Amyfinans

Amyfinans – Her kan du låne op til 500.000 kr.

Hvis du er på udkig efter et lån, hvor du kan låne op til 500.000 kroner, er det Amyfinans, du skal kigge mod.

Det at låne penge er i dag en nem og overskuelig ting. Sådan var det ikke engang.

Det handler bare om, at du går ind og ansøger om at få lånet, indtaster nogle oplysninger, og så er du klar til at modtage pengene, du har ansøgt om.

Hvis du vælger at bruge Amyfinans, kan du låne fra 25.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Du kan vælge en låneperiode fra 1 år til 15 år. 

Amyfinans - lån op til 500000 kr

Ansøg 100% uforpligtende om lån!

Ansøg her

 

Annonce

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 240.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.29 %. Etb. omk. 2.400 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 289.969 kr.

 

Om Amyfinans

Hos Amyfinans kan du låne op til 500.000 kroner. Amyfinans er en virksomhed, der lægger fokus på kunden. Det er ganske nemt og ligetil at sende en ansøgning. Amyfinans’ ambition er at kunne give dig et svar inden for ikke særlig lang tid. Gerne så hurtigt, at du har pengene den efterfølgende dag fra det øjeblik, du har ansøgt.

Det, som Amyfinans gør, er, at de hjælper dig med at sende ansøgninger til de enkelte banker, og så skal Amyfinans forsøge at agere mellemmand og hive pengene ud af bankerne.

Ved blot at lave én enkelt ansøgning om kredit vil Amyfinans sikre, at du kan nå ud til den rette bank, der kan give dig lånet på en halv million, eller hvad du måtte eftersøge. Det er Salus Group Oy og Digifinans.dk, der laver lånesamarbejdet med Amyfinans. Der er tale om en låneagent, som har vist flotte resultater på det norske og finske marked.

 

Uforpligtende at ansøge

Der er ikke nogen krav om, at du skal stille en sikkerhed. Amyfinans går heller ikke ind og fortæller, hvad du skal bruge pengene på, som delvist var tendenserne for 20-30 år siden.

Det eneste, du skal gøre, er, at du skal indtaste dine personlige oplysninger, sende ansøgningen, og så kommer der ikke til at gå lang tid, før du får et kvalificeret svar. Samtidig skal du huske på, at det ikke er bindende eller forpligtende at ansøge.

 

Hvilke oplysninger skal Amyfinans indsamle om mig?

Der er fire ting, som Amyfinans kigger på, når du besøger deres hjemmeside og skal til at lave et lån. Det er følgende ting.

1: De oplysninger, du giver. I det sekund, du vælger at lave en bruger på Amyfinans, vil du dele visse informationer. Det gør sig også gældende, når du laver formularer på andre lånesider.

2: Informationer om, hvordan du er kommet ind på Amyfinans.com. Der kigges på, hvilken teknik, du har anvendt. Det vil altså sige, om du har anvendt en Mac, bærbar, iPhone, smartphone eller tablet, eller hvad det måtte være.

3: Hvad du laver på siden. Der vil blive analyseret, hvad du går og foretager dig inde på siden. Der vil være oplysninger om, hvordan din adfærd er på siden. Der vil være informationer om, hvilke sider du frekventerer, og hvilke annoncer du plejer at klikke ind på. Samtidig kigges der også på, hvilke reklamer de har vist for dig.

4: De oplysninger, du indtaster. Slutteligt er der selvfølgelig alle de informationer, som du indtaster til Amyfinans, hvis du vælger at lave en ansøgning til dem om, at du gerne vil tage et lån.

 

Hvilke oplysninger skal jeg indtaste til Amyfinans, hvis jeg ansøger om et lån?

Det er de klassiske ting, du skal indtaste, når du vælger at ansøge om at få et lån. Det vil sige, at du skriver dit fulde navn. Du indtaster din bopæl og dit telefonnummer. Så skal der selvfølgelig også være en e-mailadresse, hvis nu de vil have fat på dig.

Derudover skal du også skrive informationer om, hvordan du har fundet Amyfinans, og hvilke annoncer der har ført dig til siden.

Bliver mine informationer delt med andre?

Det kan de godt blive. Der kan nemlig være tredjeparts brugere, der vil have din oplysninger, og som bruger dem af analytiske grunde.

De, der får dine informationer, skal følge Amyfinans’ principper om, hvordan personoplysninger behandles. Hvis der er mistanke om, at der sker et brud på datasikkerheden, vil dine indtastede informationer viderebringes til myndighederne.

De kan også sendes videre, hvis der er en formodning om, at svindleriet ikke vil stoppe. Det kan også anvendes, hvis der er intentioner om at vedlægge en tvist.

Der er enkelte henseender, hvor oplysningerne bringes til visse virksomheder, som Amyfinans har et samarbejde med, når det kommer til CRM-udførelser eller e-mail og SMS-markedsføring. Det er sådan, at virksomheder ikke må bruge oplysninger til andet end den service, de bringer til Amyfinans. De samarbejder med Digifinans.dk

 

Generelle overvejelser ved lån uden sikkerhed:

  • Renter: Renterne på lån uden sikkerhed kan være højere end for lån med sikkerhed, da långiver tager en større risiko. Det er vigtigt at sammenligne rentesatser fra forskellige udbydere for at finde det mest fordelagtige tilbud.
  • Løbetid: Løbetiden på lånet kan variere, og det vil påvirke din månedlige ydelse samt det samlede beløb, du ender med at betale tilbage. Kortere løbetider betyder højere månedlige ydelser, men lavere samlede renteomkostninger.
  • Gebyrer: Vær opmærksom på eventuelle oprettelsesgebyrer, administrationsgebyrer eller andre omkostninger forbundet med lånet. Disse kan tilføje betydelige ekstraomkostninger til dit lån.
  • Kreditvurdering: Din kreditvurdering spiller en central rolle i, om du kan blive godkendt til et lån uden sikkerhed, og hvilke renter du vil blive tilbudt. En stærk kreditprofil kan føre til bedre lånevilkår.

Det er vigtigt at tjekke markedet grundigt, før du optager et lån, især når det drejer sig om større beløb som  op til 500.000 kroner. Det anbefales at kontakte Amyfinans direkte eller besøge deres hjemmeside for at få de mest aktuelle og specifikke oplysninger om deres lånetilbud.

 

Trustpilot anmeldelser

2.8/5 er deres få anmeldelser.

Amyfinans - lån op til 500000 kr

 

Hjemmeside, adresse og kontakt oplysninger

Amyfinans

CVR-nr 35207538

Adresse Jernbane Allé 45 , 2700 Vanløse, Denmark

☎️ Telefon nummer Kontaktes via E-mail

E-mail hello@amyfinance.com

Amyfinans Hjemmeside

Åbningstider
Hele døgnet via mail

 

SE ALLE LÅNEUDBYDERE

Scroll to Top