis af det lånebeløb og den løbetid du vælger i låneberegneren vil du kunne se, hvad lånets ydelse vil være på, lånets ÅOP (Årlig omkostning i procent), debitorrenten, de samlede kreditomkostninger samt det samlede tilbagebetalingsbeløb. Du kan altså bruge låneberegneren til at få et overblik over det beløb du ønsker at låne hurtigt, og du har dermed bedre mulighed for at sammensætte et sms lån, der passer til dit behov, og som du er i stand til økonomisk at kunne håndtere.

Alle beregninger via låneberegneren er dog udelukkende vejledende og har en forudsætning om, at lånet vil blive udbetalt til de fleste banker i Danmark. Desuden har det den forudsætning, at tilbagebetalingen vil ske via Betalingsservice. Du skal desuden regne med at den endelige rentesats først vil blive fastlagt i forbindelse med udarbejdelsen af et lånetilbud, da rentesatsen afhænger af forskellige forhold relateret til låneansøgeren.

 

Hvor lang tid tager det at ansøge om et Alfalån?

Det tager ikke meget mere end 5 minutter at udfylde en ansøgning om et lån online hos Alfalån. Alle låneansøgninger udfyldes online og anonymt, og der er ingen krav om dokumentation udover NemID. Du kan selv vælge, om du vil udfylde din låneansøgning fra en internetbrowser på din computer, smartphone eller tablet – det hele er muligt. De penge du kan låne kan bruges på lige det, du har lyst til, og der vil ikke blive spurgt ind til, hvad formålet med lånet er. Første afdrag skal først betales 48 dage efter du har optaget lånet, hvilket giver dig god tid til at nyde lånet før tilbagebetalingen begynder.

Alfalån Krav til ansøgeren.

Hvis du har et ønske om at ansøge om et lån via Alfalån, skal du sørge for at opfylde en række krav, før du sender din ansøgning af sted. Alfalån kan nemlig kun tilbyde dig en låneaftale, hvis du opfylder deres krav. Det første krav er, at du er myndig og dermed fyldt minimum 18 år. Det andet krav er, at du skal have fast arbejde og en fast indkomst på minimum 150.000 kr. årligt før skat. Det tredje og sidste krav er, at du hverken må være registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du skal kunne låne penge her.

Bliver din ansøgning afslået af Alfalån, skal du ikke regne med at få afslaget begrundet. I overensstemmelse med lovgivningen vil alle dine personlige oplysninger selvfølgelig blive behandlet fortroligt og anonymt. Der er ikke krav til at man skal være mere end én person for at få bevilget et lån, men det er ofte nemmere at blive tilbudt et lånetilbud, hvis man er to myndige samboende, som ansøger om et lån sammen. Du kan altså godt søge om dit nye kviklån alene hos Alfalån, men det er anbefalet at være to om at ansøge.

alfa lån

Manglende e-mail omkring godkendelse.

Som nævnt foregår behandlingen af alle ansøgninger hos Alfabank fyldautomatisk. Af samme årsag kan det i enkelte tilfælde resultere i, at noget går galt. Hvis du ikke har modtaget en e-mail om lånets godkendelse med det samme, er det bedste du kan gøre at starte med at afvente e-mailen. Nogle gange tager det lidt ekstra tid med godkendelse, før en e-mail når frem, og derfor er det en god ide at starte ud med god tålmodighed.

Som regel kan manglen på e-mailen skyldes op til flere ting. For eksempel kan det blandt andet skyldes, at du eventuelt har fået indtastet din e-mailadresse forkert, eller at din e-mail konto har en såkaldt grey-listing. En grey-listing er et filter, der fungerer som en form for spam-kontrol, da det sørger for at sortere meget spam fra. Filteret kan medføre helt op til 60 minutters forsinkelse, og det påvirker typisk post, der modtages for første gang fra en ny e-mailadresse.

Det er også muligt at den manglende e-mail skuldes, at din låneansøgning indeholder personlige oplysninger, som systemet ikke automatisk er i stand til at behandle, hvorfor der er behov for manuel behandling af ansøgningen. I sådan et tilfælde kan ansøgningen ikke færdigbehandles uden manuel behandling, hvilket medvirker til at forlænge behandlingstiden. Desuden kan den manglende e-mail skyldes, at forbindelsen til RKI er blevet afbrudt, da dette også er med til at kunne forsinke låneprocessen.

Hold hovedet over vand i den benhårde økonomi.

Hvis du nogle gange føler dig overvældet af alle de økonomiske aspekter, er du med garanti ikke alene, på dette punkt kan Alfalån hjælpe. Det kan dog sagtens føles sådan, da økonomi typisk er lidt et tabu emne, også indenfor tætte grupper af venner. Det er dog enormt vigtigt at turde tale om dette problem, da stresset blot gradvist hober sig op. Hvis man går rundt og tror at man selv er den eneste der har disse bekymringer. Og hvordan skal man hjælpe sig selv, hvis der ikke er nogen til at rådgive ens interesser? Alle regningerne skal betales til tiden, ungerne skal til tandlæge og der skal naturligvis også købes nyt vintertøj. Her kan Alfalån hjælpe dig med et lån. Disse er ikke ting der kan argumenteres imod, men hvor skal de økonomiske midler til dem komme fra?

Der er for mange ikke tid i hverdagen til at påtage sig et ekstra job. Hvilket man heller ikke skal gøre hvis man vil have bare en lille smule fritid. Alligevel er der naturligvis nogen der forsøger sig med et job nummer to. Men snart bliver de fleste efterfølgende ramt af stress eller indser at de overhovedet ikke har tid til hverken dem selv eller familien. Også for de studerende er det svært at få en økonomi til at hænge sammen.

Vigtigt det er at sætte lidt penge af til sig selv.

En SU er naturligvis en kæmpe hjælp, men når huslejen og de andre faste udgifter er betalt i starten af måneden. Er der ikke meget i plus på kontoen til de resterende 29 dage. Og det skal endelig ikke undervurderes hvor vigtigt det er at sætte lidt penge af til sig selv. Lige meget om man er enlig familiefar eller ung studerende, skal der nødvendigvis bruges lidt penge på noget andet end regningerne. Eksempelvis er der ikke meget ved sommerferien, for hverken dig eller dine børn, hvis der ikke er økonomisk overskud til at tage på en ferie. Det skal ikke nødvendigvis være den helt store ferie der varer flere måneder hvert eneste år. Det er rart for dine børn at kunne vende tilbage til skolen og fortælle om ting de har oplevet til deres klassekammerater.

Du tilbagebetaler de lånte penge via bs. Du kan se de årlige omkostninger på din opgørelse. Som du får tilsendt via email. Lignende lån er Extra cash, Hotlån, Kvikfinans og Robotlån, som du alle finder under låneudbydere i toppen af denne side.

Hvad mange vælger at gøre for at finde det økonomiske overskud med et Alfalån.

Du er, som sagt, langt fra alene med dine økonomiske bekymringer. Hvis du bryder grænsen med dine venner, er der med garanti mange der vil fortælle dig at de er tyet til et Alfalån, for at afværge deres økonomiske problemer. Men så snart man hører ordet ’lån’, er der nok mange der ryster på hovedet afvisende. Dette skyldes garanteret at man kun hører skrækhistorierne om folk der låner penge. Man ser programmerne i fjernsynet og konkluderer at hvis man tager et lån, er der ingen anden mulighed end at man ender i en bundløs gæld. Dette er dog kun fordi succeshistorierne ikke er ligeså interessante at lave fjernsyn om.

Alfalån penge

Man hører ikke om alle de mennesker, der undgik at blive smidt på gaden fordi de hurtigt kunne tage et lån og få betalt huslejen selvsamme dag. Et lån behøves altså ikke være en stor uhyggelig ting, som man nok har mange fordomme om at de er. Når det er sagt, er det naturligvis vigtigt at sætte sig godt ind i hvad det egentlig er man foretager sig. Det er også ekstremt vigtigt at vide at man tager det rigtige lån. Der er mange nye låneudbydere af lån på markedet, der iblandt Alfalån. Men det er med garanti ikke alle der passer til dig og din økonomi.

Hvad er et Alfalån?

Et Alfalån er en af de muligheder du har, når du har besluttet dig for at et lån er det rigtige for dig. Med et Alfalån er det en mulighed at lån helt op til 75.000 kroner, og du kan låne fra du er fyldt 18 år, med løbetid på mellem 12 – 60 måneder, hvis det er det spark du føler din økonomi har brug for. Det er naturligvis fuldstændig op til dig, om du ønsker at låne så mange penge.

Hvis du blot ønsker at finde penge til den næste sommerferie, er det selvfølgelig mere aktuelt for dig med et lidt mindre lån. Et positivt aspekt ved denne form for online lån, er naturligvis at selve ansøgningen foregår anonymt og kan udfyldes enormt hurtigt. Det vil kun tage dig omkring 5 minutter at ansøge om lånet. Du får svar via email, mange gange samme dag.

På denne måde kan du gøre det imens du sidder på bussen eller mens du venter på at vandet til pastaen koger. Det er faktisk så simpel en proces, at lånet kan foretages fra din smartphone. Bare så længe du har al din information ved siden af dig. Godkendelsen for dit lån vil derefter forekomme kun 30 sekunder. At foretage lån på denne måde kan, kort sagt, ikke være nemmere.

Pengene skal jo selvfølgelig betales tilbage.

Naturligvis er det vigtigt du tager en hvis form for forbehold og tænker dig grundigt om inden du tager beslutningen. Pengene skal jo selvfølgelig betales tilbage, renter inklusiv. Så sørg for at sætte dig grundigt ind i denne del af processen inden du foretager lånet. Mange mennesker vælger låntyper som Alfalån, fordi udlåneren ikke går ind og blander sig i hvad pengene bliver brugt til. Efter de op til to hverdage det tager for pengene at går ind. Det er sådan set hundrede procent op til dig hvad du vælger at bruge dit nye sms lån på. Så snart pengene er rullet ind på din konto, har du nemlig fuldstændig råderet over dem.

Du er nu fri til at købe den ferie familien har drømt om, eller simpelthen at betale de regninger der ikke kunne vente længere. En anden grund til at Alfalån er så populært er fordi det rent faktisk er muligt at få pengene udbetalt selv samme dag, som man har ansøgt om dem. Hvis man ansøger om et Alfalån inden klokken 14 på en hverdag, vil pengene blive udbetalt klar til brug den pågældende dag. Det kunne derfor umuligt gå hurtigere og hvis man desperat mangler penge hurtigt. Så er et lån muligvis vejen frem for dig hos Alfalån.

Trustpilot og Anmeldelser

Trustpilot bedømmelse på 7.1 ud af 10

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Alfalån A/S

Adresse
Tigervej 31
4600 Køge (Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S)

Telefon nummer 70 20 58 22

Åbningstider
Hverdage mellem 8 – 21
Weekend 10 – 17

alfalån