Autolånet

Autolånet – Lån 30.000 – 350.000 kr.

Lav kun en ansøgning og få svar fra flere banker. 

autolånet

Ansøg hos Autolånet og spar penge!

ansøg nu

Annonce

Autolånet låneeksempel: Ved samlet kreditbeløb på 125.000 kr. over 10 år, tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.300 – 2.552 kr. Variabel Debitorrente: 3,55 – 19,80 %. ÅOP: 4,28 – 24,34 %. Saml. kreditomk.: 31.008 – 181.252 kr. Saml. tilbagebet.: 156.008 – 306.252 kr. Stiftelsesomk.: 2.125 – 7.488 kr. Mdl. gebyr: 33-40 kr. Fortrydelsesret: 14 dage. Løbetid 12-144 mdr.

 

Om Autolånet dk

Autolånet samler en mængde af online lånemuligheder, så du får et hurtigt og let overblik over dine muligheder.

Som en del af Letfinans og Better Rates er du hos Autolånet sikret adgang til nogle af Nordens mest erfarne låneformidlere. For Autolånet handler det om at gøre alting så overskueligt og let som muligt for dig som kunde.

Det betyder, at bolden sparkes over på bankernes banehalvdel, og det nu er deres job at vinde dig over med deres tilbud.

Når du benytter sig af Autolånet, så kan du indtaste forskellige beløb og forskellige løbelængder. Ved at søge under bestemte kriterier, får du kun de tilbud, som passer lige netop til dig, og du er derfor fri for at skulle sidde og kigge i gennem et hav af tilfældige lån, der slet ikke er relevante for dig.

Det er også værd at nævne, at Autolånet – som navnet antyder – især har fokus på at sammenligne billån. Det er derfor det perfekte sted at lede, hvis du ønsker at låne penge til at købe en ny bil.

Du får tilbud fra disse banker, Resurs Bank, Express Bank og Basisbank.

 

Når du skal købe ny bil.

Når bilen skal skiftes ud kan der være brug for et lån.

Når den gamle bil er udtjent, og du derfor er nødsaget til at købe sig en ny, så er det langt fra altid, at du har sparet sammen til at købe en ny bil. Med mindre du har planlagt det nye bilkøb over en længere periode, og derfor har haft mulighed for at spare op til den.

Men når den gamle bil pludseligt står af, og det ikke længere kan betale sig at få repareret på den, så har du brug for pengene til en ny bil hurtigere, end de kan spares sammen. Så må du i stedet låne sig til bilkøbet.

Det er utrolig nemt at låne penge til en bil, men du skal dog rode dig vej gennem en jungle af tilbud på lån. Her kan Autolånet dk være en god hjælp.

 

Hvordan låner jeg hos Autolånet?

Du kan låne mellem 25.000 og 350.000 kroner, og det er ganske enkelt at ansøge om lån hos Autolånet. Du indtaster blot få oplysninger om dig selv, det beløb du gerne vil låne, samt den periode du vil betale lånet tilbage over. Det tager kun to minutter, og det er gratis.

Herefter sendes din ansøgning ud til Autolånets bankpartnere. De vil få adgang til din ansøgning, og du vil kunne modtage uforpligtende lånetilbud fra dem. Det er altså bankerne der konkurrerer om dig som kunde, i stedet for, at du som ellers, selv skal spørge rundt forskellige steder og derefter regne på det bedste tilbud.
Hvis du ønsker en mere personlig hjælp, kan du kontakte Autolånets kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad koster det?

Du kan oprette en profil og søge lån ganske gratis og uforpligtende. Der er heller ingen krav om, at du stiller sikkerhed, så det er ikke før, at du accepterer et lån og dermed begynder at skulle betale renter og afdrag, at du kommer til at skulle betale.

Hvor meget du skal betale kommer helt an på, hvor meget du skal låne, til hvad og hvilken ordning du ender med. Det er derfor svært at give en bestemt pris, men en godt råd: Vær meget opmærksom på renten og undersøg grundigt, hvorvidt du vil kunne betale den.

 

Hvad kan jeg låne penge til?

Du kan låne penge til biler – selvfølgelig – men derudover er det også muligt at finde tilbud på lån til båd, ny motorcykel og campingvogne.

 

autolånet logo

 

Er der nogle minimumskrav?

Jep, det er der bestemt. De er dog ganske overskuelige at leve op til. For at kunne tage et lån gennem Autolånet dk skal du som et minimum opfylde følgende kriterier:

  • Du skal være mindst 18 år
  • Du skal have et CPR-nr.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registreret

 

Trustpilot anmeldelser

Anmeldt af Trustpilot brugere 4,5/5

 

Adresse og kontakt oplysninger

Autolånet en del af Letfinans
Better Rates A/S
Vestergade 3
1456 Kbh. K.
CVR 35644474

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

 

Scroll to Top