Aurora lån

Aurora lån tilbyder dig at låne penge på trods af du er registreret i RKI. Du skal bare have en kautionist til at skrive under for dig.

Så er der endeligt kommet et sted for dig at låne som står i RKI. Der er meget få steder hvor du kan få lån på trods af RKI.

 

 

Aurora lån på trods af RKI

 

“Aurora lån låneeksempel: 49.9% ÅOP (ÅOP er der for at hjælpe dig med at sammenligne de forskellige låneomkostninger. I dette tilfælde er det maksimalt 49,9%).
For et samlet kreditbeløb på 32.000 kr. over 36 måneder med et månedligt afdrag på 1,561.26 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 56,205.36 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en årlig nominel rente på 41,2%.” (Dette link er sponsoreret)

 

Ingen tilbud i øjeblikket!

 

Relaterede lånetilbud

Vexa

Autolånet

 

Reklameinformation.

I mange tilfælde modtagere vi provision for at henvise dig til disse lånetilbud.

Det bør bemærkes at udtryk som hurtigste, billigste og bedste lån bør ikke opfattes som den komplette sammenligning af alle tilbud der findes i Danmark.

Disse oplysninger kommer fra låneudbyderne, der tages forbehold for eventuelle fejl eller mangler.

 

 

Aurora lån – Få lån trods RKI

Hos Aurora lån er de specialister indenfor udlån til personer som er havnet i RKI af den ene eller anden grund.
Du kan lån fra 8.000 – 50.000 kroner. Det kræver kun at du at en kautionist til at skrive under.

 

Det er okay at være i RKI og debitor registeret, og du får udbetaling indenfor 24 timer. Du låner pengene trygt og sikkert og slipper for skjulte gebyrer. Her får du støtte når du har brug for det, og du bliver ikke vurderet på din kredit score når du skal låne penge trods RKI.

 

Kautionisten kan være både familie, venner eller være kollegaer. Kravet er at de skal have en god økonomi og være mellem 18 – 75 år gammel.

 

Når du ansøger skal du blot fortælle hvor meget du ønsker at låne straks. Desuden skal du fortælle dit navn og adresse oplysninger, og hvor meget din indtægt er.

Herefter bliver der tilsendt et link til din kautionist, som skal udfylde de spørgsmål der er.

 

Hvis din kautionist bliver godkendt, så bliver de kontaktet, og hvis alt er ok bliver lånebeløbet udbetalt til kautionistens konto. Dette sker for at forhindre eventuel svindel.

 

Så kom muligheden for dig der har været så uheldig at blive registreret i RKI og Debitor Registeret. Nu kan du låne mellem 8000 – 50000 kroner med en kautionist hos Aurora lån.

Stort set alle steder er der ingen muligheder for at få et lån hvis du først er havnet i RKI fælden. Det er også klart at foretrække ikke at låne penge når man først er havnet i RKI. Det vil altid være det bedste for både dig og din økonomi hvis du får betalt din øvrige gæld af, inden du optager endnu flere lån. RKI er ikke til for at genere dig så du ikke kan låne. det er mere for at begrænse hvor meget gæld du kan opbygge.

 

RKI er en stor database med dårlige betalere i Danmark.

 

Mange firmaer, butikker og banker bruger RKI til at vurdere danskernes kreditværdighed.

 

Hvis først et firma har en kunde der ikke betaler sit skyldige beløb til låneudbyderen. Så har Aurora lån mulighed for at indberette kunden til RKI. Hvis du som kunde er kommet i RKI, så kan du være sikker på at så snart du vil prøve på at låne penge, hvad enten det er til forbrug. Eller om det er at få bare et mindre kredit lån. Så vil du helt sikkert blive afvist, da så godt som ingen giver lån trods RKI.

 

Men du kan let blive slettet fra RKI igen, på et par dage. Det kræver bare at du tilbagebetaler din gæld. Herefter vil du igen kunne låne penge de fleste steder.

 

Aurora lån – Kontakt, adresse og E-mail

Aurora Financial ApS

 

Adresse: Bredgade 30, 1260 København K

Tlf nummer +4578750937

E-mail adresse hej@auroralan.com

 

Scroll til toppen