Ekspertlån

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

ekspertlån

 

Alt du skal vide om Ekspertlån

Ekspertlån er en ny, dansk onlinebank, som hører under den store og velkendte Basisbank A/S. Banken er moderne og visionær med sin forretningspolitik, der går op i at tilbyde dens kunder de bedste låneprodukter- og betingelser.

Bankens vision er, at det skal være nemt og enkelt for alle at kunne låne penge, så personlige drømme kan blive opfyldt. Både ansøgning og godkendelse foregår digitalt, og med den digitale forretning er det muligt at give favorable, økonomiske vilkår.

 

Hvem er Ekspertlån?

Ekspertlån er en moderne låneformidler, som er 100% dansk. Banken fungerer digitalt, hvor det er muligt for kunder over 18 år at ansøge om forbrugslån.

Ejet af Centeo Finance Group ApS

CVR nummer 37436488

Virksomheden lægger vægt på fleksibilitet, frihed og effektivitet. Ansøgningen om lån foregår fra bankens hjemmeside, hvor enhver kunde kan ansøge om den størrelse lån, som der måtte være brug for.

Det er frit for kunderne at afsende afsøgning om lån til banken, da det er uforpligtende. Banken tilbyder hurtige lån, hvor kunderne får svar på ansøgning efter kort tid.

Banken er en online bank. Det betyder, at du skal bruge din computer, tablet eller mobiltelefon, når du vil sende en ansøgning om lån. Du skal også bruge dine digitale enheder, når du vil godkende et tilbud om lån.

 

Hvad tilbyder Ekspertlån?

Ekspertlån tilbyder forbrugslån. Som særlige fordele til kunderne tilbyder banken fleksible og effektive vilkår. Som kunde kan du forvente, at pengene fra et godkendt lån vil blive indsat på din konto dagen efter, at du har underskrevet et tilbud om lån.

Alle personer over 18 år, som har NemID, kan ansøge om forbrugslån hos Ekspertlån. Den store fordel ved at låne på nettet ved brug af NemID er, at det er sikkert og effektivt. En underskrift med dit nøglekort er den mest sikre måde at ansøge om lån på digitalt.

Ekspertlån tilbyder lån under gode, økonomiske rammer, da der gennemføres kreditvurderinger i forbindelse med enhver låneansøgning. Det har stor betydning for både dig som kunde samt for banken, at der foretages en kreditvurdering.

Når du ansøger om et forbrugslån med dokumentation og kreditvurdering, vil banken foretage en økonomisk vurdering på baggrund af dine økonomiske oplysninger. Det vil være i form af enten seneste lønsedler eller årsopgørelse.

Størrelsen af det lån, du har ansøgt om, bliver vurderet i sammenhæng med dine økonomiske forhold. Når du får et tilbud om lån fra Ekspertlån, kan du være sikker på, at lånebeløbet harmonerer med din økonomi. Dette betyder, at dine chancer for at betage lånet tilbage er gode, så du undgår at stifte gæld på grund af dårlig tilbagebetalingsevne.

 

ekspertlån lån 7000 - 75000

 

Hvem kan blive kunde hos Ekspertlån?

For at kunne ansøge om et forbrugslån hos Ekspertlån kræver det, at du som minimum er fyldt 18 år og har NemID. Der er stor forskel på, hvor ung man skal være for at ansøge om et lån online. 18 år er den laveste alder, som det er muligt at have for at låne penge.

Hvis ikke du allerede har et NemID, men har et dansk CPR-nummer, kan du bestille dit digitale signatur hos Borgerservice.

Der kan være forskel på, hvor mange penge det muligt for dig at blive godkendt til afhængig af dine privatøkonomiske forhold. Som hovedregel gælder det, at des stærkere din økonomi er, des større lånebeløb har du mulighed for at blive godkendt til.

Når du vil forhøje dine chancer for at blive godkendt til et forbrugslån, kan det svare sig at være realistisk i din ansøgning om lån med hensyn til beløbsstørrelse.

ekspertlån

Hvordan gennemfører jeg min ansøgning om lån?

Det store fordel ved at ansøge om et forbrugslån på nettet er, at det foregår hurtigt ved hjælp af NemID. Dit NemID er koblet op på din NemKonto. Når du har underskrevet et tilbud om lån, vil Ekspertlån overføre lånebeløbet til dig senest én hverdag efter godkendelse.

Når du vil ansøge om et forbrugslån hos banken, skal du følge denne procedure:

  1. Angiv dit ønskede lånebeløb på ansøgningsformularen
  2. Oplys dine personlige data (navn, bopæl og alder)
  3. Godkend kravet om indhentning af dokumentation ved hjælp af dit NemID
  4. Underskriv ansøgning med NemID.

Når du underskriver ansøgningen med dit digitale signatur, giver du automatisk banken adgang til at indhente dine økonomiske oplysninger. Derved sparer du tid på at indsende fysisk dokumentation, og det gør ansøgningsproceduren mere effektivt.

Det er uforpligtende at afsende en ansøgning om lån. Hvis du ønsker at godkende et tilbud om lån fra Ekspertlån, skal du underskrive med dit digitale signatur, hvorefter beløbet vil blive indsat på din NemKonto.

 

Se Alternativer til  Ekspertlån

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.

 

Scroll to Top