Beepr lancere ny tilbudsapp

billede

Kender du ikke allerede til Beepr, så kender du i hvert fald til hvad det vil sige når noget er på tilbud. Det er 2 gode ting, der er samlet til noget godt for dig. Der er tale om muligheden for at spare penge og så er det samtidig noget der kan være med til at gøre det lidt lettere for dig, der normalt sidder og gennemsøger diverse tilbudsaviser hver uge.

Prioriter din tid på noget der giver mening for dig

Har du ikke takket nej til reklamer, så er du helt sikkert bekendt med mængden af reklamer der dukker op i postkasserne hver uge, for ikke at tale om de enorme mængder der oveni rammer postkasserne op til jul hvert år. Der er tale om mange siders papir og for rigtig mange personer rammer de en skraldespand før de overhovedet er blevet skimmet igennem.

Er du ikke typen der bare smider de trykte reklamer ud, fordi du måske finder mange penge at spare ved at undersøge dem alle for ting og sager du selv ved du skal bruge, så kan der stadig være noget at komme efter i forhold til den nye app fra Beepr.

Undgå at blive fristet til at købe andet

I en verden hvor hverdagene bliver mere og mere travle for alle, er det med at prioritere sin tid. Bruger du tiden med de fysiske tilbudsaviser fordi du slapper af med det, så er det helt sikkert med at holde fast i dette lille job du har dig hver uge. Det er dog et spørgsmål om tid før du og alle andre får øjnene op for, at tilbudsaviser måske ikke er den bedste gave for vores klima, og derfor bliver det helt digitalt derfra.

Download her den populære app fra Beepr, hvis du egentlig ikke slapper af med de vante tilbudsaviser og sagtens kan se at det er en tidsrøver at skulle sidde og bladre side op og side ned. Man skal faktisk også huske at der er et mersalg for virksomhederne ved at lave reklamer og tilbudsaviser, fordi de måske får gjort forbrugeren opmærksom på en mangel der egentlig først dukkede op, da varen blev vist med fine billeder i tilbudsavisen.

Du kan altså spare tid og penge på at bruge den nye app fra Beepr frem for at dyrke de fysiske eksemplarer på tilbudsaviser, men hvordan fungerer det så?

Få besked i din app

Få besked i din app. Foto: Unsplash

Beepr favoriserer ikke bestemte mærker eller virksomheder

Den bedste måde at lære noget nyt på er at kaste sig over det selv, men selvfølgelig er det altid rart at have en vis grundviden omkring hvad man bruger sin tid på at undersøge, så man ikke risikerer at spilde endnu mere tid på noget der muligvis slet ikke er noget for en alligevel.

Når du har downloadet den nye app fra Beepr vil du hurtigt finde ud af at der ikke her er tale om, at Beepr favoriserer nogle bestemte mærker eller fødevarekæder. Det vil altså sige at det du finder, er det billigste der er at finde på stående fod. Du kan sagtens selv være mere glad for nogle bestemte mærker og hvis du ved at der er noget der absolut skal være af et bestemt mærke, f.eks. Kims saltskruer, så er det lige præcis det du finder den bedste pris på.

Brug søgeagenter og spar penge

Du kan også lave søgeagenter. F.eks. kan du være tilbøjelig til kun at ville bruge en bestemt slags toiletpapir, men du mangler egentlig ikke nu og her. Her kan du så lave en søgeagent, hvorfra du gerne vil have at vide hvis netop det mærke som du vil bruge, kommer på tilbud. Appen vil herfra fortælle dig når der kommer et tilbud og hvorhenne du skal handle dit tilbud.

Rigtig mange kaffedrikkere ved også at det gælder om at handle kaffen når den er billigst og man har sikkert også en idé om, hvad det billigste man kan få kaffen til er. Dette er også en oplagt vare at smide på en søgeagent, fordi det også er en vare der kan købes hjem i større mængder da det ikke bliver for gammelt hurtigt, ligesom en mælk bliver sur efter 5-7 dage.

Husk at se på den samlede besparelse

Der kan altså være virkelig mange penge at spare ved at hente denne nye app ned og i og med at der er tale om en app der ikke kun finder de bedste priser indenfor en bestemt fødevarekæde, så sikrer du dig også at du får det bedste af det bedste tilbud.

I nogle tilfælde vil du opleve at de bedste tilbud er nogle der er placeret længere væk, end hvad der giver mening for dig. Du bør derfor gøre det op med dig selv om det er noget der kan betale sig for dig, hvis der skal køres langt efter det. Det kan f.eks. være hvis du bor op og ned ad Kvickly men det bedste tilbud kommer i Bilka, som ligger 30km væk fra dig. Her skal det være et stort beløb du vil spare for at det kan betale sig for dig.

Scroll to Top