Hvor meget kan jeg låne

Hvor meget kan jeg låne?
Det kan du få svaret på lige her.  Hvis du er på SU, og hvis du simpelthen ikke kan få det til at fungere økonomisk, så er du ikke den eneste, og det skal du vide. Hvis du har fået et eller flere børn, mens du er på SU, så er det fuldstændig umuligt at få det hele til at hænge sammen økonomisk.

Hvor meget kan vi låne?


Økonomien på SU kan være svær at få til at hænge sammen. Heldigvis har alle SU-modtagere mulighed for at optage et SU-lån, som giver lidt mere luft i økonomien. Det er i den forbindelse helt almindeligt at undre sig: hvor meget kan vi låne med et SU-lån?

Hvad er et SU-lån?

Et SU-lån er et lån specifikt til dig på SU. Når du er under uddannelse og modtager SU fra staten, har du mulighed for at optage et SU-lån ved siden af din almindelige SU. Du kan også ansøge om et SU-lån, hvis du er løbet tør for SU-klip, og derfor har brug for en månedlig indtægt mens du færdiggør din uddannelse. Således kan du altså nemt få et større rådighedsbeløb hver måned. Alle der modtager SU har ret til at optage et SU-lån.

Hvor meget kan man låne med et SU-lån?

Det er helt normalt at spørge: hvor meget kan man låne med et SU-lån? Hvor mange hurtige penge du kan låne med et SU-lån afhænger af, hvorvidt du er forsørger eller ej. Som forsørger på SU har du mulighed for at låne flere penge, end hvis du ikke er forsørger. Med et almindeligt SU-lån så kan du hurtigt låne op til 3.078 kr. om måneden, mens du som forsøger kan få et supplerende SU-lån til forsørgere på 1.540 kr., hvilket gør det muligt at låne op til 4.618 kr. om måneden.

Hvis du er løbet tør for SU-klip og er i gang med en videregående uddannelse, så kan du optage et såkaldt slutlån inden for uddannelsens sidste 12 måneder. Her kan du låne op til 7.940 kr. om måneden.

Udlandsstudielån? ofte stillede spørgsmål

Hvis du skal studere i udlandet, har du mulighed for at optage et såkaldt udlandsstudielån i sammenhæng med dit udlandsstipendium. Dette gælder, hvis du selv skal betale en større egenbetaling end dit udlandsstipendium dækker. Den maksimale sats for et udlandsstudielån ligger i 2017 på 104.575 kr.

Derfor er det muligt at tage et SU lån, hvor du har mulighed for at låne penge, mens du får SU, hvilket er super smart. Det er lavet til dig, som bare har lidt for mange udgifter om måneden. Især hvis du har børn, så er det jo ikke muligt for dig at have et studiejob, fordi du har dine børn efter skole. Derfor er det smart, at du kan låne penge ved siden af din SU, så du kan få alting til at hænge sammen hver måned. Så hvor meget kan jeg låne?

hvor meget kan jeg låne idagHvor meget kan jeg låne i SU

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan man låne? Hvis du gerne vil vide, hvor meget du kan få lov til at låne ved siden af din SU, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig få at vide, om du kan få et SU-lån. Det kommer helt an på, om du er forsørgende, eller om du ikke er. For hvis du er forsørgende, så har du mulighed for at låne meget mere, end hvis du ikke er forsørger, hvilket selvfølgelig giver god mening. Man skal jo huske på, at dem med børn har et større ansvar økonomisk end dem, der ikke har.

Det er jo også derfor, at dem med børn har mulighed for at låne mere, end dem der ikke har børn. Hvis du har børn, så har du mulighed for at låne omkring 1500 kr. mere hver måned, hvilket jo kan være en stor hjælp til dig med børn. Så kan du få råd til at købe hvad du ønsker dig. Følg en hård daglig økonomi, hvor du har styr på dine faste udgifter.

Hvis du skal købe bolig, er det vigtigt at du først finder ud af om du har råd til at købe og din økonomiske situation og dit månedlige rådighedsbeløb. Det gør du ved at finde ud af dine faste udgifter og indtægter. Hvis du ikke har en god bank, kan du finde en ny bank og skrive find filial i din by. Bliv kunde der og få dem til at hjælpe dig med daglig økonomi og budget. De kan hjælpe dig med stillede spørgsmål angående køb af bolig.

Så mange penge kan du få lov til at låne

Hvis du er en af dem, der har haft lidt svært ved at beslutte dig for, hvilken uddannelse, der var dig, så kan det være, at du har brugt lidt for mange SU-klip. Det er jo ikke godt, hvis du har et år tilbage af din uddannelse, og hvis du så ikke har mulighed for at få SU længere. Derfor er det smart, at der er noget, der hedder SU-lån, fordi det kan hjælpe dig igennem resten af din uddannelse. Så har du selvfølgelig ikke mulighed for at få fuld SU, fordi du kun har mulighed for at få 3000 kr. udbetalt hver måned i SU-lån. Men det er stadig en kæmpe hjælp for dig, og så har du mulighed for at komme igennem din uddannelse og blive færdig.

Det kan være, at du er en af dem, der får SU alt efter hvad dine forældre tjener. Hvis du stadig bor hjemme, eller hvis du er under 18 år gammel, så kommer dit beløb du får udbetalt i SU an på dine forældres indtægter. Hvis dine forældre tjener godt, så kan det være, at du ikke har mulighed for at få SU, og hvis du gerne vil have SU, så har du mulighed for at tage et SU-lån.

Du har faktisk endda muligheden for at få et forhøjet SU-lån, hvis du er under 18 år gammel, hvis du har egen lejlighed, og hvis du har brug for mange penge hver måned til at betale dine faste udgifter. Det er altid godt for dig at vide, at du rent faktisk har muligheden for at tage et SU-lån, så hvis du har brug for penge til at betale husleje for, så har du altså muligheden for at låne dem.

Hvor meget kan jeg låne online

Der er forskellige satser, alt efter hvad du må få i SU, og så er der selvfølgelig også satser for, hvad du må låne i SU-lån. Det kommer an på en masse ting, og så har du jo altid muligheden for at læse om det på SU’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde alle informationerne. Det kan være, at du ikke ved, om du er berettiget til at må få et SU-lån, og der er faktisk kun én betingelse. Den ene betingelse er, at du modtager SU.

Hvis du får SU, så kan du tage et SU-lån, og det er jo meget smart, hvis du simpelthen ikke kan få tingene til at hænge sammen hver måned. Det er jo altid svært, hvis du får tilbudt en dyr lejlighed, og hvis du ikke har andre steder at flytte hen, og hvis du ikke har penge nok til at betale husleje, bare hold styr på dine faste udgifter.

Det kan også være, at du har fundet et værelse i den by, hvor du studerer, men hvis du simpelthen stadig ikke har råd til at betale mad. Bøger til studiet er ekstremt dyre, og det er en kæmpe udgift. Husleje i en af storbyerne, hvor universiteterne ligger er også ekstremt høje. Der er en masse socialt forbundet med at være studerende, og så er det jo også dyrt at være ude og få øl og være social med de andre studerende.

Det kan jo være, at du går på et studie, som kræver så meget af dig, at du simpelthen ikke har mulighed for at tage et studiejob. Derfor er det muligt at tage et SU-lån, så du ikke skal stresse over penge hver eneste måned, og så du slipper for at spise pasta med ketchup hver aften.

Hvor meget kan jeg låne i et udlandsstudielån

Det er faktisk også muligt at tage ud udlandsstudielån, hvis du skal tage et semester i udlandet, og hvis du bare ikke har fået nået at spare nok penge sammen. Det kan jo være, at du er heldig, at du har fået et stipendium, men at det stadig ikke dækker det eller de semestre, du skal tage i udlandet. Så er det heldigt, at du kan låne penge, måske via et let kviklån så du kan komme af sted og nyde dit udlandsophold. Det er altid godt at tage ud og opleve noget nyt og møde nogle nye mennesker. Så du skal ikke bekymre dig om penge.