Aktivt lån

/Aktivt lån
Aktivt lån2018-09-07T08:38:04+00:00

Aktivt lån – Kredit fra 10.000 – 50.000 kr.

Aktivt lån krav

  • Være fyldt 18 år
  • Fast adresse i Danmark
  • Indtægt på mindst 150.000 kr.
  • Fast arbejde
  • Ikke være i RKI eller Debitor Registreret

 

Fordele

  1. Kredit fra du er fyldt 18 år
  2. Få svar i løbet af få minutter
  3. Underskrive med NemID

Der er flere og flere mennesker i landet, der vælger at låne penge. Dette kan der være mange forskellige årsager til. Grunden til at flere og flere mennesker vælger at låne penge, er at der er flere og flere udbydere af forskellige hurtige lån. Disse udbydere frister med, at det er både nemt og billigt, at låne penge. En af disse udbydere er Aktivt lån.

aktivtlån

Aktivt lån til unge

Det kan det i enkelte tilfælde også være. Det er dog langt fra størstedelen af tilfældene, hvor det at optage et Aktivt lån er en god forretning. Det kræver grundig overvejelse før man optager et lån. Hvad folk låner penge til er som sagt forskelligt. De fleste mennesker gælds sætter sig første gang de skal købe et hus. Dette er typisk unge mennesker, som endnu ikke har særlig meget kapital til en udbetaling. Hovedparten af pengene fra et sådant lån er typisk optaget i et realkreditinstitut.

Det er dog ikke kun huse, som folk vælger at låne penge til. Folk vælger i højere grad, at låne penge til mindre ting, som eksempelvis møbler, mobiltelefoner og andet elektronik. Dette skyldes, at det i dag er blevet nemmere at låne til disse ting. Låneudbyderne står i kø, for at få fat i kunder, der vil låne mindre beløb. Det gør de da de ved, at de kan kræve en høj rente. Det er altså en luksuriøs forretning for dem, når folk låner pengene. Netop derfor er der heller ikke særlig høje krav til låntageren. Man behøver ikke, som man skal i banken, at forklare hvad pengene skal bruges til, og samtidig er det ikke alle steder, at det er et krav, at du har en fast indkomst, som sikkerhed for tilbagebetaling af pengene. Det er specielt ved disse lån, at man skal være opmærksom.

Fordele og ulemper ved Aktivt lån

Der findes både fordele og lemper ved at optage mobillån uden sikkerhed. I denne artikel vil der være fokus på forbrugslån, nye sms lån og kviklån til 18 årige. Forbrugslån er lån på op til omkring 100.000 kroner. Det kan eksempelvis være til en lejlighed, bil eller andre ting. Beløbet på gratis sms lån rentefrit er noget mindre. Dette er lån på op til omkring 5000-10000 kroner.

Dette er lån til at komme igennem resten af måneden, eller til en ny mobiltelefon eller et nyt tv. Fælles for disse lån er, som det også er blevet nævnt tidligere, at de tilbydes af udbydere, der ikke sætter særlig høje kræv til udbyderen. Du må dog ikke være registreret som dårlig betaler, hvis du skal optage et af disse lån

En af de helt store fordele ved disse lån er, at det giver en større frihed for dem, som har en fast indkomst. Hvis man ved, at man kommer til at sidde stramt økonomisk i de første måneder af året, men til gengæld ved, at man kommer til at tjene ekstra mange penge i sidste halvdel, kan det være en god beslutning at optage et lån. På den måde får man fordelt pengene ud over hele året. Man skal dog hele tiden være opmærksom på, at det skal kunne betale sig. Det vil sige, at du skal udregne hvorvidt, du ender med at miste for mange penge ved at optage lånet. Ofte vil der være en høj rente, hvilket er det som du betaler for at have lånet.

Aktivt lån renter

Der er nogle tekniske ting, som man skal være opmærksom på inden man optager et lån. Den første og måske vigtigste ting er renten. Renterne på lånet er det, som det koster at have lånet. Det vil sige, at med en høj rente bliver lånet dyrt at have, og med en lav rente bliver lånet billigt at have. Det kan altså godt betale sig, at bruge et par timer ekstra på, at finde et lån med en lav rente, fremfor at vælge det første man finder på internettet. De laveste renter vil man finde i banken, mens de højeste er at finde ved alle de eksterne låneudbydere på internettet. Det er dog ikke altid muligt, at låne penge i banken, og man er derfor nødsaget til at foretage lånet hos de eksterne udbydere på internettet.

 

Det andet man skal være opmærksom på, når man vælger at optage et lån er løbetiden. Løbetiden er den periode, som du vil afbetale lånet over. Jo kortere løbetiden er, jo mere vil du ende med at skulle afdrage hver måned, mens jo længere løbetiden er, desto mindre vil du skulle afdrage hver måned. Det lyder måske mest tiltrækkende at afdrage så lidt som muligt hver måned. Det er dog ikke altid den billigste løsning. Jo hurtigere du kan få afbetalt lånet, desto mindre vil du også ende med at skulle betale i rente. Ved at have et højt månedligt afdrag vil du altså betale lidt ekstra månedligt, men til gengæld spare penge på sigt. Løbetiden på lånet og renten er altså de to ting, som det er vigtigst, at have styr på, når man skal optage et kviklån

Det billigste Aktivt lån

Der findes forskellige metoder til at finde de billigste lånemuligheder. Ofte afhænger det af, hvor meget man vil afbetale hver måned, og hvor meget man ender med at låne. Ved at finde et lån med en billig rente, kan man dog minimere omkostningerne ved lånet. På internettet kan man finde diverse sammenligningssider, og optage et Kronelån. Her bliver de fleste låneudbyderes rente sammenlignet. Du kan altså her danne dig et overblik over, hvilke udbydere, der tilbyder lav rente, og hvilke der tilbyder høje renter.

Lukkede låneudbydere i Danmark

 

Her skal man selvfølgelig vælge ud fra, hvor man bliver tilbudt de laveste renter. Der er dog andre ting, som man også skal holde øje med. Ofte kan der være tillagt diverse forskellige gebyrer, og man skal derfor være opmærksom på, at den udbyder med de laveste renter ikke ender med at blive der hvor lånet dyreste på grund af disse gebyrer. Det kan ofte være en god ide, at lave diverse beregninger. På den måde sikre man sig, at man ender med det bedste lån hos den bedste udbyder.

Trustpilot og anmeldelser

Der er ingen bedømmelser pt.

Hjemmeside, adresse og kontakt information

Aktivt lån

Aktivt lån samarbejder med Basisbank

Kundeservice.

Telefonnummer 70 20 58 22

aktivt lån logo