Denti

OBS: Denne udbyder er ikke længere tilgængelig på Tankpenge

Vi tilbyder ikke længere denne udbyder på vores side – Klik her og se vores andre tilbud på lån 

 

denti logo

 

Denti tandlæge lån – Få hjælp til din tandlægeregning, tilskud og afdragsmuligheder

Få hjælp til din tandlægeregning. Mange danskere har stiftet bekendtskab med en dyr tandlægeregning.

Den kommer ofte på et upraktisk tidspunkt, og an være stor at sluge i én mundfuld. Da tandbehandlinger i det fleste tilfælde er nødvendige, er der desværre ingen vej udenom. Der findes dog forskellige tilskudsordninger til tandbehandlinger, ligesom man kan få hjælp til at dele regningen op i mindre bidder.

 

Denti er din hjælpende hånd til den dyre tandlægeregning

Denti er en platform, der har til formål at hjælpe den almene dansker med sin tandlægeregning. En rigtig stor del af befolkningen er ikke klar over, hvilke tilskudsordninger, der findes til tandlægeregninger. Inde på Denti kan man nemt og hurtigt finde ud af, om man er berettiget til et tilskud. Derved kan du i nogle tilfælde spare et betydeligt beløb på din tandlægeregning.

Ud over at oplyse om hvor vidt man er berettiget til tilskud, så kan man også ansøge om at få sin tandlægeregning delt op i mindre bidder, direkte inde på siden. Det giver luft i budgettet og gør regningen mere overkommelig. Så du kan låne penge og betale i små afdrag.

 

Hvordan finder jeg ud af, om jeg er berettiget til tilskud?

Proceduren er meget nem og tager kun få sekunder. Inde på siden finder du en kategori, der hedder ”Tilskudsordninger”. I stedet for, at du selv skal søge dig frem, så gør et automatisk system det for dig. Du bliver stillet nogle få spørgsmål, som har relevans i forhold til tilskuddet.

Når de er besvaret, får du svar på, om du er berettiget til offentligt tilskud til tandlægeregningen. Er du uforstående for maskinens resultat, så har du altid mulighed for at gå direkte på borgerservice og få et uddybende svar.

 

Hvilke fordele er der ved at ansøge om finansiering af tandlægeregningen?

Der er mange fordele ved at ansøge om finansiering til tandlægeregningen. Denne type udgift går typisk ind under en diverse post i vores budgetter, hvorfor der ikke altid helt er kalkuleret med den rette størrelse på regningen. Her kan det være rart at få regningen delt op over en længere periode, så man ikke skal skære ned på andre poster, for at kunne betale sin tandlægeregning.

Har du en mere omfattende tandbehandling, kan den nemt snige sig op over de 30.000 kr. Det kan være svært at nå at spare den slags penge op, hvis ikke man ser tandbehandlingen komme i lang tid i forvejen. Samtidig kan det være svært at spare pengene op, i stedet for at bruge nogle af dem på selvforkælelse.

Ansøger du i stedet for hjælp til finansieringen, så er du sikker på, at tandbehandlingen bliver udført, uden du skal vente lang tid på at spare op.

 

Når du indgår en betalingsaftale med Denti, får du:

 

  • Automatiseret betalingsproces
  • Ansøgning alene med MitID
  • Lav rente
  • Ingen betalings- eller administrationsgebyrer
  • Fleksibel løbetid
  • Mulighed for at lade flere behandlinger indgå under samme kredit

 

 

Automatisk låneproces

Ligesom systemet automatisk finder ud af, om du er berettiget til tilskud, så kan de finde ud af, om du kan godkendes til at få din tandlægeregning delt op i mindre afdrag. Dette tager kun ganske få minutter. Du skal ikke svare på en masse spørgsmål eller udfylde papirer. Sandsynligheden for at blive godkendt er ret stor, da godkendelsesprocenten ligger helt oppe på omkring 90 % af alle ansøgere.

 

Brug kun MitID til at ansøge

I stedet skal du logge ind med dit MitID. Når du har gjort det, så henter systemet selv alle oplysninger fra SKAT, som har relevans i forhold til at kreditvurderer dig. Når dine oplysninger er gennemgået af computeren, vil du få svar på, om du er godkendt.

 

En lav rente

Når du indgår en betalingsaftale med Denti, så får du en betalingsaftale med meget lav rente. Denti's vision er, at alle skal have råd til at få lavet deres tænder, hvorfor dine omkostninger holdes så langt nede som muligt. Sammenligner du Denti's rente med andre online låneformer, så vil du bemærke, at du får nogle rigtig gode lånebetingelser her. Den lave rente ligger typisk fra 9,95% til 19,95%.

 

Ingen betalings – eller administrationsgebyrer

Som endnu et led i at holde dine omkostninger lave, så slipper du for diverse gebyrer, som man ellers ofte hører om, at forskellige låneudbydere indkasserer. Den eneste omkostning du har med denne betalingsaftale, er den lave rente. Der er ingen skjulte gebyrer.

 

Fleksibel løbetid

Betalingsaftalen er udelukkende til for dig, hvorfor du også er herre over forløbet. Løbetiden er fleksibel, så du selv kan bestemme, hvor hurtigt tandlægeregningen skal ud af verden. Du kan vælge at afdrage over:

 

  • 6 måneder
  • 24 måneder
  • 36 måneder
  • 48 måneder

 

Vælg derfor den løbetid, der passer bedst ind i din økonomi. Da den eneste omkostning er den lave rente, betaler du naturligvis renter, indtil hele beløbet er indfriet. Det betyder med andre ord, at desto kortere løbetid du vælger, desto mindre beløb skal du betale alt i alt.

De månedlige afdrag vil til gengæld være større. Vælger du at afdrage over længere tid, vil du samlet set have betalt mere i rente, når lånet indfries. Til gengæld har du mere frihed og luft i økonomien, mens betalingsaftalen afvikles.

 

Mulighed for at lade flere behandlinger gå under samme kredit

Det er muligt at anvende kreditten til både en og flere behandlinger. Uanset antallet af behandlinger, så betaler du kun for det samlede lånebeløb. Der påregnes nemlig ikke gebyrer for hver påbegyndt behandling. Du kan have en kredit på helt op til 50000 kr.

 

Denti er et sikkert valg til finansiering af tandpleje

Denti er medlem hos finanstilsynet og Dansk Kreditor Råd. Dette er en sikkerhed for dig, der giver dig garanti for en sikker betalingsaftale. Denti gemmer heller ikke nogen af dine oplysninger, som anvendes til at godkende betalingsaftalen. Alt foregår sikkert via MitID, ligesom det er et automatisk system, der registrerer, om du kan godkendes.

 

Er du tandlæge? Få din tandklinik tilknyttet Denti

Det er nemt for tandlægen at blive medlem af Denti, ligesom mange andre danske tandlæger er. Det kræver ikke et specielt IT system, ligesom det ikke kræver en masse tidsspild i tandklinikken. Det tager nemlig kun ansøgeren et øjeblik at få svar på, om de er godkendt, hvorefter tandbehandlingen straks kan iværksættes.

 

Kunder blive foreslået din tandklinik

En rigtig stor fordel ved at være medlem af Denti som tandlæge, det er at mange nye kunder, der ansøger om betalingsaftaler, vil blive eksponeret for dig som deres mulige tandlægevalg. Kunderne får mulighed for at læse om din klinik, samt det, du har at tilbyde.

 

Ingen risici i form af betalinger

Udbetalingerne foregår direkte til tandklinikken fra Denti. Tandlægen har dermed ikke nogle risici forbundet med samarbejdet. Det giver tandklinikken mulighed for at sætte behandlinger i gang hos kunder, som ellers ikke ville kunne have fået ordnet deres tænder.

 

Ingen administration

Som samarbejdspartner skal du ikke bekymre dig om ekstra administration – heller ikke rykkere m.v. Alt dette tager Denti sig af, så du som tandlæge kan bruge tiden der, hvor den er brugt bedst: På at pleje dine kunders tænder og give dem den bedste oplevelse.

denti logo

 

Denti er fordelagtigt – både for kunder og tandlæger

Uanset om du er tandlæge eller trænger til tandpleje, så er Denti et godt tilbud til dig. Målet er det samme fra begge sider af tandlægestolen: At flest mulige borgere får råd til at få lavet deres tænder.

 

Denti på Trustpilot

Denti Tandlæge Lån fremstår som en markant aktør inden for finansiering af tandpleje, hvilket understreges af deres imponerende Trustpilot-score på 4,7 ud af 5, baseret på næsten 2000 anmeldelser. Denne høje vurdering indikerer en stærk kundetilfredshed og afspejler virksomhedens engagement i at tilbyde gennemsigtige, retfærdige og tilgængelige låneløsninger specifikt designet til at dække omkostningerne ved tandbehandlinger. At opnå en sådan score på Trustpilot, en platform kendt for sine ufiltrerede og ærlige brugeranmeldelser, vidner om Denti Tandlæge Låns pålidelighed og kvaliteten af deres service.

Kundernes positive feedback fremhæver ofte Denti Tandlæge Låns brugervenlige ansøgningsproces, hurtige godkendelse og fleksible tilbagebetalingsplaner, som gør det muligt for låntagere at modtage nødvendig tandpleje uden økonomisk stress. Derudover roses virksomheden for sin fremragende kundeservice, hvor medarbejderne er villige til at gå det ekstra skridt for at sikre, at kunderne føler sig informerede og støttede gennem hele låneprocessen.

Denne anerkendelse fra kunderne gør Denti Tandlæge Lån til en foretrukken finansieringspartner for mange, der søger at investere i deres tandhelbred uden at kompromittere deres økonomiske velbefindende. Virksomhedens succes på Trustpilot bekræfter deres rolle som en pålidelig kilde til tandlægefinansiering.

Se Alternativer til Denti

Sambla-laan
5
Lånebeløb
25.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,56% - 24,99%
Min. alder
18 år
Stor Godkendelsesrate
Ansøg på 2 minutter
Få besked samme dag
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 7,00 %. ÅOP 8,02 %. Etb. omk. 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling: 169.347 kr. Samlede kreditomkostninger: 69.347 kr. Du kan fortryde lånet indenfor 14 dage. Dette er et annonce link.
Lendo logo
4.9
Lånebeløb
20.000 - 1.000.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,58% - 24,99%
Min. alder
18 år
Èn ansøgning - 21 banker
Udfyld på 2 min.
Modtag flere lånetilbud
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %. Dette er et annonce link.
Myloan24
4.9
Lånebeløb
5.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,6% - 24,99%
Min. alder
18 år
100% gratis
Uforpligtende at ansøge
Svar med det samme
Ansøg nu
Eksempel: 175.000 kr. – Løbetid: 11 år. ÅOP: 7,45 %. – Variabel debitorrente: 7,00 %. – Etableringsomkostninger: 1.750 kr. – Forventet månedlig ydelse: 1.924 kr. – Samlet tilbagebetaling: 253.968 kr. – Løbetid: 1-15 år. – ÅOP: 2,04-24,99 %. – Max ÅOP: 24,99%. MyLoan24 drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. Dette er et annonce link.
Scroll to Top