Køb drømmebilen via leasing

Køb drømmebilen via leasing

Rigtig mange af os har en drømmebil. En drømmebil der hører til i en drømmeverden, fordi det ligger så fjernt fra vores ellers logiske verden, at vi skulle kunne få lov til at råde over sådan én.

Hvorfor skal drømmebilen bare parkeres i drømmen?

Men er drømmebilen uopnåelig og kan den kun parkeres i drømmene? Sådan var det måske engang. Drømmebiler har det med at koste en formue, hvis man skal have dem fra ny. Ja, selv brugt kan det virke helt uoverkommeligt at vi nogensinde skulle kunne få luft nok i budgettet til at prikke hul på drømmeboblen, og gribe det vi drømmer om.

Men nu er det heldigvis ikke fordi at vi behøver at se drømmene som helt uopnåelige. Billån eller leasing kan du faktisk få fingrene i din drømmebil til penge der er til at betale dig ud af.

Leasing af drømmebilen

Leasing af drømmebilen. 

Hvem leaser biler?

Leasing har vundet flere og flere danskers tankegang. I starten da det kom til, var det mest noget man så erhvervsdrivende gøre brug af. Men hurtigt begyndte private også at lure, at det faktisk slet ikke var så dumt endda.

Med en leasingaftale køber du nemlig ikke din drømmebil, men du får i stedet råderet over den – og det er jo i bund og grund det der er vigtigst for mange af os. Du får muligheden for at sætte dig i den når du vil, dreje nøglen og køre afsted når du vil – ligesom hvis du selv havde købt bilen.

Hvorfor bør du overveje leasing?

Et af problemerne ved at købe drømmebilen selv i stedet for at vælge at lease den, er hovedsageligt at den mister meget værdi med det samme du triller de første kilometer. Du har selv udgifterne til at holde bilen vedlige når du selv ejer den, men i de fleste leasingaftaler skal du ikke bekymre dig om dette

Når du leaser din drømmebil, kan du også tillade dig at vokse fra den. Måske er det en fed sportsvogn du har forelsket dig i? Hvor ville det dog være ærgerligt at købe den fra ny, miste en masse på bare at trille den over forhandlerens kantsten for måske 3 måneder senere at finde ud af at der venter en lille ny og en stationcar vil være bedre egnet.

Skift bil som du skifter underbukser – eller?

Der findes selvfølgelig flere gode grunde til at vælge at lease frem for at købe, men det er et typisk eksempel at man støder på manden, der har løbende udskiftning i sin type af drømmebil.

Og så er det jo rart at man bare kan aflevere den man har efter endt aftalte kilometer, og pege den næste drømmebil ud der skal gennemtestet, før man kan lade den drøm få lidt ro igen.

 

Scroll to Top